Ondanks avondklok traint alles door * Stoom afblazen op de club
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 17 2020/2021 22 januari 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Ondanks avondklok gaat alles door
 
Natuurlijk heeft de invoering van de avondklok ook bij ons op de club invloed. Toch gaan we door met alle trainingen, ook met de 18+.
We trekken vanaf maandag 25 januari iedere avond om 20.00 uur de stekker uit de verlichting, zodat iedereen om 21.00 uur thuis kan zijn.
Dat betekent wel dat we enkele trainingen moeten verschuiven om iedereen te kunnen bedienen. Het kan zijn dat je midwintertraining daardoor een uurtje of half uur eerder begint. Teams waarvan de starttijd verandert krijgen daarover nog komend weekeinde bericht. Hoor je niets dan verandert er voor jou dus niets.

De midwintertrainingen met de huidige groepen gaan voor de jeugd door tot en met 5 februari.
De 18+ trainingen gaan vooralsnog door tot en met 10 februari.

 
18+ kan lekker stoom afblazen
 

Ben jij 18+ en dus al tijden verstoken van lekkere hockeywedstrijden, en denk jij in deze corona-thuiswerktijd overdag wel eens; goh, ik zou wel lekker wat hockeyballen het doel in willen rammen? Gewoon even stoom en energie afblazen. Groot gelijk en dat mag en kan!
Gewoon even klein uurtje ballen rammen en dan weer naar huis achter de laptop. Kan lekker opluchten. Dat maken wij als pilot mogelijk.
Je mailt naar clubmanager@spandersbosch.nl, vraagt een zelfgekozen tijdsblok van zo’n drie kwartier tussen 09.00 en 15.00 uur aan en wij zetten een ton met ballen en wat pylonnen klaar. Je krijgt van ons de code van het slot dat op de ton zit en op welk veld je mag en je gaat lekker aan de slag.
Je krijgt van ons zelfs nog een handvol leuke oefeningen mee-gemaild voor in je uppie of voor tweetallen.
Veel plezier.
 
Nieuwe trainingsschema online
 
Hij is al een weekje online, maar voor de zekerheid nog een keer: het nieuwe trainingsschema staat online. Dat schema gaat op 1 maart in.

Waarom is er een nieuw schema?
1. In de laatste ledenvergadering is besloten dat ieder team tenminste éénmaal per week op een waterveld traint nu we een derde waterveld hebben.
2. We hebben wat trainers vrijgespeeld, waardoor we sommige trainingsgroepen kleiner kunnen maken.
3. Er waren verzoeken (vanuit de leden en de staf) om er voor te zorgen dat vooral breedteteams wisselende gezichten voor de groep zien en niet tweemaal per week hetzelfde gezicht.

Al deze wensen zijn zoveel mogelijk in het nieuwe schema verwerkt. Daardoor is er wel een en ander gewijzigd, meestal qua tijden en zo min mogelijk qua dagen, al was dat niet helemaal te voorkomen.
Kijk dus goed welke trainingsmomenten er nu voor jou in je app staan.

Nogmaals; het nieuwe trainingsschema gaat pas op 1 MAART in, direct na de Krokusvakantie.
 
Zoekplaatje.......
 


Wat klopt er niet aan dit plaatje? 
Hussel onderstaande letters voor de oplossing:


jwi znji okvjiror 
Vanaf 30 januari weer oefenpotjes
We inventariseren dit weekeinde bij alle juniorencoaches of zij op de zaterdagen 30 januari, 6 februari en 13 februari onderlinge wedstrijden willen spelen. Daaraan kunnen alle jeugdleden meedoen, dus ook de kinderen die niet meedoen aan de wintertraining. Begin volgende week maken we bekend welke teams er mee willen doen.
Midden volgende week publiceren we dan een wedstrijdschema voor 30 januari.
We onderzoeken momenteel nog of de jongste jeugd ook gaat inhaken bij deze onderlinge oefenpotjes.
Aanmelden nieuwe seizoen
Sinds 1 januari kunnen weer nieuwe leden worden aangemeld voor volgend seizoen.
Zeg dat ook even tegen je klasgenoten, buurkinderen of hun ouders. Er zijn er nogal wat die het vergeten, of die het niet weten omdat ze nog niet in het circuit zitten.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Helaas geen ouders welkom
Er mogen nog steeds geen ouders op de club komen, ook niet in de fietsenstalling. Toch gebeurt dat nog steeds.
Zonde als BOA's boetes uitdelen aan jou of, nog vervelender, de club een waarschuwing geven of we een speelverbod krijgen.
Fysio Tom blijft bereikbaar
Fysiotherapeut Tom is deze dagen niet op de club, maar heb je hem nodig dan kun je hem bereiken via t.vanvoorst@fysioholland.nl of 0630112976.
Zodra de competitie weer kan starten is Tom weer op de club aanwezig.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl