Van 2 naar4-tallen*Meer trimmers welkom bij zondagtraining
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 21 2020/2021 9 maart 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Steeds beetje meer; nu 4-tallen
 
We mogen alwéér een beetje meer, nog niet deze week, maar vanaf dinsdag 16 maart mag iedereen van 27 jaar en ouder weer in groepjes van vier sporten, wel met anderhalve meter afstand van elkaar, maar toch.....het is weer iets meer dan de tweetallen waarmee we nu mogen trainen.

Het betekent concreet dat we met zestien 27-plussers op een veldhelft mogen staan, nu mogen dat er maar zestien op een heel veld zijn.

Zoals inmiddels bekend loopt de avondklok sowieso door tot en met 30 maart. Daarom is ons trainingsschema tot en met 30 maart nog steeds aangepast.

Niet de trainingstijden in je APP zijn leidend, maar de trainingstijden die in het schema aan de site hangen zijn sowieso tot en met 30 maart leidend. Hoe we daarna verder gaan zien we dan wel weer.

Klik hier en je komt bij het trainingsschema uit dat nu leidend is.

Veel plezier, enne.....blijf gezond.

 
Corona houdt ons bezig
 
Ook op onze club komen regelmatig corona-besmettingen of vermoedelijke coronabesmettingen voor, ofwel onder leden, of bij hun huisgenoten, ofwel onder trainers of hun huisgenoten. Daarbij volgen wij steeds het GGD-protocol van 'testen en thuisblijven' totdat je 'veilig' bent verklaard.

Daarnaast houdt bestuur en dagelijkse leiding van de club steeds in de gaten hoe de besmettingsgraad binnen de club zich ontwikkelt. Mocht dat ons zorgen baren -bijvoorbeeld bij een te groot aantal besmettingen- dan zullen we eventuele maatregelen nemen rond trainingen.

Het is helaas onontkoombaar dat wij met enige regelmaat trainingen moeten afblazen als gevolg van uitval van trainers door COVID-19 besmettingen of het test- en quarantaine protocol, los nog van 'normale' ziektegevallen. Wij vragen hiervoor begrip.
 
Meer trimmers welkom op zondag
 
Er kunnen zich nog trimmers aanmelden voor de trimtraining op zondagochtend. Afgelopen zondag zijn we met die groep gestart. De zondagse trimtraining gaat sowieso door tot en met zondag 28 maart. Er wordt getraind van 10.30 tot 12.00 uur.
Aanmelden voor deze trimtraining kan via een mailtje naar ReneRodenburg@spandersbosch.nl
 
Verdere uitleg overbodig.....
Storm verwacht; hou app en site in de gaten
Er wordt woensdag en donderdag (10 en 11 maart) stormachtig weer verwacht. Hou de site in de gaten. Daarop maken we een eventuele afgelasting bekend. Als we afgelasten laten we dat ook via de app weten.
Help Bob klussen?
Bestuurslid Bob Smit organiseert iedere maand een klusmoment.
Voor die, overigens zeer gezellige momenten kan Bob altijd vrijwilligers gebruiken.
De vaste klusmomenten zijn de komende maanden altijd op de laatste donderdagochtend van de maand, van 09:00 uur tot uiterlijk 13:00 uur. Kun jij helpen op onderstaande data?
- 25 maart

- 29 april

- 27 mei

- 24 juni

Mail dan naar bob.smit@spandersbosch.nl
Aanmelden nieuwe seizoen
Sinds 1 januari kunnen weer nieuwe leden worden aangemeld voor volgend seizoen.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier.
Voor de tweede helft van mei gaan we een aantal kennismakingstrainingen inplannen voor nieuwe leden of kandidaatleden.
Oh ja; kopen voor je club!
Denk jij bij online-bestellingen nog wel eens aan kopen voor je club? Klik hier voor de link.
Fysio Tom blijft bereikbaar
Fysiotherapeut Tom komt momenteel niet op de club, maar heb je hem nodig, mail dan naar t.vanvoorst@fysioholland.nl of bel 0630112976.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl