Aanmelden meikamp * Kom zaterdag op de fiets
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 22 2020/2021 16 maart 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Zaterdag naar de club? Fietsen!
 
Eén tip: moet jij op zaterdag na 09.00 uur op de club zijn? Ga op de fiets. Heel Hilversum is aan de grote voorjaarsbeurt voor de tuin begonnen en dat geeft stress bij de vuilstort, met vooral dikke files tot gevolg.
Voorheen mocht je, als je naar de hockey- of golfclub moest, de file voor de vuilstort passeren. Dat mag nu niet meer. Daardoor kun je zomaar twintig minuten in de file staan op de toegangsweg naar onze velden. En dat leidt tot aardig wat irritatie, zo hebben we afgelopen zaterdag ondervonden.
Behoed jezelf daarvoor en kom op de fiets.
Tot 09.00 uur gaat het nog wel, daarna wordt het snel drukker en dus file-wachten.
Voor de slimmerikken; de sluiproute via de Erfgooiersstraat is inmiddels ook door al heel wat mensen gevonden :-)
Dus doe gezond, voorkom stress en kom zaterdag op de fiets!
 
7 tegen 7 voor 17 tot 27-jarigen
 
Ben jij Spabo'er tussen 17 en 27 jaar? Dan nodigen we je uit om zondag 28 maart mee te doen aan het 7 tegen 7 hockey.
We starten om 15.30 uur en gaan door tot een uurtje of 17.30.
Je geeft je individueel op -met je naam en het team waarin je speelt- via bijgaand googleform en wij stellen voor die middag teams samen. Kun je ook een keer tegen je vrienden spelen 😊
Waarom op deze manier? Omdat we dan een beetje leuke, gelijkwaardige teams kunnen samenstellen en voor een leuke middag kunnen zorgen.
Je formulier opslaan is voldoende om je aan te melden.
Je kunt je tot en met 24 maart aanmelden.
 
Aanmelden voor meikamp
 
Wil jij in de meivakantie hockeyen? Schrijf dan in voor het SportWays Hockeykamp bij ons op de club op 3, 4 en 5 mei!
Samen met enthousiaste trainers van SportWays aan de slag met nieuwe hockeyskills en het perfectioneren van je techniek. Uitdagende clinics en afwisselende oefeningen waarmee je heel veel nieuwe dingen leert.
En ook nog genoeg ruimte om nieuwe vrienden te maken en leuke spellen te doen.
Elke leeftijdscategorie heeft een eigen programma. Je kunt hier meer lezen over de verschillende categorieën en het programma.
De verschillende groepen zijn • Kids, 5 t/m 7 jaar; YoungStars, 7 t/m 9 jaar: Juniors, 10 t/m 13 jaar.
Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

Aarzel je nog om zo ver vooruit te plannen? Logisch, maar geen zorgen! Sportways gaat er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast heeft SportWays al clinics georganiseerd in 2021.
 
Corona houdt ons ook bezig
 
Ook op onze club komen regelmatig corona-besmettingen of vermoedelijke coronabesmettingen voor. Daarbij volgen wij steeds het GGD-protocol van 'testen en thuisblijven' totdat je 'veilig' bent verklaard.
Daardoor is het helaas onontkoombaar dat wij met enige regelmaat trainingen moeten afblazen als gevolg van uitval van trainers door COVID-19 besmettingen of het test- en quarantaine protocol. Wij vragen hiervoor begrip.
 
Meer trimmers welkom op zondag
 
Er kunnen zich nog trimmers aanmelden voor de trimtraining op zondagochtend. De zondagse trimtraining gaat door tot en met zondag 28 maart. Er wordt getraind van 10.30 tot 12.00 uur.
Aanmelden voor deze trimtraining kan via een mailtje naar ReneRodenburg@spandersbosch.nl
 
Verdere uitleg overbodig.....
Gratis clinic 6&8-tallen
Vrijdag 2 april -Goede Vrijdag- organiseert Sportways samen met ons een clinic voor E6&E8-tallen. Meedoen aan deze super leuke clinic is gratis.
Van 09.30 tot 10.45 uur is de clinic voor E6-tallen, van 11.00 tot 12.15 uur is de clinic voor E8-tallen.

Voor deze clinic moet je je van tevoren opgeven. Dat doe je door bijgaand formulier in te vullen. Aan iedere clinic kunnen 72 kinderen meedoen. Als dat aantal is bereikt, sluit de inschrijving.
Senioren trainen zondags zolang avondklok geldt
Zolang de avondklok geldt, dus sowieso tot en met 30 maart, zijn er op zondag trainingen voor senioren en veteranen. De groepen waarin getraind wordt staan in het trainingsschema op onze website.
Grasparkeerplaats open
Onze grasparkeerplaats is weer gewoon iedere vrijdag, zaterdag en zondag open. De rest van de week is deze parkeergelegenheid dicht.
Familietoernooi hopelijk met Pinksteren
Normaal gesproken bestoken we jullie rond deze tijd met de info over het Paas-familietoernooi, maar nu dus even nog niet.
Er is besloten om Pasen in te ruilen voor Pinksteren. Dus nog geen definitief 'nee' tegen het familietoernooi, maar een verplaatsing naar 2e Pinksterdag, 24 mei.
Hopelijk mag en kan het dan wel.
Dus wil jij met je familieteam meedoen (ook al zijn ze niet allemaal Spabolid), bestaat tenminste de helft van je team uit meiden of vrouwen en wil je 2e Pinksterdag een gezellige en waardevolle familie-hockeydag? Meld je dan vast bij het vaste organisatie-adres: paul@pavaths.demon.nl

Uiteraard houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en of het op 24 mei gaat lukken.
Help Bob klussen?
Bestuurslid Bob Smit organiseert iedere maand een klusmoment.
De vaste klusmomenten zijn de komende maanden altijd op de laatste donderdagochtend van de maand, van 09:00 uur tot uiterlijk 13:00 uur. Kun jij helpen op onderstaande data?

- 25 maart - 29 april - 27 mei - 24 juni

Mail dan naar bob.smit@spandersbosch.nl
Fysio Tom blijft bereikbaar
Fysiotherapeut Tom komt momenteel niet op de club, maar heb je hem nodig, mail dan naar t.vanvoorst@fysioholland.nl of bel 0630112976.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl