Kopje koffie vrijwilliger?
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 25 2020/2021 9 april maart 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Coronaproof koffie vrijwilligers
 
Volgende week zaterdagochtend komt wethouder Floris Voorink met een 'hart voor de club' symbolisch onze vrijwilligers een hart onder de riem steken. Een initiatief van de gemeente Hilversum om al die vrijwilligers te bedanken die zich ook in de corona-periode belangeloos inzetten voor hun clubs.
Zo'n bedankje gaan wij er komende zaterdagen ook tegenaan gooien door onze vrijwilligers van koffie en thee te voorzien. Uiteraard doen wij dat corona-proof, dus buiten vanuit onze trailer (foto boven). Het clubhuis blijft gewoon dicht.

Hoor jij dus bij ons legertje vrijwilligers, kom dan morgen naar de trailer voor een hartverwarmend kopje koffie, thee of natuurlijk chocomel.
Kun je daarna, opgewarmd en wel weer aan de slag met de kids.

Enne, wil jij een mondkapje op, vooral doen, staat iedereen vrij, vindt niemand raar of gek. Wel 1,5 afstand houden. Da's niet facultatief, da's inmiddels gewoon gewoon.

Veel plezier
 
Kom zaterdag vooral op de fiets
 
Kom morgen (zaterdag 10 april) vooral met de fiets naar de club. Dit is een advies van de gemeente Hilversum.

Er wordt momenteel gewerkt aan de Erfgooiersstraat en de doorsteek naar de Nieuwe Crailoseweg, het binnenweggetje vanuit Hilversum-Noord naar de sportvallei dus. Daardoor is er voor auto's nog maar één weg naar de sportvallei en de vuilstort open en zal het via de spoorbrug nog drukker zijn naar de vuilstort en de sportvallei toe, met dikke kans op file.

De gemeente zet wel extra verkeersregelaars in.
 
Keepersclinic voor 8-tallen
 
Vind jij het leuk om af en toe te keepen in jouw team en zou je wel eens een echte keeperstraining willen proberen? Kom dan naar de keepersclinic voor de 8-tallen. Kun je eens echt ervaren hoe het is om keeper te zijn.
Die clinic is op zondag 18 april van 10.00 tot 11.15 en wordt gegeven door Annigje de Jonge. Je moet je van tevoren aanmelden via clubmanager@spandersbosch.nl. Verzamelen is bij de tent bij veld 3.
Voor de clinic mag je de keeperstas van je team lenen, gewoon op zaterdag 17 april even aan je coach vragen.
 
17 april bitje happen op de club
 
Zaterdag 17 april kun je een professioneel bitje laten aanmeten. SPTL is van 10:00-14.00 uur op de club, aanmelden is wel verplicht!

I.v.m. Covid 19 is de werkwijze aangepast en volgt SPTL alle richtlijnen die de overheid en de branche-verenigingen hebben opgesteld.

Op de hapdag > handen desinfecteren> melden bij administratietafel > kleur kiezen en afrekenen > afdruk nemen > beschermer thuis ontvangen.

Aanmelden via: www.sptl.nl ( u ontvangt een bevestiging). Klik hier voor de flyer met de bitjes.
 
Maxime Kerstholt bij meikamp
 
Wil jij in de meivakantie hockeyen en het veld op met Maxime Kerstholt van Laren Dames 1? Schrijf dan in voor het SportWays Hockeykamp bij ons op de club op 3, 4 en 5 mei!
Doe mee en schitter de laatste weken van dit hockeyseizoen met gloednieuwe skills. Tijdens het hockeykamp in de meivakantie komt Maxime Kerstholt langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou haar beste hockeymoves te leren.

Maxime is aanvalster bij Laren Dames 1. Ze speelde met het Nederlands Elftal de Champions Trophy van 2018 en won daar goud!

In het meikamp heeft elke leeftijdscategorie een eigen programma. Je kunt hier meer lezen over de verschillende categorieën en het programma.
De verschillende groepen zijn • Kids, 5 t/m 7 jaar; YoungStars, 7 t/m 9 jaar: Juniors, 10 t/m 13 jaar.
Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

Sportways gaat er vanuit dat de hockeykampen door kunnen gaan zoals gepland. SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast heeft SportWays al clinics georganiseerd in 2021.
In mei vriendjes(mid)dag
Heb jij vriendjes of vriendinnen die misschien wel willen gaan hockeyen bij ons? In mei houden we twee keer een vriendjes(mid)dag. Wanneer precies, dat laten we nog weten. Het wordt in ieder geval na de meivakantie.
Voor die dag(en) kun jij je vriendjes uitnodigen om kennis te komen maken met Spabo en met hockey.
Gezocht: coördinator spelregelopleiding
Na jaren fantastisch werk houdt Marie-Lou Hoencamp na dit seizoen op met het organiseren van de scheidsrechtersopleiding op de club. Dus......zoeken we een opvolger om vanaf komend seizoen de (digitale) spelregelopleidingen en -examens te organiseren.

Je geeft de spelregelcursus niet, je organiseert het :-) Je moet het vooral leuk vinden om iets te organiseren en het leuk vinden om contacten met allerlei mensen binnen de club te hebben.
Marie-Lou heeft heel veel neergezet waar je op voort kunt bouwen. Je krijgt een warme overdracht als je start.

Als je hier meer over wilt weten, neem dan contact op met de voorzitter van de Arbitragecommissie, Johan van den Akker via vdakker@acm.org of 06-20444610.
Alle trainingsdata
Het zijn rommelige weken.
Daarom de komende trainingsperiodes op een rij.
Dinsdag 6 april t/m vrijdag 23 april gewoon training
24 april t/m 9 mei geen training ivm Meivakantie
Maandag 10 mei t/m woensdag 12 mei gewoon training
13 t/m 16 mei geen training ivm Hemelvaart
Maandag 17 mei t/m 21 mei gewoon training
22-23-24 mei geen training ivm Pinksteren
Dinsdag 25 mei t/m vrijdag 11 juni gewoon training
Opzeggen voor 1 mei
Natuurlijk ga je niet opzeggen; maar stel je bent dat wel van plan; dat moet je voor 1 mei doen. Dat kan via mail naar info@spandersbosch.nl
Help Bob klussen?
Bestuurslid Bob Smit en zijn kluscommissie klussen iedere laatste donderdagochtend van de maand op de club, van 09:00 uur tot 13:00 uur. Kun jij helpen op 29 april - 27 mei of 24 juni? Mail bob.smit@spandersbosch.nl
Fysio Tom blijft bereikbaar
Fysiotherapeut Tom komt momenteel niet op de club, maar heb je hem nodig, mail dan naar t.vanvoorst@fysioholland.nl of bel 0630112976.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl