WE MOGEN WEER * 4&5 juli spetterend slotakkoord * hockeyen mag weer
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 30 seizoen 2019-2020 26 juni 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
4&5 juli; een lekker slotakkoord
 
WE MOGEN WEER!
Nog een paar dagen, dan gaan de laatste sloten eraf op de club. Woensdag mogen clubhuis en terras weer open, mag iedereen weer langs de lijn staan -met een maximum van 250 man per veld- en mogen we weer iets drinken met elkaar; uiteraard wel met gepaste afstand, maar het is een fantastisch begin en 1 juli is sneller dan we hadden durven hopen.

En misschien wel het allerbelangrijkste; er mag vanaf 1 juli ook weer gewoon gehockeyd worden, gewone potjes door iedereen, van alle leeftijden.
Dat gaan we dus ook doen. Zaterdag 4 juli kan alle jeugd lekker potjes komen spelen. Zondag 5 juli organiseren we een lekkere potjesmiddag voor alle senioren die daar zin in hebben, uiteraard met een derde helft.

Iedereen heeft daar inmiddels een email met een aanmeldingsformulier voor gekregen.

Ben jij er niet omdat je al met vakantie bent, veel plezier, maar wij gaan het er 4 en 5 juli op de club weer even van nemen nu het weer mag en kan........
 
Competitie start volgens schema
 
Ineens is alles weer veranderd: wedstrijdsport mag gewoon vanaf 1 juli. Dat betekent dat we het seizoen heel gewoon kunnen opstarten. 17 augustus beginnen alle trainingen weer, 29 augustus begint de topjeugd A en B aan de competitie en de rest van de club volgt het weekeinde daarna: 5 en 6 september. Alles precies volgens de concept-kalender die de KNHB allang klaar had liggen.

Wat we nu nog niet weten is of de Gooise Jeugd Kampioenschappen voor de junioren doorgaan en zo ja wanneer. Dat wordt komend weekeinde beslist. Als ze toch doorgaan dan in ieder geval zonder alle eerste jeugdteams.
Zodra we meer weten over het GJK mailen we dat alle junioren en alle coaches direct.
 
Volvo Buitenweg blijft partner
 
't Spandersbosch en Volvo Buitenweg zetten hun samenwerking voort. De club ontvangt voor iedere nieuwe Volvo die bij Buitenweg wordt aangeschaft (lease en koop) € 1000,- bonus. Bij aanschaf van een Volvo Selekt Occasion ontvangt de club € 500,-. Daarvoor hoef je (of een van je kinderen) alleen maar lid te zijn van Spabo. 
Bovendien ontvang je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick.

Volvo Buitenweg heeft afgelopen weken de showroom aan huis gerealiseerd. Van oriëntatie tot aflevering, de hele aanschaf of lease kan online en vanuit huis plaatsvinden. Daarnaast ben je met 14 dagen omruilgarantie verzekerd van de juiste keuze.
Bekijk het aanbod en plan een videocall met de verkoopadviseur of proefrit aan huis in. Ga hier naar de showroom aan huis.
 
12-13-14 augustus prepkamp 6&8-tallen en C&D-junioren
 
12-13 en 14 augustus organiseert Sportways bij ons een driedaags voorbereidingskamp voor 6&8-tallen en C&D-junioren.
Je kunt je hier al aanmelden voor het Sportways prepkamp.
 
29 juni ledenvergadering
 
29 juni is de Algemene Leden Vergadering waarin we vooral vooruit kijken naar het seizoen 2020-2021. Via bijgaande link kun je de agenda van de ALV bekijken.
Net als de onlangs gehouden bijzondere algemene ledenvergadering is ook deze vergadering online.
Alle leden hebben inmiddels via de mail een uitnodiging ontvangen en info hoe ze zich kunnen aanmelden voor de ALV.
 
Nog enkele plaatsen vrij
 
Heb jij nog een vriendje, neefje, nichtje, klasgenootje, buurjongen/meisje dat graag wil hockeyen? We hebben nog enkele plaatsen in de volgende categorieen: jongens en meisjes
Fjes, Boschkabouter en Funkey: geboren tussen 1 okt 2012 - 30 sep 2015

jongens
JC: geboren tussen 21 okt 2006 - 30 sep 2008
JB: geboren tussen 01 okt 2004 - 30 sep 2006

meisjes
E8tal: geboren tussen 1 okt 2010 - 30 sep 2011
MD: geboren tussen 1 okt 2008 - 30 sep 2010

Aanmelden kan door hier te klikken.
Nieuwe juniorenteams bekend
De nieuwe juniorenteams zijn bekend. Het kan nog even duren voordat ze in de app en op de website zichtbaar worden, maar uiterlijk morgen zijn ze allemaal zichtbaar.
De jongste jeugd teams (F-jes, 6&8-tallen) worden begin volgende week bekend gemaakt.
Laatste trainingsweek
Deze week was de laatste trainingsweek. Na morgen (27 juni) worden er tot 10 augustus geen officiele trainingen meer gegeven door de club.
Nu de coronapreventie-maatregelen plots aanzienlijk zijn verruimd zinnen we nog wel op zomeravondhockey op woensdagavonden voor de senioren, trimmers en veteranen die thuisblijven. Daarover komende dagen meer nieuws.

Het enige evenement dat komende weken nog plaatsvindt zijn de jeugd- en seniorenslotdagen volgend weekeinde.
Straks ook 1,5 m afstand op de club
Uiteraard wordt ons clubhuis en terras aangepast aan de 1,5 meter-afstandseis die overal als nieuwe standaard geldt. Komende week gaan we de bewegwijzering en andere aanduidingen aanbrengen, die ons allemaal moeten helpen de 1,5 meter afstandsregel makkelijk te kunnen handhaven.
Zomervakantie start met hockeykamp
De eerste week van de zomervakantie is er een hockeykamp op de club. Nationale Sportkampen organiseert van 6 t/m 10 juli een kamp voor Boschkabouters, F-jes, 6&8-tallen en D&C-junioren.
Uiteraard gaat dat kamp volgens alle geldende corona-protocollen.

Voor het kamp van 6 t/m 10 juli van Nationale Sportkampen kun je je hier aanmelden. 

Dit hockeykamp is voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar. De kampen starten om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport&Spelkamp. Ook zijn er kampen voor keepers.

Spabo jaarkalender bijna klaar
De Spandersbosch jaarkalender voor volgend seizoen komt in de nieuwsbrief van volgende week. In die jaarkalender staan alle speeldagen, geplande bijeenkomsten, trainingsmomenten, vrije dagen etc.
Wil jij training geven?
Wil jij volgend seizoen training geven aan Funkeys, Boschkabouters, F-jes, 6- of 8-tallen, meld je dan bij Cindy Kniep (cindy.hcspabo@gmail.com).
Trainingsschema volgende week gereed
Het trainingsschema voor het seizoen '20-'21 komt midden volgende week op de site en in de app.
Nieuw team in de maak voor jonge heren senioren
Er is een nieuw team jonge heren senioren in de maak.
Dus heb jij eindexamen gedaan en weet je nog niet wat je komend studiejaar gaat doen? Of heb je een tussenjaar in je hoofd, of ben je net klaar met je studie en zoekend naar werk en huisvesting -maar weet je nog niet waar- dan kun je gewoon blijven hockeyen bij Spabo. Tegen studiorentarief -dat is goedkoper dan een gewone contributie- kun je blijven trainen en spelen in een goed bezet Jong Herenteam.
Lijkt dat je wat -en jouw vrienden ook- meld je dan bij info@spandersbosch.nl onder vermelding van 'spelen als studioor'.

We hebben komend seizoen ook weer twee Jong Dames-teams met een flink aantal studioren.
Agenda
27 juni slottraining Funkeys en Boschkabouters
29 juni Algemene Ledenvergadering (online)
1 juli Clubhuis en terras open
3 juli trainersborrel
4 juli Spabo jeugdslotdag
5 juli Spabo seniorenslotdag
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl