Veld 3 bijna klaar *Blijf Kopen voor je Club
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 10 2020/2021 30 oktober 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Streefdatum veld 3: 11 november
 
Als het weer meezit is veld 3 halverwege volgende week klaar. De mat ligt al. Daarna wordt er nog hekwerk en slagplanken hersteld en deels vervangen.

De 'bouwers' houden zelf nog rekening met eventueel een paar dagen uitloop.
Maar........de planning is dat we veld 3 woensdag 11 november voor het eerst kunnen gebruiken.

Tuurlijk gaan we het veld officieel openen, samen met ons nieuwe, super fraaie overdekte terras met foodtruck.

Een groot feest zal nog even op zich moeten laten wachten, maar een klein feestje maken we er wel van en dat zullen we filmen en met jullie delen.

 
Wijnproeven én tegelijk Foodtrailercourt aankleden
 
Inspiratie opdoen voor de feestdagen en tegelijk het Foodtrailercourt aankleden? Dat kan.
De sponsorcommissie organiseert samen met Joost Wijn donderdag 19 november een online wijnproeverij met Loire wijnen. 

De opbrengst gaat naar het Foodtrailercourt dat gerealiseerd wordt op het kruispunt van de vier velden.

Er zijn voor de proeverij 25 plekken beschikbaar.
Er wordt kennis gemaakt met befaamde wijndomeinen en jonge wijnmakers. De wijnproeverij wordt gegeven door Eelke Boswijk en Marc Vos.

Tweepersoons proefpakket
Voor de proeverij ontvang je de wijnproefbox (€ 37,50) met:
- 8 verschillende wijnen in flesjes van 100 ml
- een proeflijst met wijnomschrijvingen & wijn-spijs suggesties
- iets lekkers om tussendoor te eten
- tweepersoonspakket wordt op het door jou opgegeven adres afgeleverd
De proefbox is voldoende voor twee proevers en wordt 18 november afgeleverd. Je ontvangt dan ook de uitnodiging voor de online proeverij in microsoft teams. Na afloop kun je je favoriete wijnen met korting bestellen of je kortingsbedrag doneren aan de club ten behoeve van het Foodtrailercourt.

Aanmelden & betaling
Datum online wijnproeverij: 19 november 2020, van 19.30 tot 21.30 uur
Kosten: € 37,50 per proefbox.
Voor aanmelden & betaling: uiterlijk voor vrijdag 6 november, klik hier .
 
Tien fluitcoaches ondanks 'clubhuislockdown'
 
30 september hebben onze eerste fluitcoaches hun opleiding afgerond.

Die rare week eind september, waarin we maandagochtend nog dachten dat we op woensdag de afsluitende training in het clubhuis zouden organiseren. ’s Middags werd besloten dat het clubhuis dicht ging …

En dat voor de tweede keer! Toen in maart de eerste maatregelen afgekondigd werden, waren we net begonnen met de speciale fluitcoachopleiding. De donderdag dat de premier ons toesprak, besloten we om de bijeenkomst die avond af te blazen.

Een half jaar later wist iedereen gelukkig hoe je dit ook online doet en we konden snel schakelen. Eric Heerschop bereidde zich voor op een onlinetraining en woensdagavond logde iedereen veilig vanuit huis in.

Zo werd het toch een echte interactieve avond. Eric hield iedereen scherp. Er werd aandachtig geluisterd en enthousiast gediscussieerd. Zowel over de regels zelf als over hoe je een beginnende scheids helpt om te gaan fluiten. En daar ging het om.

Vraag die begeleiding!
Hopelijk gaan we snel weer ècht hockeyen. Als je dan denkt dat het weggezakt is of als je nog niet zo vaak gefloten hebt. Geeft niets. Als jij begeleid wilt worden, meldt het dan bij de arbitragecommissie (arbitrage@spandersbosch.nl), dan zoeken wij een fluitcoach voor je.

Onze fluitcoaches Raymond van den Barselaar, Marc den Hartog, Thor Könings, Chris Textor, Jacques-Hein Vermolen, Paul Wagland, Marno de Jong, Harco van den Hil, Kim Camfferman en Jelle Gerard Joustra zijn er klaar voor!
 
Midwinterhockey voor jong en oud
 
Komende week gaan we inventariseren wie er willen meedoen aan Midwinterhockey. Daarvoor krijgt iedereen (senioren, jeugd en jongste jeugd) een mailtje.
Dat zou eigenlijk deze week al zijn gebeurd, maar er moeten achter de schermen zowel bij ons als bij de KNHB momenteel heel veel beslissingen worden genomen, dus duurt het even iets langer voor jullie kunnen aanmelden voor het Midwinterhockey.
 
Haal online je scheidsrechterskaart
 
Dit seizoen is het mogelijk om als ouder online je scheidsrechterskaart te halen.
Woensdag 4 november is er een online spelregelavond om de spelregels te oefenen en op 11 november kun je vanuit je luie stoel het KNHB examen doen.
Wil je meedoen, stuur dan een e-mail naar mlhoencamp@gmail.com met daarin:
- je naam en voorletters
- geboortedatum
- mobiele nummer
- e-mail adres dat je wil gebruiken voor de oefenmodule
- naam en team kind
We blijven dooroefenen
We blijven voorlopig lekker door oefenen. Zolang we geen officiële wedstrijden mogen spelen organiseren we voor de jeugd iedere zaterdag onderlinge wedstrijden. We zoeken daarbij naar uitdagende en leuke spelvormen. Momenteel wordt er aan een interne competitie gewerkt, mogelijk met zes- of zeventallen.
Halen en brengen op grasveld
Halen en brengen van onze allerkleinsten doen we vrijdag 's middags alleen op de grasparkeerplaats. De verdeling van halen en brengen over twee locaties is te chaotisch.
DUS HALEN EN BRENGEN OP DE GRASPARKEERPLAATS!
Het hek bij het dierenasiel blijft dicht!

Om jullie toch even een impressie te geven hoe het er momenteel bij de Boschkabouters aan toe gaat, zie de foto bovenaan deze nieuwsbrief.

Clubhuis voorlopig nog dicht
Ons clubhuis is voorlopig nog gesloten.
Dat geldt ook voor kleedkamers en voorbesprekingsruimtes.

Toiletten open
De toiletten midden onder het terras zijn open.

AED bereikbaar
Bij nood kunnen trainers bij EHBO-spullen of andere zaken die dringend nodig zijn. De AED hangt aan de buitenmuur bij de beneden-ingang van het clubhuis.
Blijf Kopen voor je Club gebruiken
Net als heel veel anderen van de club koop ook jij in deze tijd waarschijnlijk vaak online. Denk daarbij aan Kopen voor je Club. Kost je niets en het levert de club euro's op, die we goed kunnen gebruiken. Stap hier eenvoudig de digitale voordeur binnen naar tientallen winkels, duizenden artikelen en natuurlijk heel veel leuke dingen voor Sint en Kerst.
Registreren moet
Mocht je, om welke reden dan ook, toch op ons park moeten zijn, dan ben je verplicht je te registreren. Registeren kan via een van de vele QR-codes die je op de club kunt vinden.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl