Eindelijk echte wedstrijden* Senioren mogen ook weer voluit
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 20 2020/2021 1 juni 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Corona wijkt en wij improviseren
 
De zon is letterlijk en figuurlijk doorgebroken; jeugd mag vanaf zaterdag 5 juni weer tegen andere clubs hockeyen en senioren mogen vanaf aanstaande zaterdag ook weer gewone potjes spelen, weliswaar alleen tegen teams van de eigen club, maar zonder 1,5 meter afstand van elkaar te hoeven houden; gewoon weer echt hockey dus vanaf aanstaande zaterdag.
Dat gaan we dan ook direct doen en dat betekent dat we voor de zoveelste keer deze coronacrisis gaan schakelen en improviseren.

GEEN CLINICS aanstaande zaterdag en de week daarop -die hebben we afgeblazen- maar oefenwedstrijden tegen stadgenoot Hilversum!

Clubhuis er bij open, terras opgezet, het lijkt allemaal wel weer normaal. Enige jammere, we mogen nog niet langs het veld blijven kijken.....Als je toch naar de club komt: sportschoenen aan en op één van de terrassen plaatsnemen (en registreren via de QR code). Sporters mogen wel iets eten of drinken op het terras.
Geniet allemaal van de hernieuwde stukjes vrijheid en tot gauw.

 
Laatste trainingsweek junioren
 
Dit is de laatste reguliere trainingsweek voor de junioren, de F-jes, de 6&8-tallen. Vrijdag 4 juni is hun laatste officiële trainingsdag.
De Funkeys en Boschkabouters trainen op 11 juni ook nog één keer.

Daarnaast organiseren we nog wel andere dingen. Komend weekeinde oefenen alle junioren tegen HMHC, 12 juni oefenen alle F-jes, 6&8-tallen tegen onze stadgenoten en 13 juni is er bij ons op de club een slotdag voor de Funkeys en Boschkabouters. Coaches en ouders krijgen daarover binnenkort bericht.

Hoe we na die datum verder gaan met de trim- en veteranengroepen maken we binnenkort bekend.

 
Start trainingen volgend seizoen
 
We beginnen volgend seizoen op 16 augustus met de eerste trainingen. Dat zijn de trainingen voor de lijnteams, de eerste teams van de junioren. Er zijn ook lijnteams die in overleg met hun trainer eerder beginnen.

Op 23 augustus starten de trainingen voor alle andere junioren, de F-6&8-tallenteams en de senioren, veteranen en trimmers.
Op 3 september is de eerste training van de Boschkabouters en de Funkeys.

 
Eerste vakantiekamp al op 12 juli
 
Ook dit jaar kun je de zomervakantie beginnen met een hockeykamp: Nationale Sportkampen organiseert van 12 tot 16 juli Hockey- en Tophockeykampen op ‘t Spandersbosch.

Dankzij NSK-partner The Indian Maharadja krijg je van Nationale Sportkampen een gratis hockeystick bij aanmelding voor een hockeykamp van drie dagen of langer!

De hockey- en tophockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 16 jaar. Je wordt ingedeeld op leeftijd en niveau en bij je vriendjes. De namen van jouw vriendjes kan je opgeven op het aanmeldformulier.

De kampen starten om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur. Eerder brengen of later ophalen is geen probleem.

INCLUSIEF:
o Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
o The Indian Maharadja hockeystick

Hockey- of Tophockeykamp?
Bij het Original Hockeykamp ben je 75% van je dag aan het hockeyen en krijg je één clinic van een topspeler. Ook wordt er gebruik gemaakt van het luchtkussen of de knotshockeyboarding en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Tijdens het Tophockeykamp hockeyen we de hele dag en krijg je iedere dag een clinic, masterclass of analyse.

Vanaf 5 jaar kan je meedoen aan het Sport & Spelkamp en voor keepers is er het Topkeeperskamp.

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl
 
Alle data op een rij
 
De laatste loodjes van het seizoen zien er als volgt uit:

*Vrijdag 4 juni laatste trainingsdag junioren, F-6&8-tallen
*Zaterdag 5 juni uitwisseling junioren met HMHC (D t/m A)
*Zondag 6 juni onderlinge wedstrijden Boschkabouters
*Zondag 6 juni uitwisseling junioren met HMHC
*Vrijdag 11 juni laatste training Funkey en Boschkabouters
*Zaterdag 12 juni uitwisseling F-6&8-tallen met HMHC
*Zondag 13 juni slotdag Boschkabouters en Funkeys
*Laatste week juni bekendmaking nieuwe teams
*1 juli trainingsschema seizoen 21-22 


Met je team aan de hotdog
Terras open, foodtrailer bemand, clubhuis bezet; zaterdag gaat het er eindelijk weer een beetje gewoon uitzien op de club. Wil jij na je oefenwedstrijd met je hele team een hotdog scoren; laat dat dan voor vrijdagavond weten aan de clubmanager (clubmanager@spandersbosch.nl) Voor € 30,- krijg je voor je hele team, plus coaches, een hotdog. Heb je er meer dan 15 nodig dan betaal je € 2,25 per extra hotdog.
Vrijdag 2e en laatste Spabohap van dit gekke jaar
Bij de 2e en tevens laatste Spabohap van dit gekke jaar 2021 serveren we vrijdag (4 juni) pasta bolognaise. Wil jij mee-eten, trek dan vrijdag je sportschoenen aan naar de club en mail het aantal personen waarmee je komt en hoe laat je wil eten aan clubmanager@spandersbosch.nl
Wie weet tot vrijdag aan de Italiaanse dis....
Wedstrijden 5 en 12 juni snel in de app
De tijden en tegenstanders voor de wedstrijden van komend weekeinde tegen HMHC komen nog vandaag of uiterlijk morgenochtend op de site en in de app.
Het uitwisselingsprogramma met HMHC voor de F-jes, de 6&8-tallen voor 12 juni willen we eind deze week bekend maken.
8 en 10 juni keeperstassen inleveren
Dinsdag 8 en donderdag 10 juni van 19.30 tot 21.00 uur kun je je keeperstas inleveren op de club. De spullen worden komende weken dan weer helemaal nagekeken en waar nodig gerepareerd of vervangen.
Het is niet de bedoeling dat je je keeperstas zomaar voor de deur van het keepershok neerzet. Je kunt ook iets afspreken met Anouk Simonse: app dan gewoon met Anouk via 0620873384
Nieuwe teams 2e helft juni bekend
Er wordt hard gewerkt aan de teamindelingen voor volgend seizoen. Dat gebeurt met de input van trainers, coaches, technisch kader, kennis van de lijncoördinatoren en de enquête-formulieren die jeugd zelf heeft ingevuld. 
In de tweede helft van juni moeten alle nieuwe teams bekend zijn. We delen dat dan direct met alle kinderen en ouders.
Aansluitend willen we voor 1 juli het trainingsschema voor volgend seizoen publiceren op de site en in de app.
Help jij in het clubhuis?
We zoeken weer jongens en meiden van 14+ die volgend seizoen op de vrijdagmiddagen en in het weekeinde in het clubhuis willen helpen.
Je maakt dan deel uit van onze horecagroep die helpt achter de bar en in de keuken. Dat is super leuk werk. Natuurlijk staat er een vergoeding tegenover. Aanmelden kan bij René Rodenburg via spandersbosch-hockey@ziggo.nl
Alle junioren oefenen 28 augustus op GJK
De Gooise Jeugd Kampioenschappen 2021 zijn zaterdag 28 augustus. Dat betekent dat alle junioren zaterdag 28 augustus een oefenwedstrijd hebben.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl