Winterhockey voor iedereen * Online spelregelexamen kan
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 11 2020/2021 6 november 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Veld 3 klaar, foodtrailer bijna klaar, nu nog COVID19 nog.....
 
De mat ligt en alle lijnen ook. Begin komende week nog de hekken repareren, de slagplanken aanbrengen, de dug-outs plaatsen en dan is veld 3 klaar. Volgende week zaterdag gaan we het dan openen, met een onderlinge wedstrijd en toch iets van een officiële handeling.

Nog meer lekker nieuws: aan onze Spabo foodtrailer wordt de laatste hand gelegd. Nog even dan komt die ook hierheen.

Zodra ons park weer open mag zijn wij niet een beetje klaar voor een geweldige hervatting, dan staat alles superstrak klaar.

Nu nog even COVID19 onder de knie krijgen.....en dan!!!

 
 
De winter doorhockeyen? Dat kan!
 
Lastig seizoen dit: competitie begonnen en alweer gestopt, wel zaalhockeycompetitie, toch geen zaalhockeycompetitie, dus midwintercompetitie, nee hoor toch geen midwintercompetitie. Een drama om te plannen dus.

Maar we zijn er uit.
Om onze jeugd toch lekker te laten hockeyen hebben we voor komende maanden (dec t/m half feb) drie pakketten gemaakt, uiteraard allemaal in lijn met de coronamaatregelen van de overheid.


1. 6 weken wintertraining in sporthal, plus 2 weken wintertraining veld
2. 6 weken wintertraining in sportzaal, plus 2 weken wintertraining veld
3. 8 weken wintertraining veld

Afhankelijk van in welk team je speelt, kun je je vanaf vandaag t/m woensdag 11 november aanmelden voor pakket 1, 2 of 3.

We kunnen niet iedereen dezelfde pakketten aanbieden. Daarvoor hebben we te weinig zaaluren. Pakket 1 en 2 worden daarom aan een beperkt aantal teams aangeboden. Pakket 3 zal breed worden aangeboden. Die trainingen draaien we op onze velden.

Daarnaast gaan we in januari en begin februari opnieuw clubbreed onderlinge oefenwedstrijden organiseren, tenzij de overheidsmaatregelen zo veranderen dat we dan weer competitie mogen spelen. De KNHB heeft laten weten dat de competitie in dat geval per 9 januari zal worden hervat.

We hopen dat we iedereen op deze manier lekker aan het hockeyen kunnen houden. En natuurlijk kijken wij uit naar het moment dat we elkaar weer kunnen zien op de club!

Alle jeugdleden -behalve de Funkeys en de Boschkabouters- hebben over bovenstaande vandaag al mail gehad, inclusief een mail over hoe ze zich kunnen aanmelden én voor welk pakket.

Dus wil jij hockeyen komende maanden? Dan kan dat. We maken de trainingsschema's direct bekend als we alle aanmeldingen binnen hebben, hopelijk al eind volgende week.

Het bestuur van ’t Spandersbosch
 
Nog plaats bij wijnproef-avond
 
Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op de wijnproef-avond die ten goede komt aan de aankleding van ons Foodtrailercourt.

Dus, inspiratie opdoen voor de feestdagen en tegelijk het Foodtrailercourt aankleden? 
De sponsorcommissie organiseert samen met Joost Wijn donderdag 19 november een online wijnproeverij met Loire wijnen. 

De opbrengst gaat dus naar het Foodtrailercourt dat gerealiseerd wordt op het kruispunt van de vier velden.

Er wordt kennis gemaakt met befaamde wijndomeinen en jonge wijnmakers. De wijnproeverij wordt gegeven door Eelke Boswijk en Marc Vos.

Tweepersoons proefpakket
Voor de proeverij ontvang je de wijnproefbox (€ 37,50) met:
- 8 verschillende wijnen in flesjes van 100 ml
- een proeflijst met wijnomschrijvingen & wijn-spijs suggesties
- iets lekkers om tussendoor te eten
- tweepersoonspakket wordt op het door jou opgegeven adres afgeleverd
De proefbox is voldoende voor twee proevers en wordt 18 november afgeleverd. Je ontvangt dan ook de uitnodiging voor de online proeverij in microsoft teams. Na afloop kun je je favoriete wijnen met korting bestellen of je kortingsbedrag doneren aan de club ten behoeve van het Foodtrailercourt.

Aanmelden & betaling
Datum online wijnproeverij: 19 november 2020, van 19.30 tot 21.30 uur
Kosten: € 37,50 per proefbox.
Voor aanmelden & betaling: uiterlijk voor vrijdag 6 november, klik hier .
Menno schoot deze week tijdens de trainingen het unieke plaatje hierboven. Gewoon omdat-ie zo mooi is dus!
We blijven dooroefenen
We blijven voorlopig lekker door oefenen. Zolang we geen officiële wedstrijden mogen spelen organiseren we voor de jeugd iedere zaterdag onderlinge wedstrijden. Dat doen we voorlopig sowieso nog voor alle junioren, F-jes, 6&8-tallen op 14, 21 en 28 november.
Spelregelavond ouders en examen MC2 online
Corona maakt creatief. Vanwege corona worden de KNHB scheidsrechtersexamens momenteel online afgenomen.

Dit is een groot succes; vorige week deed MC2 met het hele team examen en iedereen is geslaagd.
Dan nog een unicum; woensdagavond hebben de eerste ouders meegedaan aan een online spelregelavond die live vanuit het clubhuis werd gestreamd.

Wil je met je team of als ouder ook op deze manier vanuit je luie stoel je KNHB examen doen, meld je dan bij Marie-Lou Hoencamp op mlhoencamp@gmail.com. Je kaart halen was nog nooit zo gemakkelijk.

 
Halen en brengen op grasveld
Halen en brengen van onze allerkleinsten doen we vrijdag 's middags alleen op de grasparkeerplaats. De verdeling van halen en brengen over twee locaties is te chaotisch.
DUS HALEN EN BRENGEN OP DE GRASPARKEERPLAATS!
Het hek bij het dierenasiel blijft dicht!

Clubhuis voorlopig nog dicht
Ons clubhuis is voorlopig nog gesloten.
Dat geldt ook voor kleedkamers en voorbesprekingsruimtes.

Toiletten open
De toiletten midden onder het terras zijn open.

AED bereikbaar
Bij nood kunnen trainers bij EHBO-spullen of andere zaken die dringend nodig zijn. De AED hangt aan de buitenmuur bij de beneden-ingang van het clubhuis.
Blijf Kopen voor je Club gebruiken
Net als heel veel anderen van de club koop ook jij in deze tijd waarschijnlijk vaak online. Denk daarbij aan Kopen voor je Club. Kost je niets en het levert de club euro's op, die we goed kunnen gebruiken. Stap hier eenvoudig de digitale voordeur binnen naar tientallen winkels, duizenden artikelen en natuurlijk heel veel leuke dingen voor Sint en Kerst.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl