Twee hockeykampen op Spabo * 29 juni ALV
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 29 seizoen 2019-2020 16 juni 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Experts in koffiedik kijken
 
We blijven nog tot 23 juni koffiedik kijken. Mag het clubhuis 1 juli open en zo ja; hoeveel man mag er dan tegelijk binnen zijn en wat mogen we met ons terras? De aangekondigde persconferentie van premier Rutte op 23 juni moet meer duidelijk brengen over de positie en mogelijkheden van de sportclubs.

Tot die tijd; koffiedik kijken, zoals ook blijkt uit bovenstaande publicatie waarmee de KNHB haar website opent en......speculeren. En als......dan gaan we nog wat leuke dingen doen....
 
Volvo Buitenweg blijft partner
 
't Spandersbosch en het jubilerende Volvo Buitenweg (dit jaar 125 jaar) zetten hun samenwerking voort. Dat betekent dat de club voor iedere nieuwe Volvo die bij Buitenweg wordt aangeschaft (lease en koop) € 1000,- bonus ontvangt. Bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion ontvangt de club € 500,-. Daarvoor hoef je (of een van je kinderen) alleen maar lid te zijn van Spabo. 
Bovendien ontvang je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick.

Volvo Buitenweg begrijpt dat je op dit moment niet zomaar naar de showroom komt.
Daarom is er de showroom aan huis. Van oriëntatie tot aflevering, de
gehele aanschaf of lease kan online en vanuit huis plaatsvinden. Daarnaast ben je met 14 dagen omruilgarantie verzekerd van de juiste keuze.
Bekijk het aanbod en plan een videocall met de verkoopadviseur of proefrit aan huis in. Ga hier naar de showroom aan huis.
 
Competitiestart nog onduidelijk
 
Er wordt door alle (sport)instanties hard gewerkt aan voorstellen voor het opstarten van het nieuwe sportseizoen na de zomer, maar tot nu toe geldt: tot 1 september geen wedstrijdsport met het daarbij behorende reizen van en naar andere clubs en toeschouwers. Dat kan uiteraard veranderen, maar vooralsnog weet niemand wanneer. Een paar data liggen wel vast:
10 augustus starten onze eerste juniorenteams met hun trainingsweek.
17 augustus starten alle andere teams met trainen, alleen de Funkey's en Boschkabouters nog niet. Die beginnen vrijdag 28 augustus.
12-13 en 14 augustus organiseert Sportways bij ons een voorbereidingskamp voor 6&8-tallen en C&D-junioren.

Je kunt je hier al aanmelden voor het Sportways prepkamp. We gaan er niettemin vanuit dat begin september het nieuwe competitieseizoen start.
 
29 juni ledenvergadering
 
29 juni is de Algemene Leden Vergadering waarin we vooral vooruit kijken naar het seizoen 2020-2021. Via bijgaande link kun je de agenda van de ALV bekijken.
Net als de onlangs gehouden bijzondere algemene ledenvergadering is ook deze vergadering online. Meer info over hoe dat in zijn werk gaat volgt binnenkort via de mail.
 
Nieuw teams eind juni bekend
 
De teamindelingen zijn bijna klaar en het trainingsschema ook. Zodra beide zaken gereed zijn laten we dat jullie per email weten. Dat wordt voor eind juni.
 
Nog enkele plaatsen vrij
 
Heb jij nog een vriendje, neefje, nichtje, klasgenootje, buurjongen/meisje dat graag wil hockeyen? We hebben nog enkele plaatsen in de volgende categorieen: jongens en meisjes
Fjes, Boschkabouter en Funkey: geboren tussen 1 okt 2012 - 30 sep 2015

jongens
JC: geboren tussen 21 okt 2006 - 30 sep 2008
JB: geboren tussen 01 okt 2004 - 30 sep 2006

meisjes
E8tal: geboren tussen 1 okt 2010 - 30 sep 2011
MD: geboren tussen 1 okt 2008 - 30 sep 2010

Aanmelden kan door hier te klikken.
Twee zomerkampen op 't Spandersbosch
De hockeykampen lijken deze zomer door te gaan.
Minister De Jonge heeft de protocollen van de verschillende aanbieders van sportkampen bekeken en ziet geen belemmeringen meer voor groen licht.
Bij ons op de club zijn twee zomerkampen; de eerste van Nationale Sportkampen (van 6 t/m 10 juli voor Boschkabouters, F-jes, 6&8-tallen, D&C-junioren) en het tweede kamp van Sportways op 12, 13 en 14 augustus. Dat is een echt voorbereidingskamp op het nieuwe seizoen voor 6&8-tallen en D&C-junioren.

Voor het Sportways prepkamp medio augustus kun je je in de kolom hiernaast aanmelden.

Voor het kamp van 6 t/m 10 juli van Nationale Sportkampen kun je hier aanmelden. 

Het hockeykamp van Nationale Sportkampen is voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau, en bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport&Spelkamp. Ook zijn er kampen voor keepers.

Wil jij training geven?
Wil jij volgend seizoen training geven aan Funkeys, Boschkabouters, F-jes, 6- of 8-tallen, meld je dan bij Cindy Kniep (cindy.hcspabo@gmail.com).

Waar moet je aan voldoen?
*Je zit in de A, B of C-jeugd.
*Je bent enthousiast.
*Je bent trouw en bent er dus iedere trainingsweek (eind aug '20 tm half juni '21) .
*Je bent bereid om de lessen te volgen die wij aan onze assistent JeugdHockeyTrainers gaan geven.

Wat krijg je ervoor terug?
*Een leuke vergoeding.
*Je wordt er een betere hockeyer van.
*Een grote groep fans op de club.
Studioor; ideaal voor startende studenten
Heb jij eindexamen gedaan en weet je nog niet wat je komend studiejaar gaat doen? Of heb je een tussenjaar in je hoofd, dan kun je gewoon blijven hockeyen bij Spabo. Tegen studiorentarief -dat is goedkoper dan een gewone contributie- kun je blijven trainen en spelen in een goed bezet Jong Damesteam. Daardoor hoef je niet iedere week te spelen, maar kun je wel lekker spelen als je zondags zin hebt. Tot je weet wat of waar je gaat studeren en wonen.
Lijkt dat je wat -en jouw vriendinnen ook- meld het dan bij info@spandersbosch.nl onder vermelding van 'spelen als studioor'.

We hebben komend seizoen ook weer twee Jong Dames-teams met een flink aantal studioren en zijn nu druk met het samenstellen van die teams.
Agenda
27 juni slottraining Funkeys en Boschkabouters
29 juni Algemene Ledenvergadering (online)
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl