Geen zaalhockey * Veld 3 vordert goed
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 8 2020/2021 18 oktober 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Ieder nadeel heb z'n voordeel
 
Oké, hij is niet van mezelf, maar daarom niet minder waar!
Ieder nadeel heb zijn voordeel*
Als de competitie wordt hervat, als hé, dan hebben wij in ieder geval een fonkelnieuw veld 3. Da's toch weer mooi meegenomen in deze barre tijden voor ons hockeyers. Tja, hadden we ook maar beroepsvoetballers moeten worden.

Genoeg gezwetst; overmorgen (dinsdag dus) vertellen we jullie wat onze club-18-plussers wel en niet mogen qua hockey. We wachten nog even op het protocol hierover van de gemeente. Dat komt als het goed is maandag.

Voor de jeugd onder 18 jaar is het eenvoudig. Maandag (19 okt) beginnen de trainingen weer gewoon, maar de competitie ligt voorlopig stil. Tot wanneer? Tenminste tot en met 8 november.

We hanteren het trainingsschema dat we volgen sinds de verbouwing van veld 3, dus het schema dat aan onze clubsite hangt, niet het schema van jullie app!

In de weggevallen competitieweekeinden (31 oktober/1 november en 7/8 november) willen we voor de jeugd onderlinge wedstrijden organiseren. Of we dat doorzetten laten we afhangen van de besmettingsgraad. Als die substantieel zakt gaan we wedstrijden organiseren, is dat niet het geval dan doen we dat niet. We gaan geen grote groepen op de club bijeen brengen als dat in onze ogen onverantwoord is.

*In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd is deze uitspraak niet van Johan Cruijff, maar van Willem van Hanegem, gedaan tijdens een theatershow in het Oude Luxor in Rotterdam.

 
Geen zaal, hopelijk wel midwinter
 
Zoals eerder deze week gemeld gaan we als 't Spandersbosch niet meedoen aan de zaalcompetitie van de KNHB. We willen echter wel doorhockeyen. Dat willen we doen door clubbreed mee te doen aan een eventuele MidWinterCompetitie (MWC), als die er komt. Uiteraard weten ook wij niet hoelang en welke coronamaatregelen ons nog boven het hoofd hangen. Clubbreed betekent vanaf de jongste jeugd tot en met de senoren en veteranen.
Of we dat doen in een door de KNHB opgezette competitie of met onze directe buurclubs, dat moeten we nog beslissen. In ieder geval willen we zoveel mogelijk mensen aan het bewegen/hockeyen houden, uiteraard wel alleen als dat verantwoord is, kan en mag.
Zodra we hier meer over weten informeren we jullie direct.
Boschkabouters gaan oefenen
Zondag 25 november spelen de Boschkabouters hun eerste (onderlinge) wedstrijdjes. Dat gaat gewoon door. Er is wel een restrictie; alleen de coaches mogen mee het park op. Super jammer natuurlijk, maar het is niet anders. Starttijden worden deze week nog doorgegeven.
Onderling oefenen mag
Teams onder 18 jaar mogen oefenen tegen andere jeugdteams van onze eigen club. Daarbij gelden wel dezelfde regels als voor andere wedstrijden; geen publiek en/of ouders, alleen coaches en scheidsrechters mogen het park op.
Wil je 24 oktober nog oefenen dan kun je dat aangeven bij cindy.hcspabo@gmail.com of via clubmanager@spandersbosch.nl
Er zijn nog enkele tijdsloten beschikbaar voor die dag.
Halen en brengen op grasveld
Halen en brengen van onze allerkleinsten doen we alleen nog op de grasparkeerplaats. De verdeling van halen en brengen over twee locaties is te chaotisch.
DUS HALEN EN BRENGEN OP DE GRASPARKEERPLAATS!
Hij komt, hij komt...op 27 nov
27 november doen we voor de Funkeys, Boschkabouters en F-jes een Pietentraining. We gaan er vanuit dat we nog steeds voor een feestje zorgen die middag. Meer info volgt.
Clubhuis dicht tot 10 november
Ons clubhuis is voorlopig tot en met 10 november gesloten.
Dat geldt ook voor kleedkamers en voorbesprekingsruimtes, ook tijdens oefenweekeinden.

Toiletten open
De toiletten midden onder het terras zijn open.

AED bereikbaar
Bij nood kunnen trainers bij EHBO-spullen of andere zaken die dringend nodig zijn. De AED hangt aan de buitenmuur bij de beneden-ingang van het clubhuis.
Registreren moet
Mocht je, om welke reden dan ook, toch op ons park moeten zijn, dan ben je verplicht je te registreren. Registeren kan via een van de vele QR-codes die je op de club kunt vinden.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl