Eerste Spabohap * Oefenwedstrijdjes * Start Funkeys en Boschkabouters
 
't Spandersbosch
Extra Nieuwsbrief Jongste Jeugd 30 augustus 2021
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
We gaan er een feestje van maken
 
We gaan er een feestje van maken deze eerste echte week voor alle jongste jeugd. Vrijdag een feestelijke eerste Spabohap en zaterdag voor alle F-jes, 6&8-tallen ook nog een heerlijk hockey-ochtendje.

Na komend weekeinde is iedereen helemaal klaar voor het nieuwe seizoen.

Ben je nieuw op de club: Funkeys, Boschkabouters, F-jes, 6&8-tallen noemen we allemaal jongste jeugd. Pas na 5 jaar worden de kinderen junior. Doorgaans in groep 7.
Deze nieuwsbrief staat bomvol nieuws voor alle ouders van de jongste jeugd.

 
Spabohap; hotdogs en hamburgers
 
We beginnen de traditionele Spabohap (altijd op vrijdagmiddag van 16.00 tot 19:30 uur) gewoon nog een beetje in vakantiemodus, met een hotdog met chips en ijsje toe voor alle jongste jeugd en een aangeklede (Built Your Own) hamburger, vers vanaf de BBQ voor alle volwassenen: 2 ons Angus per stuk.

Bij de uitgifte van de hotdogs (€1,50) kunnen we wat ouderhanden gebruiken. Kun jij vrijdag helpen, mail dan naar clubmanager@spandersbosch.nl met wanneer en hoe lang je kunt helpen.

We hebben handen nodig voor de uitgifte van de hotdogs en voor de muntjesverkoop.

TIP! Koop je muntje voor de hotdog en/of de hamburger (€5,50) al tijdens de training van je kind. Daarmee kunnen we rijen voorkomen en kun je zo naar de buffetten. Teams die al een teamouder hebben kunnen die uiteraard ook voor het hele team de muntjes laten halen.
 
Shirtjes, sticks en andere zaken
 
Vanaf zaterdag (4 september) verwachten we dat alle F-jes, 6&8-tallen bij wedstrijden de juiste clubkleding dragen. Voor de Boschkabouters geldt dat pas vanaf 31 oktober. De Funkeys hoeven nog geen clubkleding aan te schaffen.
Onze clubkleding is te koop bij Jumbo Hockey in Bussum, of online via Jumbo Hockey.

Bitje en scheenbeschermers zijn voor iedereen verplicht, ook voor de Funkeys en de Boschkabouters dus.
Koop een stick nooit op de groei of te klein. De stelregel is dat hij tot de navel moet komen als je hem voor je op de grond zet.
 
Vragen? Mail als eerste je lijnco!
 
Als je als ouder vragen hebt (over de club, kleding, de training, de wedstrijden, sponsoring), stel je die eerst aan de lijnco.
Onze lijnco's zijn:
E8-vacature: René van Hattum (interim, clubmanager@spandersbosch.nl)
6-tallen: Eline Jens (lijncoE6@spandersbosch.nl)
F-jeugd: Margreet Kuijer (lijncoF@spandersbosch.nl)
Boschkabouters: Diede in 't Veld (lijncoBK@spandersbosch.nl)
Funkeys: wordt momenteel ingevuld (lijncoFunkey@spandersbosch)

In de volgende speciale nieuwsbrief voor de jongste jeugd nemen we een kalender op. De eerste periode van ons seizoen loopt in ieder geval tot en met 10 oktober. De week voor de herfstvakantie wordt er gewoon getraind.


Alle Funkeys en Boschkabouters op veld 1
Alle Funkeys en Boschkabouters trainen het hele seizoen op veld 1. Dat is het veld voor het clubhuis en voor de tribune. De ingang van het veld is bij de tribune.
De eerste keer mogen de ouders de Funkeys het veld op begeleiden. Daar is de kennismaking met de trainers. Dat gaan we wel langzaam afbouwen komende weken.
Boschkabouters die helemaal nieuw zijn op de club mogen ook het veld op begeleid worden.
Keeperstas ophalen
Coaches van de 6&8-tallen die hun keeperstas nog niet hebben opgehaald; donderdag 2 september vanaf 20.00 uur is Anouk Simonse op de club om je alsnog je tas te geven. Let op! Zaterdag heb je 'm nodig....
Schema 4 sept F-6&8tallen
Alle F-jes, 6&8-tallen oefenen zaterdag tegen stadgenoot HMHC. Waar en hoe laat je speelt vind je op de site.
Het eerstgenoemde team speelt thuis, de ander speelt uit.
Competitie & starttijden
De competitiewedstrijden voor de F-jes, 6&8-tallen tot en met 9 oktober zijn bekend. De starttijden voor de thuiswedstrijden zijn tot 25 september ingevoerd. De tijden voor de laatste twee speeldagen volgen in de loop van deze week. Op het bekend worden van de starttijden van de uitwedstrijden hebben wij geen invloed. Dat moet altijd wel de maandag voor de wedstrijd bekend zijn.
Bluetooth-boxje foodtruck
Heb jij een leuk bluetooth-boxje over waarmee we de foodtruck bij het foodcourt kunnen opvrolijken, dan houden we ons aanbevolen. Reacties kunnen naar clubmanager@spandersbosch.nl
Word jij lijnco 8-tallen
We zoeken een lijncoördinator voor de 8-tallen. De lijnco behartigt de belangen van de 8-tallen en onderhoudt de communicatie naar de ouders van de 8-tal kinderen en de coaches. De lijnco maakt deel uit van de Jongste Jeugd Commissie.
Heb jij belangstelling, mail dan naar clubmanager@spandersbosch.nl.
Help jij mee schminken?
Kun jij schminken en heb je vrijdagmiddag (3 september) tijd en zin, kom ons dan helpen bij die eerste onvergetelijke Spabomiddag van het nieuwe seizoen. Je kunt je aanmelden bij Eline Jens via lijncoE6@spandersbosch.nl (lijnco 6-tallen) of Margreet Kuijer via lijncoF@spandersbosch.nl (lijnco F-jes).
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl