Verloren&gevonden * Alle trainingsdata
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 23 2020/2021 23 maart 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Een nieuwe puzzel na Pasen
 
De avondklok naar 22.00 uur!
Daar gaan wij ook weer direct op inspelen met onze trainingen. Dat doen we na Pasen.
Zondag (28 maart), aanstaande zondag, kunnen alle senioren en trimmers dus nog net zo trainen als afgelopen zondagen.
Volgende week houden we nog het trainingsschema aan dat we nu ook volgen en volgende week maken we tevens bekend hoe we vanaf dinsdag 6 april, de dinsdag na Pasen, verder gaan met de trainingen. Daar moeten we nog even op puzzelen.

Helaas zit verdere versoepeling van de groepsgrootte er niet in, dus blijft het voor iedereen van 18 tot 27 jaar bij 4 man per trainingsgroepje. 

 
Alle trainingsdata op een rij
 
Er komen rommelige weken aan. Daarom de komende trainingsperiodes op een rij. Gewoon gedrukt de trainingsdata, vetgedrukt de data waarop niet wordt getraind.
Maandag 29 maart t/m donderdag 1 april gewoon training
2 t/m 5 april geen training ivm Pasen
Dinsdag 6 april t/m vrijdag 23 april gewoon training
24 april t/m 9 mei geen training ivm Meivakantie
Maandag 10 mei t/m woensdag 12 mei gewoon training
13 t/m 16 mei geen training ivm Hemelvaart
Maandag 17 mei t/m 21 mei gewoon training
22-23-24 mei geen training ivm Pinksteren
Dinsdag 25 mei t/m vrijdag 11 juni gewoon training

 
Zaterdags op de fiets lukt goed
 
De tip om zaterdags op de fiets naar de club te komen werkt. Afgelopen zaterdag was het aanzienlijk minder filerijden de sportvallei in. 
Dus moet jij op zaterdag op de club zijn? Ga op de fiets. Geeft veel minder stress bij de weg naar de vuilstort en ons complex.

Voorheen mocht je, als je naar de hockey- of golfclub moest, de file voor de vuilstort passeren. Dat mag niet meer. Daardoor kun je met de auto zomaar twintig minuten in de file staan op de toegangsweg naar de velden.
 
17 april bitje happen op de club
 
Zaterdag 17 april kun je tegen actietarief een afdruk laten maken voor een professionele gebitsbeschermer. SPTL is van 10:00-14.00 uur op de club, aanmelden is wel verplicht!

I.v.m. Covid 19 is de werkwijze aangepast en volgt SPTL alle richtlijnen die de overheid en de branche-verenigingen hebben opgesteld.

Op de hapdag > handen desinfecteren> melden bij administratietafel > kleur kiezen en afrekenen > afdruk nemen > beschermer thuis ontvangen.

Aanmelden via: www.sptl.nl ( u ontvangt een bevestiging). Klik hier voor de flyer met de bitjes.
 
Aanmelden voor meikamp
 
Wil jij in de meivakantie hockeyen? Schrijf dan in voor het SportWays Hockeykamp bij ons op de club op 3, 4 en 5 mei!

Elke leeftijdscategorie heeft een eigen programma. Je kunt hier meer lezen over de verschillende categorieën en het programma.
De verschillende groepen zijn • Kids, 5 t/m 7 jaar; YoungStars, 7 t/m 9 jaar: Juniors, 10 t/m 13 jaar.
Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

Sportways gaat er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast heeft SportWays al clinics georganiseerd in 2021.
 
Keertje trimmen op zondag? Doen!
 
Keertje meetrimmen op zondagochtend? Doen! Er wordt getraind van 11.00 tot 12.00 uur. Aanmelden voor deze trimtraining kan via een mailtje naar ReneRodenburg@spandersbosch.nl
 
Verdere uitleg overbodig.....
Nog de hele week gevonden voorwerpen ophalen
Tot het eind van deze week kun je gevonden voorwerpen komen ophalen. Ze liggen buiten bij het clubhuis naast de speeltuin (zie foto's boven). Na deze week ruimen we alle spullen op. Er liggen sowieso hockeyjasjes van Sophia, Isabelle, Evie, Vico, Steijn, Tristan. Reinoud, Valerie en Eline. En een heleboel doppers en andere drinkflessen.
Gratis clinic 6&8-tallen
Er zijn nog plaatsen bij de Sportways-clinic voor E6&E8-tallen op Goede Vrijdag. Meedoen aan deze super leuke clinic is gratis. Van 09.30 tot 10.45 uur is de clinic voor E6-tallen, van 11.00 tot 12.15 uur is de clinic voor E8-tallen.

Voor deze clinic moet je je van tevoren opgeven. Dat kan via bijgaand formulier.
Opzeggen voor 1 mei
Natuurlijk ga je niet opzeggen; maar stel je bent dat wel van plan; dat moet je voor 1 mei doen. Dat kan via mail naar info@spandersbosch.nl
Junioren in april 7 tegen 7
10 en 17 april gaan we met de juniorenteams die niet tot de lijnteams behoren 7 tegen 7 hockeyen. Daarvoor husselen we binnen de eigen categorieën teams door elkaar en gaan we op halve velden spelen. De lijnteams van de junioren hebben dat afgelopen weken ook met veel plezier gedaan. De teams en het schema voor beide dagen volgt binnenkort.
Familietoernooi met Pinksteren?
Er is besloten om ons traditionele Paasfamilietoernooi vooralsnog naar 2e Pinksterdag, 24 mei, te verschuiven.
Hopelijk mag en kan het dan wel.
Wil jij met je familieteam meedoen (ook al zijn ze niet allemaal Spabolid), bestaat tenminste de helft van je team uit meiden of vrouwen en wil je 2e Pinksterdag een gezellige en waardevolle familie-hockeydag, als dat tenminste dan weer mag. Meld je dan vast bij het vaste organisatie-adres: paul@pavaths.demon.nl

Uiteraard is alles afhankelijk van de corona-ontwikkelingen.
Help Bob klussen?
Bestuurslid Bob Smit en zijn kluscommissie klussen iedere laatste donderdagochtend van de maand op de club, van 09:00 uur tot 13:00 uur. Kun jij helpen op 25 maart - 29 april - 27 mei of 24 juni? Mail bob.smit@spandersbosch.nl
Fysio Tom blijft bereikbaar
Fysiotherapeut Tom komt momenteel niet op de club, maar heb je hem nodig, mail dan naar t.vanvoorst@fysioholland.nl of bel 0630112976.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl