Sleeën of hockeyen? * Maart vol wedstrijden
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 19 2020/2021 5 februari 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Sleeën of hockeyen, dat is de vraag
 
Houden we de avondklok, ja of nee? Ook wij hebben nog geen idee!

In ieder geval is het ons plan om komende twee weken, tot en met 19 februari, door te hockeyen, zowel met de jongste jeugd als de junioren en de 18+. Daarbij houden we het trainingsschema aan dat we nu hanteren, het avondklok-schema dus.

Hoewel de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de kans groot is dat de sticks vanaf morgen einde dag eventjes de gangkast in kunnen. Er wordt stevige vorst en sneeuw voorspeld en dan houdt het voor ons ook op. We houden jullie komende dagen via de app, de site en de mail op de hoogte van de ontwikkelingen en wat er wel of niet doorgaat.

Voor zaterdag en zondag staan oefenwedstrijden gepland. Kan dat door sneeuw en vorst niet doorgaan, dan melden we dat jullie direct.

Als er niet gehockeyd kan worden, dan veel plezier in de sneeuw.
 
Elke zaterdag in maart spelen
 
We plannen voor alle zaterdagen -en wellicht ook nog enkele zondagen- in maart wedstrijden voor alle F-jes, 6-&8-tallen en alle junioren. Hou daar rekening mee. 

Het gaat in ieder geval om 6, 13, 20 en 27 maart. Dat zijn data waarop anders de KNHB-competitie had plaatsgevonden. Soms zullen we ook wedstrijden naar zondag verplaatsen.
 
Geen KNHB-competitie; wat dan?
 
Achter de schermen zijn wij druk bezig om te kijken wat we jullie kunnen bieden als de reguliere KNHB-competitie dit seizoen niet meer wordt opgestart. Die plannen maken wij onder meer samen met onze buurclubs.

Alle plannen zijn uiteraard afhankelijk van wat er tegen die tijd is toegestaan binnen de corona-maatregelen. We houden jullie in ieder geval van alle ontwikkelingen en ideeën op de hoogte.
 
Klus jij af en toe met Bob mee!
 
Bestuurslid Bob Smit organiseert iedere maand een klusmoment.
Voor die, overigens zeer gezellige momenten kan Bob altijd vrijwilligers gebruiken.
Wil jij Bob af en toe helpen, mail dan naar bob.smit@spandersbosch.nl

 
Meedenken over de toekomst
 
Als coöperatieve bank geloven wij in de kracht van het collectief. Samen bereiken we meer dan alleen. De coronacrisis leidt in alle lagen van de bevolking tot problemen. Wij geloven dat we als land sterker uit de crisis komen zolang saamhorigheid en solidariteit de boventoon blijven voeren.

Daarom doen we iets bijzonders. Samen met honderden leden, klanten en stakeholders uit onze regio werken we aan een Coöperatief Convenant, een toekomstplan voor Nederland. Gemaakt voor en door jou en de mensen en bedrijven om je heen.

Praat je mee op 10 februari van 16:00 - 18:00 uur?

De dialoog die wij voeren op 10 februari vindt tegelijkertijd in 14 regio's in Nederland plaats. De uitkomsten vormen samen het Coöperatief Convenant voor Nederland en bieden we in de lente van 2021 aan het nieuwe kabinet aan.

Je hoeft geen klant van de Rabobank te zijn.

We zoeken deelnemers die:

· Ondernemend en maatschappelijk betrokken zijn;

· Buiten kaders kunnen denken;

· Vernieuwend denken;

· Openstaan voor nieuwe manieren van samenwerken;

· Zich constructief kritisch opstellen en

· Divers zijn in leeftijd, geslacht, achtergrond en opleidingsniveau.

Doe jij ook mee?
Meer informatie over de verschillende stappen in dit unieke project vind je op de aanmeldsite.
Aanmelden voor de online dialoog kan tot en met 7 februari 2021. Klik hier voor de link.
 
Verdere uitleg overbodig.....
Clubmanager van 10 t/m 28 februari niet bereikbaar

Clubmanager René van Hattum is van 10 t/m 28 februari niet bereikbaar. Hij herstelt dan van een operatie. Voor dringende zaken in die periode kun je Hien The mailen (hien@thesa.nl). Het is ook niet de bedoeling om René te bellen in deze periode.
Nieuwe trainingsschema gaat 1 maart in
We hebben het al een paar maal herhaald; vanaf 1 maart gaat het nieuwe trainingsschema in. Dat geldt voor alle leden: veteranen, senioren, junioren, jongste jeugd, Funkeys, Boschkabouters en trimmers.
Check je app voor je trainingstijd vanaf 1 maart.
Leuk filmpje? Iets in de verkoop? App Spabolife
Heb jij een leuk item voor ons instagram account Spabolife: app de clubmanager via 06 5158 4958. Heb je iets te koop dat voor je clubgenoten misschien interessant is? Maak een leuk filmpje. Je ben Spabo'er en je hebt je appartement tijdelijk in de verhuur? Filmpje en appen. Hoe meer Spabo-content@Spabolife hoe leuker en interessanter.
Van woensdag 10 februari t/m 28 februari kun je even niet appen naar René.
Aanmelden nieuwe seizoen
Sinds 1 januari kunnen weer nieuwe leden worden aangemeld voor volgend seizoen.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Er mogen geen ouders op de club komen, ook niet in de fietsenstalling. Toch gebeurt dat nog steeds.
Zonde als BOA's boetes uitdelen aan jou of, nog vervelender, de club een waarschuwing geven of we een speelverbod krijgen.
Fysio Tom blijft bereikbaar
Fysiotherapeut Tom is deze dagen niet op de club, maar heb je hem nodig dan kun je hem bereiken via t.vanvoorst@fysioholland.nl of 0630112976.
Zodra de competitie weer kan starten is Tom weer op de club aanwezig.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl