Nieuw trainingsschema gereed * Oefenen regel je zelf
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 16 2020/2021 15 januari 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Ruim helft van de club hockeyt
 
Onze HockeyFit 2-taltrainingen voor 18+ zijn begonnen; beetje onwennig nog, beetje anders dan anders (zie foto boven), maar heerlijk om weer even met hockey bezig te kunnen zijn. Op dinsdag- en woensdagavond waren er toch ruim 100 senioren aan het hockeyen. Zo lang dat mag, gaan we er mee door.

Intussen gaan de wintertrainingen voor de jeugd ook gewoon door. Zelfs vanmiddag nog toen het rond het vriespunt was. Aan die wintertrainingen doen zo'n 700 jeugdleden mee.
Al met al is, ondanks alle beperkingen, toch meer dan de helft van de club actief.

Dat is natuurlijk super, al begrijpen wij ook de leden die andere afwegingen maken en momenteel even rust en hockeypauze verkiezen.

En daarnaast natuurlijk een hééééél gezond 2021 gewenst namens het hele bestuur van 't Spandersbosch.

 
Nieuwe trainingsschema online
 
Misschien hebben jullie het al gemerkt; sinds vanmiddag (vrijdag 15 januari) staat het nieuwe trainingsschema online. Dat schema gaat op 1 maart in.

Waarom is er een nieuw schema?
1. In de laatste ledenvergadering is besloten dat ieder team tenminste éénmaal per week op een waterveld traint nu we een derde waterveld hebben.
2. We hebben wat trainers vrijgespeeld, waardoor we sommige trainingsgroepen kleiner kunnen maken.
3. Er waren verzoeken (vanuit de leden en de staf) om er voor te zorgen dat vooral breedteteams wisselende gezichten voor de groep zien en niet tweemaal per week hetzelfde gezicht.

Al deze wensen zijn zoveel mogelijk in het nieuwe schema verwerkt. Daardoor is er wel een en ander gewijzigd, meestal qua tijden en zo min mogelijk qua dagen, al was dat niet helemaal te voorkomen.
Kijk dus goed welke trainingsmomenten er nu voor jou in je app staan.

Nogmaals; het schema gaat pas op 1 MAART in, direct na de Krokusvakantie.
 
Winterhockey door tot 5 februari
 
Het winterhockey gaat door tot en met vrijdag 5 februari. In principe liggen we daarna stil tot en met 28 februari, om 1 maart weer álles op te starten.
Uiteraard is deze leuke planning volledig afhankelijk van wat Corona nog voor ons in petto heeft. 
 
Eerste volledig elektrische Volvo
 
De eerste 100% elektrische Volvo’s worden momenteel afgeleverd. De Volvo XC40 P8 Pure electric heeft een 78 kWh lithium-ion accupakket met een actieradius van meer dan 400 km (WLTP). Het kost slechts 40 minuten om de elektrische XC40 van 10 naar 80 procent op te laden. De elektrische aandrijflijn met een vermogen van 408pk (300kW) is gekoppeld aan vierwielaandrijving. Je kunt bij Buitenweg nog dit jaar rijden in een volledig elektrische Volvo XC40, via partner SummumLease. Daarmee rijd je als een van de eersten in een puur elektrische Volvo en ben je bovendien verzekerd van een lage bijtelling.

Boek nu een proefrit bij onze partner Buitenweg. 

Een Volvo aanschaffen bij Buitenweg levert de club € 1000,- op. Een Volvo Selekt Occasion levert ook nog altijd € 500,- bonus op voor de club. Daar hoef je verder zelf niets voor te doen. Alleen melden dat jij of één van je gezinsleden bij 't Spandersbosch speelt.
Bovendien ontvang je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick. Dat is makkelijk scoren!
 
Sportblessure gehad, maar niet alles vergoed gekregen?
 
Sportblessure gehad, maar niet alles vergoed gekregen? Denk eens aan sportblessureclaim. Goed voor jouw portemonnee en de club houdt er ook nog iets aan over!

In Nederland lopen jaarlijks meer dan 4 miljoen mensen een sportblessure op. Meer dan de helft vergt medische behandeling. Maar de zorgverzekeraar vergoedt lang niet alles. Je basisverzekering dekt de gemaakte kosten vaak helemaal niet en heb je een aanvullende verzekering, dan is die veelal ook niet voldoende om alle kosten vergoed te krijgen. Dat maakt je blessure nog eens extra pijnlijk.
 
Is jouw blessure ontstaan met sporten in clubverband? Zijn de kosten voor de behandeling(en) afgewezen door je eigen zorgverzekeraar? Dan declareert Sportblessureclaim deze kosten alsnog voor je. Dit geldt ook voor sportblessures uit het verleden, tot soms wel 3 jaar terug. 
Klik hier om direct naar Sportblessureclaim te gaan en meer te weten te komen.
Oefenen kan; wel zelf regelen
Wil jij (als coach of manager) met je team oefenen, dan mag dat. Maar dat moet je zelf regelen. Mail Cindy (cindy.hcspabo@gmail.com) of René (clubmanager@spandersbosch.nl) en we leggen een veld voor je vast. Tegenstander moet je zelf onderling regelen, al kunnen wij je wel aan contacten helpen.
In ieder geval tot 1 februari regelen we als club geen onderlinge wedstrijden. Dat heeft er mee te maken dat een groot aantal kinderen (pakweg 450) zich niet heeft opgegeven voor winterhockey en daar ook niet op zit te wachten. Daardoor is het niet mogelijk om vanuit de club een programma met onderlinge wedstrijden te maken.
Aanmelden nieuwe seizoen begonnen
We gaan er vanuit dat alles komende zomer en zeker volgend seizoen weer 'gewoon' is. Dus kunnen er sinds 1 januari weer nieuwe leden worden aangemeld voor volgend seizoen. 
Meld het ook je klasgenoten, buurkinderen of hun ouders even; er zijn er nogal wat die het vergeten, of die het niet weten omdat ze nog niet in het circuit zitten en die vervolgens in juli, augustus of september achter het net vissen.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Helaas geen ouders welkom
De club is nog steeds niet toegankelijk voor ouders. En houd bij het halen en brengen van kinderen afstand van elkaar. Zonde als BOA's boetes uitdelen aan jou of, nog vervelender, de club een waarschuwing geven of we een speelverbod krijgen.
Fysio Tom blijft bereikbaar
Fysiotherapeut Tom is deze dagen niet op de club, maar heb je hem nodig dan kun je hem bereiken via t.vanvoorst@fysioholland.nl of 0630112976.
Zodra de competitie weer kan starten is Tom weer op de club aanwezig.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl