Proosten op onze trailer * wintertraining hervat
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 15 2020/2021 3 januari 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Kies maar; uniek uitzicht van hoge terras of een festivalgevoel?
 
Voorzitter Roel Testroote (links op bovenstaande foto) en ons horecagezicht Jaap de Ruiter (rechts op de foto) proostten afgelopen maandag op de komst van ons nieuwe pronkstuk; de foodtrailer, die we kregen aangeboden van een aantal sponsors. Welke? Dat maken we later bekend.

De trailer wordt het middelpunt van ons nieuwe, fraaie foodcourt, dat inmiddels steeds meer gestalte krijgt bij de kruising tussen de vier velden.
Je kunt straks kiezen; je cappuccino (of iets anders natuurlijk) op ons hoge terras met nog altijd het unieke uitzicht over onze vier velden, of een espressootje op het gezellige foodcourt, met je neus aan het veld, frisse lucht om je heen en een tentdak boven je hoofd; kortom de gezelligheid en sfeer van een festival. Welke andere hockeyclub biedt die keuzes?

Zo, da's wel genoeg mooie praat. Nu gewoon duimen dat we razend rap weer met alles en iedereen aan de bak kunnen. Wat ons betreft, hup, vaccin er in en gáán!

Als dat het geval is, zorgen wij dat alles klaar is voor een geweldige herstart. Hopelijk tot heel gauw op de club.


 
Winterhockey jeugd start weer
 
Maandag (4 januari) starten de wintertrainingen voor de jeugd tot en met 17 jaar weer. Er wordt getraind volgens het schema dat ook de week voor de Kerstvakantie werd gehanteerd. 
Er zijn dus géén zaaltrainingen meer. Dat mag niet. In plaats van de zaaltrainingen zijn er balkentrainingen op het veld. Je kunt je zaalstick thuislaten. En de jongens en meisjes die al buiten trainden, gaan daar vanaf maandag 4 januari ook weer lekker mee door.

Als deelnemer aan het winterhockey moet je wel je eigen, gevulde bidon meenemen. En als je echt verkouden bent of grieperig, of koorts hebt kom je niet trainen. 
Voor dit winterhockey moet je je hebben aangemeld.

Onze trainers staan in ieder geval voor je klaar.


 
FitTrainingen starten weekje later
 
De start van onze FitTrainingen voor 18+ is nog even uitgesteld. Dat is mede in overleg met de gemeente Hilversum.
Onze planning is gericht op een eerste training op dinsdag 12 januari. Iedereen die zich voor die trainingen heeft opgegeven krijgt deze week bericht.
Helaas nog steeds geen ouders welkom
De club is nog steeds niet toegankelijk voor ouders. En houd bij het halen en brengen van kinderen afstand van elkaar. Zonde als BOA's boetes uitdelen aan jou of, nog vervelender, de club een waarschuwing geven of we een speelverbod krijgen.
Check de verlichting
Het is nog steeds vroeg donker. Ook de kinderen van de eerste trainingsronde fietsen in het donker naar huis. Check de fietsverlichting voor de trainingen maandag weer beginnen.
Nog even wachten op onderlinge wedstrijden
Ook in januari willen we voor de jeugd onderlinge wedstrijden organiseren. We laten onze plannen echter even afhangen van de ontwikkelingen omtrent de COVID-maatregelen komende week.
Veel jeugdsticks te klein
Net voor Sinterklaas en Kerst schreven we het al: zorg er voor dat kinderen een stick van de juiste lengte hebben? Ze spelen nogal eens met een te kleine stick. 
In de jongste jeugd en de D's voldoet een stick van vorig jaar doorgaans niet meer vanwege de snelle groei van de kinderen; hij is dan niet 'op' maar gewoon te klein.


Cindy Kniep, hoofdtrainer jongste jeugd
Fysio Tom blijft bereikbaar
Onze fysiotherapeut Tom is deze dagen niet op de club, maar heb je hem nodig dan kun je hem wel bereiken, via t.vanvoorst@fysioholland.nl of 0630112976.
Zodra de competitie weer kan starten is Tom op dinsdagavonden weer op de club aanwezig.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl