Midwinterhockey voor iedereen *Online scheidsrechtersexamen
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 9 2020/2021 23 oktober 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Veld 3 gaat razendsnel
 
Het gaat goed met veld 3 en het gaat snel. Vandaag -vrijdag 23 oktober- is het grootste deel van de grasmat al gelegd. We mogen er absoluut nog niet op, maar ergens volgende week wel. Als dat zover is, horen jullie het direct. Dan hebben we vier fantastische velden. 

Tuurlijk gaan we het veld officieel openen, samen met ons nieuwe, super fraaie overdekte terras met foodtruck. Maar dat feestje zal nog even op zich laten wachten totdat we op de club weer wat meer kunnen en mogen. Maar als we weer wat meer mogen.......dan gaan we er een prachtig feest van maken.
 
Midwinterhockey voor jong en oud
 
Als er weer wedstrijden gespeeld mogen worden gaan we daar direct voor. En als dat tot in december doorgaat omdat we de wedstrijden die nu worden uitgesteld moeten inhalen, dan doen we lekker mee.

Daarnaast willen we voor iedereen als extraatje midwinterhockey aanbieden.

Wat is midwinterhockey?

Midwinterhockey was ‘klein’, vooral voor de jongste jeugd, maar wordt dit jaar ‘groot’ omdat de zaalcompetities niet doorgaan. Er is dit jaar midwinterhockey voor jeugd én senioren.

Midwinterhockey betekent in januari en begin februari op zaterdag of zondag zo'n vijf veldwedstrijden in onze eigen regio.
Voor de jeugd organiseren we daarnaast in december, januari en februari één training per week op één van de momenten waarop je nu ook al traint.

Midwinterhockey is ter vervanging van de geschrapte zaalhockeycompetitie, maar het is niet alleen voor 'zaalhockeyers' maar voor iedereen, van de F7 tot en met Dames A.
De laatste wedstrijden zijn kort voor de voorjaarsvakantie, die half februari begint.

Voor de jongste jeugd en junioren is aan deelname een vergoeding verbonden. Hoe hoog die wordt moeten we nog bepalen. De vergoeding is nodig voor de trainingen.

Het liefst laten we teams collectief meedoen, maar wellicht past het niet in ieders agenda. In januari zijn er Open Dagen voor middelbaar en voortgezet onderwijs. Daarmee proberen we rekening te houden door wedstrijden op zaterdag en zondag te plannen.
Komende week vragen we alle jeugdleden in een aparte mail om zich aan te melden voor het midwinterhockey.

De aanvoerders van de senioren en veteranenteams hebben die vraag al gehad en kunnen zich als team aanmelden.
 
Haal online je scheidsrechterskaart
 
Dit seizoen is het mogelijk om als ouder online je scheidsrechterskaart te halen.
Woensdag 4 november wordt er een online spelregelavond georganiseerd om de spelregels te oefenen en op 11 november kun je vanuit je luie stoel het KNHB examen doen.
Wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar mlhoencamp@gmail.com met daarin:
- je naam en voorletters
- geboortedatum
- mobiele nummer
- e-mail adres dat je wil gebruiken voor de oefenmodule
- naam en team kind
Boschkabouters gaan oefenen
Zondag (25 oktober) spelen de Boschkabouters hun eerste (onderlinge) wedstrijdjes. Dat gaat gewoon door. Er is wel een restrictie; alleen de coaches mogen mee het park op. Super jammer natuurlijk, maar het is niet anders.
Oefenprogramma 31 oktober en 7 november onder druk
Het plan was 31 oktober en 7 november een programma met onderlinge oefenwedstrijden op te zetten voor de jeugd. Zo'n programma betekent dat wij meer dan 80 jeugdteams op de club bij elkaar zouden gaan brengen met jeugd van allerlei scholen uit Hilversum, Bussum, 's Graveland en Kortenhoef. Gezien de nog altijd flink stijgende besmettingscijfers -vooral ook onder scholieren- beslissen wij komende week of we zo'n programma verantwoord vinden.
Halen en brengen op grasveld
Halen en brengen van onze allerkleinsten doen we alleen nog op de grasparkeerplaats. De verdeling van halen en brengen over twee locaties is te chaotisch.
DUS HALEN EN BRENGEN OP DE GRASPARKEERPLAATS!
Het hek bij het dierenasiel blijft dicht!
Clubhuis dicht tot 10 november
Ons clubhuis is voorlopig tot en met 10 november gesloten.
Dat geldt ook voor kleedkamers en voorbesprekingsruimtes.

Toiletten open
De toiletten midden onder het terras zijn open.

AED bereikbaar
Bij nood kunnen trainers bij EHBO-spullen of andere zaken die dringend nodig zijn. De AED hangt aan de buitenmuur bij de beneden-ingang van het clubhuis.
Registreren moet
Mocht je, om welke reden dan ook, toch op ons park moeten zijn, dan ben je verplicht je te registreren. Registeren kan via een van de vele QR-codes die je op de club kunt vinden.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl