Trainingen voor 18+ * 700 jeugdleden winterhockeyen
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 14 2020/2021 8 december 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Winterhockey lokt 700 jeugdleden
 
De zaterdagpotjes zitten er op, de gewone trainingen ook. Een aantal leden verkiest even rust, maar er zijn ook zo'n 700 jeugdleden aan het winterhockeyen, in de zaal én op het veld. Daarnaast zijn er senioren die buiten doortrainen, ondanks alle beperkingen die daarvoor gelden. Zo kan iedereen zijn eigen ding doen. Mooi!

Helaas, zo meldde premier Rutte vanavond, gaan de komende weken er hockeytechnisch niet anders uitzien dan de huidige periode: de jeugd mag voorlopig nog steeds alleen op de eigen club spelen, senioren voorlopig ook nog steeds maar in groepjes van maximaal 4 personen en met handhaving van de anderhalve meter-maatregel.

Vanaf 4 januari gaan wij alle 18-plussers echter wel iets nieuws aanbieden: Fittrainingen. Lees daarover hieronder meer.

Intussen wensen we iedereen een fijne aanloop naar de kerst. Geniet van de voorpret, ondanks alle beperkingen. 

 
Aanmelden voor Fittrainingen18+
 
Vanaf 4 januari bieden we op dinsdag en woensdagavond Fittrainingen aan voor al onze 18-plussers; dat betekent door de club verzorgde trainingen vanaf Jong Heren 1 tot en met Vets C45+ en alle trimmers. Kortom: ben jij 18+ en lid, dan kun je hieraan meedoen.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Je kiest op bijgaand formulier twee voorkeursmomenten, op dinsdag- of woensdagavond. Je wordt op één van je voorkeursmomenten ingedeeld. Je kunt op het aanmeldformulier ook een groep aangeven waarmee je wilt trainen.

Afhankelijk van het totaal aantal aanmeldingen krijg je een uur of drie kwartier training en je krijgt maximaal 6 trainingen. 
We houden het protocol aan van trainingsgroepjes van maximaal 4 personen. De trainingen staan onder leiding van trainers die ervaring hebben met het trainen volgens het 18+protocol.

De trainingen zijn kosteloos.
Klik hier om je aan te melden.
Aanmelden kan tot en met 16 december. Je hoeft het formulier alleen maar op te slaan, niet te mailen dus.

In januari worden geen andere seniorentrainingen gegeven dan deze Fit-trainingen.

 
14 of 21 december spelen? Dat kan
 
Wil jij zaterdag 14 of zaterdag 21 december nog lekker een potje spelen en krijg je een ander team ook zo ver; prima. Je moet dat wel zelf regelen en kunt een veld reserveren bij cindy.hcspabo@gmail.com of bij clubmanager@spandersbosch.nl
Veel jeugdsticks te klein
Sint is foetsie, maar de Kerstman moet nog komen, daarom toch nog even deze boodschap; er hockeyt nogal wat jongste jeugd met een te kleine stick, zo zien we wekelijks. Dat belemmert kinderen in hun hockey-ontwikkeling. Daarbij speelt het niet lekker.

Een kinderstick hoort tot de navel te komen, niet daaronder. In de jongste jeugd en de D's voldoet een stick van vorig jaar doorgaans niet meer vanwege de snelle groei van de kinderen; hij is dan niet 'op' maar gewoon te klein.

Deze boodschap wordt niet gesponsord, maar is een serieus aandachtspunt :-)

Cindy Kniep, hoofdtrainer jongste jeugd
Kerstinkopen via Kopen voor je Club
Denk jij bij het online shoppen voor de kerst ook aan Kopen voor je Club. Kost je niets en levert de club euro's op. Stap hier eenvoudig de digitale voordeur binnen naar tientallen winkels, duizenden artikelen.
Fysio Tom blijft bereikbaar
Onze fysiotherapeut Tom is dezer dagen niet op de club, maar heb je hem nodig dan kun je hem wel bereiken, via t.vanvoorst@fysioholland.nl of 0630112976.
Zodra de competitie weer kan starten is Tom op dinsdagavonden weer op de club aanwezig.
Penningmeester blijft aan
Sebastiaan de Koning blijft ook de komende drie jaar onze penningmeester. De (online) ledenvergadering stemde vorige week unaniem en hartstikke tevreden voor verlenging van zijn functie als penningmeester. Sebastiaan begon in 2017 als penningmeester.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl