Alweer wat gezelliger * Prijsvraag 100 jaar Spabo
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 26 2020/2021 15 april 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Het wordt alweer wat gezelliger
 
Helaas, nog geen versoepelingen. We gaan nog even door zoals we inmiddels gewend zijn: 27+ nog steeds met maximaal 4 man samen trainen, alles wat jonger is mag gewoon vol aan de bak en geen ouders of onnodige bezoekers op de club. Nog niet wat we allemaal zouden willen, maar veel beter dan niets zullen we maar zeggen.
Intussen hebben we afgelopen zaterdag voor het eerst onze vrijwilligers vanuit de Spabo-trailer getrakteerd op koffie en thee. En koek. Dat gaan we zaterdag en zondag weer doen. Gaf toch weer ietsje meer sfeer op de club, met inachtneming van alle corona-maatregelen overigens.

Komende zaterdagochtend komt wethouder Floris Voorink symbolisch onze vrijwilligers een hart onder de riem steken. 'Een hart voor de club' is een initiatief van de gemeente Hilversum om alle vrijwilligers te bedanken die zich ook in de corona-periode belangeloos inzetten voor hun clubs. Dat hart is dus ook voor jou bedoeld als je je vrijwillig inzet voor Spabo.

En ben jij zaterdag of zondagochtend op de club, kom dan even koffie of thee halen bij de trailer. Heb je dik verdiend.

Veel plezier
 
't Spandersbosch 100 jaar in 2022
 
't Spandersbosch is van 1994, maar de geschiedenis gaat veel verder terug (zie de foto boven). Op 1 oktober 1922 werd Be Fair opgericht en op 1 december 1923 Hockeyclub Kameleon. In 1994 fuseerden beide clubs tot 't Spandersbosch. Voor het lustrum hanteren wij 1 oktober 1922.
Dat betekent dat 2022 in het teken zal staan van het 100-jarig bestaan van onze mooie vereniging!

Lustrumcommissie
Inmiddels is een lustrumcommissie ingesteld, die hard aan het werk is om van 2022 een onvergetelijk jaar te maken voor 't Spandersbosch. De commissie bestaat uit Bas Oude Elberink (voorzitter), Barbara van den Hoorn, Elise Könings, Esther du Marchie Sarvaas, Dirk Oerlemans, Sander Mars en Ruurd Buitenhuis.

Inmiddels staat vast dat er in ieder geval een reünie komt en dat er op zaterdag 1 oktober 2022 een groot feest wordt gehouden. Daarnaast worden door het jaar heen allerlei activiteiten georganiseerd, voor groot en klein!

Prijsvraag; Thema voor Lustrum?
De lustrumcommissie zoekt een leuk thema voor het lustrumjaar. Graag maken we hier gebruik van jullie creatieve geest. Als je een goed en leuk idee hebt voor het thema kun je dit sturen naar secretaris@spandersbosch.nl. Uiteraard hangen we hier een mooie prijs aan als je idee door de lustrumcommissie wordt gekozen!

Daarnaast staan we als commissie open voor leuke ideeën en activiteiten voor het lustrum. Dus als je mee wilt denken en/of organiseren, dan kan dat natuurlijk altijd! Ook dit kunnen jullie sturen naar secretaris@spandersbosch.nl of neem contact op met een van de commissieleden.

Het duurt nog even, maar wij hebben er heel veel zin in!

Groet namens de lustrumcommissie.
 
Keepersclinic voor 8-tallen
 
Kom jij naar de keepersclinic voor de 8-tallen. Kun je eens ervaren hoe het is om keeper te zijn.
Die clinic is op zondag 18 april van 10.00 tot 11.15 uur. Je moet je van tevoren aanmelden via clubmanager@spandersbosch.nl. Verzamelen is bij de tent bij veld 3.
Voor de clinic mag je de keeperstas van je team lenen, gewoon aan je coach vragen.
 
17 april bitje happen op de club
 
Zaterdag 17 april kun je een professioneel bitje laten aanmeten. SPTL is van 10:00-14.00 uur op de club, aanmelden is wel verplicht!

Het 'happen' is in de Salon in het Clubhuis.
Het clubhuis is daarvoor alleen voor 'happers' en 1 begeleider toegankelijk.

I.v.m. Covid 19 is de werkwijze aangepast en volgt SPTL alle richtlijnen die de overheid en de branche-verenigingen hebben opgesteld.

Op de hapdag > handen desinfecteren> melden bij administratietafel > kleur kiezen en afrekenen > afdruk nemen > beschermer thuis ontvangen.

Aanmelden via: www.sptl.nl ( u ontvangt een bevestiging). Klik hier voor de flyer met de bitjes.
 
Maxime Kerstholt bij meikamp
 
Het wordt een gezellige boel bij het Meikamp. En wil jij in de meivakantie ook hockeyen en het veld op met Maxime Kerstholt, spits van Laren Dames 1? Schrijf dan in voor het SportWays Hockeykamp op 3, 4 en 5 mei!
Doe mee en schitter de laatste weken van dit hockeyseizoen met gloednieuwe skills. Tijdens het hockeykamp in de meivakantie komt Maxime Kerstholt langs om samen met jou aan de slag te gaan met jouw basistechnieken én om jou haar beste hockeymoves te leren.
Maxime speelde met het Nederlands Elftal de Champions Trophy van 2018 en won daar goud!

Je kunt hier meer lezen het programma.
De verschillende groepen zijn • Kids, 5 t/m 7 jaar; YoungStars, 7 t/m 9 jaar: Juniors, 10 t/m 13 jaar.
Klik hier voor meer info en om je aan te melden.

SportWays heeft meerdere protocollen klaarliggen, die in 2020 met succes toegepast zijn op alle dagkampen in Nederland. Daarnaast heeft SportWays al clinics georganiseerd in 2021.
Jumbo Hockey: veel 2e artikelen halve prijs
Door corona al een tijdje niet bij Jumbo Hockey geweest? Dan heb je de doorlopende actie wellicht gemist:

altijd 2e halve prijs op bovenstukken, handschoenen en ballen.

Tuurlijk kun je in Bussum langs bij de winkel, maar die actie geldt natuurlijk ook online. Klik op Jumbo Hockey om de aanbiedingen te bekijken.
30 mei vriendjeshockey
Ben jij Funkey, Boschkabouter, F-je, 6-tal, 8-tal of D-tje en heb jij vriendjes of vriendinnen die misschien wel willen gaan hockeyen bij ons? 30 mei van 10.30 tot 12.00 kun je samen met die vriendjes of vriendinnetjes komen hockeyen.
In de komende weken sturen we daarover meer informatie.
Alweer € 1000,- dankzij een Spabo Volvo-rijder
We zijn alwéér € 1000,- rijker dankzij een Volvo-clubbonus. Zoveel levert het de club op als jij of één van je kinderen lid is van 't Spandersbosch en je een nieuwe Volvo koopt bij Volvo Buitenweg.
Koop je een Volvo Selekt occasion dan levert dat de club ook nog € 500,- op. En je krijgt nog een gepersonaliseerde EPPO-stick ook.
Dus als je een vette nieuwe auto zoekt, klik eens op Volvo Buitenweg.
Achttal ouders moeten online aan de spelregels
Heb jij een kind hockeyen in de E8-tallen dan is deze oproep voor jou!
Volgend seizoen in de D's is er geen spelbegeleider meer die fluit, maar een echte scheidsrechter. En die hebben een spelregelkaart. Jullie raden het al; je moet aan de bak, of in ieder geval één ouder per gezin.

Als club willen wij dat voor elk hockeyend kind in de junioren tenminste één ouder een spelregelkaart heeft. Hierdoor zorgen we er met elkaar voor dat er scheidsrechters zijn bij elke wedstrijd en ervaring leert dat het leuker kijken is als je het spel en de regels goed kent.

Als je al een spelregelkaart hebt, super! Mocht je die ooit bij een andere club hebben behaald, geef het door aan arbitrage@spandersbosch.nl, dan kunnen wij je registeren.

Heb je geen kaart, dan kun je die halen via een spelregelexamen. Je volgt vanuit huis e-learning via de KNHB-website. Ter ondersteuning organiseren wij een digitaal vragenuurtje. Een week later kun je dan, nog steeds digitaal, spelregelexamen doen.

Woensdag 19 mei organiseren wij weer een spelregelexamen. Je hebt dan mogelijkheid om dit vanaf 19.45 uur te doen. Het bijbehorende vragenuur organiseren wij de week ervoor op dinsdag 11 mei om 20.00 uur.

Opgeven kan via een berichtje naar mlhoencamp@gmail.com met daarin:
- naam en voorletters
- geboortedatum
- mobiel nummer
- email adres voor de online module
- naam kind en team

Graag nodigen wij je uit om mee te doen!

Vriendelijke groet van de Arbitragecommissie,
Alle trainingsdata
Het zijn rommelige weken.
Daarom de komende trainingsperiodes op een rij.
t/m vrijdag 23 april gewoon training
24 april t/m 9 mei geen training ivm Meivakantie
Maandag 10 mei t/m woensdag 12 mei gewoon training
13 t/m 16 mei geen training ivm Hemelvaart
Maandag 17 mei t/m 21 mei gewoon training
22-23-24 mei geen training ivm Pinksteren
Dinsdag 25 mei t/m vrijdag 11 juni gewoon training
Vrijdag 11 mei laatste trainingsdag
Opzeggen voor 1 mei
Natuurlijk ga je niet opzeggen; maar stel je bent dat wel van plan; dat moet je voor 1 mei doen. Dat kan via mail naar info@spandersbosch.nl
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl