Wintertrainingen bekend * Laatste trainingsweek
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 13 2020/2021 24 november 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
De laatste trainingsweek
 
De laatste 'gewone' trainingsweek is ingegaan.

Vanaf volgende week maandag (30 november) zijn er alleen nog clubtrainingen voor de jeugd die zich heeft opgegeven voor het winterprogramma op het veld of in de zaal. De rest van de jeugd heeft even vrij van hockey.

We hebben plannen om ook in januari voor iedereen leuke dingen te doen, maar laten onze plannenmakerij afhangen van de corona-ontwikkelingen en komen derhalve nu nog niet met data. Die communiceren we zodra we vast-omlijnde plannen kunnen maken. Misschien mogen we zelfs wel weer 'gewoon' hockeyen ergens in januari.

Senioren en trimmers (alles van 18+ dus) zijn vrij om komende weken volgens het viermans-protocol te blijven trainen. Je moet dan minstens 4 uur tevoren wel een appje met de groepssamenstelling sturen naar clubmanager@spandersbosch.nl en hien@thesa.nl. 
Als zij akkoord zijn, kunnen ze ook het licht aan doen.

Natuurlijk sluiten we deze rare eerste hockeyperiode komende vrijdag af met PIETENHOCKEY :-)

 
Programma komende weken
 
Het winterhockeyschema is klaar.

Tot en met 27 november traint iedereen buiten volgens het huidige schema, dat aan de site hangt (niet in de app dus).

Maandag 30 nov t/m vrij 22 jan: zaalhockey voor iedereen die zich daarvoor heeft aangemeld + vanaf 25 jan nog 2 weken winterhockey veld.
Alle deelnemers hebben inmiddels hun trainingsdagen en -tijden.
 
Maandag 30 nov t/m 5 feb: winterhockey veld voor iedereen die zich daarvoor heeft aangemeld. Alle deelnemers hebben inmiddels hun trainingsdagen en -tijden.

Funkeys en Boschkabouters hebben aanstaande vrijdag hun voorlopig laatste training. Zij starten zeer waarschijnlijk weer op 5 maart. 

Uiteraard zijn alle data corona-afhankelijk en kan alles weer veranderen als we door versoepelende maatregelen plots weer competitie moeten of mogen gaan spelen in januari of begin februari. 

Alle corona-onzekerheden zijn de reden dat we voor komende maanden nu geen keiharde data noemen voor hervatting van wat voor activiteiten dan ook.

Als we data hebben voor nieuwe activiteiten brengen we iedereen daarvan direct op de hoogte.
Praat jij mee op de ALV?
Het bestuur nodigt alle leden en ouders van jeugdleden uit voor de (digitale) Algemene Ledenvergadering op maandag 30 november om 20.30 uur. Meld je aan via de link, dan krijg je komende dagen de vergaderlink. De agenda van de ALV vind je hier.
Gratis fithockey voor 18+
Vanaf 4 januari gaan we op maandag en/of woensdagavond fithockey aanbieden voor al onze 18-plussers. Je kunt je opgeven met groepjes van 2 of 4 (afhankelijk van wat op dat moment coronatechnisch mag) en krijgt drie kwartier training, met én zonder bal.
We komen binnenkort met meer informatie. De trainingen zijn kosteloos.
Sint- en Kerstinkopen via Kopen voor je Club
Sinterklaas, Kerstmis: denk bij online shoppen aan Kopen voor je Club. Kost je niets en levert de club euro's op. Stap hier eenvoudig de digitale voordeur binnen naar tientallen winkels, duizenden artikelen.
Dagmars doelpunt de allermooiste
Dagmar (Klaassen) van meisjes B1 won vorige week De Auping Actie van de week, de landelijke verkiezing van het mooiste hockeydoelpunt van het weekeinde. Dagmar kreeg 1500 stemmen voor haar geweldige backhandschot in de uiterste bovenhoek.

Heb jij een mooie goal gemaakt, een actie of redding waarmee je mee wilt doen aan de Auping Actie van de week, dan kan dat! Stuur ‘m naar redactie@hockey.nl, of via WhatsApp (0657862503) of Facebook Messenger (@hockeynl). En wie weet sta jij in de volgende top 5 van Auping Actie van de week.

Bekijk hieronder de vijf genomineerden acties van deze week en natuurlijk het doelpunt van Dagmar.
Laatste oefenweekeinde
Komend weekeinde is het laatste oefenweekeinde van dit jaar. Zaterdag 28 november zou onder gewone omstandigheden ook de laatste hockeyzaterdag van 2020 zijn geweest.
Wil je na komend weekeinde nog door-oefenen, dat kan, maar dat moet het team zelf regelen.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl