Compliment ouders en vrijwilligers * Seizoen verlengd
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 27 seizoen 2019-2020 25 mei 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Goede sfeer is goud waard
 
Alweer een compliment; voor de tweede keer op rij. Ditmaal voor alle ouders en volwassenen. We zijn nu alweer dik drie weken bezig op de club en de sfeer is buitengewoon ontspannen.
COVID-diensten doordeweek? Zonder zeuren doet iedereen zijn deel.
Begeleiden van de trainingspartijtjes op zaterdagochtend? Zo geregeld, ouders en vrijwilligers bij de vleet.
En de senioren- en trimtrainingen? Hartstikke gedisciplineerd.
Kritiek? Is er niet, iedereen is blij dat er gehockeyd kan worden!
Medewerking? Volop. Eén mailtje of noodkreet en het regent positieve reacties.
We gaan kortom hartstikke goed met elkaar om.
Mag ook wel eens gezegd worden.

 
Seizoen verlengd tot 27 juni
 
Rare omstandigheden vragen om rare (je mag ook zeggen creatieve) oplossingen. We trekken ons hockeyseizoen door tot en met zaterdag 27 juni. Dus bijna tot de zomervakantie 'Noord' begint.

Senioren, trimmers, veteranen, alles kan en mag doortrainen tot en met de laatste week van juni. Junioren en jongste jeugd ook.

Senioren, trimmers en veteranen houden gewoon hun reguliere tijden en dagen. Of we al hun trainingen kunnen bemannen met begeleiding is nog de vraag, maar er kan sowieso op eigen gelegenheid worden doorgetraind.

Aan de junioren vragen we deze week (en ook in deze nieuwsbrief) wie er willen doortrainen van maandag 8 juni tot en met vrijdag 26 juni. De junioren die dat willen gaan we in trainingsgroepen indelen. Die indeling doen we in de week na Pinksteren. Die week na Pinksteren zijn er daarom geen juniorentrainingen. Die starten dan weer op 8 juni. Alle junioren kunnen en mogen dan 1 x per week trainen.

De jongste jeugd traint vanaf deze week iedere vrijdag (F-jes, 6&8-tallen) en zaterdag (Funkeys en Boschkabouters) door tot en met 27 juni.

En intussen buigen wij ons alweer over de start van het nieuwe seizoen. Daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

 
't Spandersbosch feliciteert Volvo
 
't Spandersbosch feliciteert onze partner Volvo Buitenweg met het 125-jarig bestaan.

Wij hopen dat Buitenweg nog lang onze sponsor blijft: dit kunnen we supporten door een nieuwe ( of gebruikte?) Volvo via Buitenweg aan te schaffen, waardoor wij de kas van Spabo via de "Clubbonus" kunnen spekken ( € 1000,= nieuwe auto en € 500,= bij een occasion) in deze bijzondere tijd.
Voor info klik op Buitenweg en profiteer van het speciale jubileumaanbod!
 
Hockey Republic in Jumbojas
 
Nog even dan prijkt er een nieuwe naam op de gevel van Hockey Republic in Bussum, al jaren onze trouwe partner en leverancier van hockeymaterialen. Eind vorig jaar nam Jumbo Golf Hockey Republic over en binnenkort wordt dat ook echt zichtbaar op de gevel en in de winkel.

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website voor zowel het golf als het hockey assortiment en er is een geweldige nieuwe collectie ingekocht voor het nieuwe hockeyseizoen!
Wat betekent dit concreet voor de huidige winkel?
Iedere hockeyliefhebber kan er terecht voor het grootste assortiment tegen lage prijzen, deskundig advies en een bijzondere winkelervaring. Wil je graag op de hoogte blijven? Er komt een leuke actie aan waarbij je kans maakt op een complete hockeyoutfit!
Hou de Hockey Republic (hockeyrepublic.com) website in de gaten of bezoek het filiaal in Bussum om deel te nemen.
 
Trainingsschema op de site
 
Het trainingsschema voor de week van 25 t/m 29 mei staat op de site. Iedere week zijn er wel wat wijzigingen, dus kijk altijd even op de site wanneer en waar je traint en welke ingang je op de club moet hebben.

Let op: de trainingen stoppen 7,5 minuut eerder dan in het schema en je komt pas op de club om het moment dat je training officieel begint.
 
Steun onze trouwe partners
 
Al jaren steunt een flink aantal horeca-partners onze club via sponsoring in natura of euro's. Het zou mooi zijn om van onze kant eens wat terug te doen, met als prettige bijkomstigheid dat je er toch weer iets leuks of lekkers voor terug krijgt. Dus denk eens aan bestellen en afhalen bij Pannenkoekenboerderij De Wildenburg, of bij cateringbedrijf Cooke'd, bij Chef aan de Werf, bij Japans Restaurant Tokyo, bij Sochi Sushi of bij Joost Wijn. Zij hebben allemaal een fantastische afhaalservice. Of bestel een leuk cadeau bij Dille en Kamille of het Speelpakhuis.

Train jij door tot 27 juni?
Het trainingsseizoen voor de junioren is verlengd tot 27 juni. Via bijgaande link kun je aangeven of jij ook wilt doortrainen. Wil je dat niet, dan stoppen de trainingen voor jou na deze week.
Doortrainen hoeft niet, het mag!
Wel of niet doortrainen heeft geen invloed op de teamsamenstellingen van volgend seizoen. Als je je niet aanmeldt gaan we er sowieso vanuit dat je niet wilt doortrainen. Klik hier om je aan of af te melden.
De extra trainingen beginnen 8 juni. Je traint dan tot 27 juni 1 x per week.
Training geven; meld je aan?
Lijkt het jou leuk om volgend seizoen training te geven aan de Funkeys, Boschkabouters, F-jes, 6- of 8-tallen, dan kun je je vanaf nu aanmelden bij Cindy Kniep (cindy.hcspabo@gmail.com).

Waar moet je aan voldoen om training te mogen geven?
*Je zit in de A, B of C-jeugd.
*Je bent enthousiast en vindt het leuk om kinderen tot en met 9 jaar te leren hockeyen.
*Je bent trouw en bent er dus iedere trainingsweek (eind aug '20 tm half juni '21) .
*Je bent bereid om de lessen te volgen die wij aan onze assistent JeugdHockeyTrainers gaan geven.

Slaat dit op jou? Meld je dan bij Cindy.
*Je krijgt van de club een leuke vergoeding.
*Je wordt er zelf ook een betere hockeyer van.
*Je krijgt een grote groep fans op de club.
*Je maakt deel uit van een super leuk JHT-team.

Zaterdag weer F-jes en 8-tallen
Zaterdag is het weer de beurt aan de F-jes en 8-tallen om lekker trainingspartijtjes te spelen. De F-jes starten om 09.30, de 8-tallen om 10.45 uur.
Kom hooguit 5 minuten voor de start naar de club. En kom op de fiets. Het is nog steeds filerijden voor de vuilstort.
Funkey en Boschkabouters lekker op zaterdag
De Funkeys en Boschkabouters gaan zaterdag weer aan de slag. De Funkeys hanteren het schema van twee weken geleden, voor de Boschkabouters wordt er midden deze week weer een nieuw schema gemaild naar alle ouders. Zij spelen dan weer tegen andere teampjes.
De Boschkabouters en Funkeys blijven tot en met 27 juni iedere zaterdag trainen.
Mogelijk toch hockeykampen deze zomer
Onze hockeykamp-partners Nationale Sportkampen en Sportways zijn druk bezig om hun kampen corona-proof in te richten, zodat ze komende zomer toch hockeykampen kunnen aanbieden op de club.
Op dit moment zijn zij en wij daarover nog in gesprek met de gemeente. Als alles goed gaat wil Nationale Sportkampen van 6 tot 10 juli een kamp organiseren voor 5 tot en met 16-jarigen en Sportways aan het eind van de zomervakantie (12, 13 en 14 augustus) een voorbereidingskamp voor F-jes, 6&8-tallen en C&D-jeugd.
Op de sites van beide organisaties vind je meer info.
Zodra wij weten of alles echt door mag gaan, laten we dat direct weten.
Agenda
29 mei F-6&8-tal training
30 mei Funkey en Boschkaboutertraining
30 mei trainingspotjes F-jeugd en 8-tallen
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl