Hoe lang mag je je masker op * Echt Rookvrij
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 3 21-'22, 2 september
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Vanaf nu gewoon doorknallen
 
GJK alweer voorbij, hockey- en BBQ-event voor 18+ buitengewoon geslaagd afgerond en weer dóór met die handel. Vanaf nu staan we niet meer stil, in ieder geval niet tot half oktober.

Zaterdag oefent alle jeugd (muv Funkey en Boschkabouters) tegen HMHC en zondag is er ook een handvol senioren- en veteranenteams dat oefent.
Al deze wedstrijden staan in de app en op de site. Als je op bijgaand plaatje kijkt zie je duidelijk wanneer je uit of thuis speelt.

Zorg er voor dat je vanaf komend weekeinde alles voor elkaar hebt: gripvaste schoenen, goeie sokken, lekkere scheenbeschermers, knap Reece-broekje of rokje, leuk en passend Reece-clubshirt, bitje natuurlijk en een stick op de juiste lengte (voor jeugd tot de navel).

En zoals je hierboven ziet; we zijn nog steeds rookvrij en hopelijk nog wel rookvrijer dan we al waren. En als je echt wil roken, doe dat dan achter het clubhuis en gooi je peuk in een vuinisbak. Kan best zijn dat je een uitbrander krijgt als je dat niet doet, of zo'n leuke vuilgrijper om de peuken op te rapen.

 
Hoe lang mag je je masker op!
 
Het nieuwe seizoen is al begonnen. Elk jaar worden er aanpassingen of nieuwe interpretaties van de regels vanuit de KNHB doorgevoerd. Deze zijn vaak afkomstig van de Internationale Hockey Federatie.
Dit jaar twee aanpassingen. In deze nieuwsbrief de tweede wijziging. Strafcorner zowel binnen als buiten de cirkel, wanneer een verdediger aanvalt met masker op

WIJZIGING: Geen strafbal meer voor verdedigen met masker op na een spelhervatting binnen de cirkel na een voltooide strafcorner.
Een spelhervatting door de verdedigende partij direct na afloop van een strafcorner mag worden genomen met een masker op. Wanneer de verdediger met masker op na het nemen van de spelhervatting een verdedigende actie maakt (in het 23-metergebied) op een aanvaller in balbezit dan geef je een strafcorner, ongeacht of dit binnen of buiten de cirkel gebeurt.
We geven hier in de cirkel dus géén strafbal meer voor. In beide gevallen volgt alleen een persoonlijke straf als de aard van de overtreding daartoe aanleiding geeft.

De wijzigingen staan beschreven in de ‘Afspraken Clubscheidsrechters en CS+ veldhockey 2021-2022’. Deze en andere documenten over de spelregels zijn terug te vinden op de Arbitrage pagina van 't Spandersbosch website.
 
Corona niet weg, maar kijken mag
 
Nieuwe persconferentie, nieuwe coronaregels. Wat mogen wij momenteel op de club!

*Hou je als volwassene bij contact met andere volwassenen aan de 1,5 meter afstand-regel. Dat geldt ook voor volwassen in contact met 13-plussers. 
*Je mag komen kijken op de club, wel dien je je te registreren via de QR-code. Die vind je bij de ingang van het park en op het terras bij het clubhuis.
*Op de tribune en langs het veld geldt ook de 1,5 meter afstand-regel.
*Je mag het clubhuis in en de kleedkamers en de toiletten gebruiken. Ook daar geldt de 1,5 meter afstand-regel.
*Is het druk in het clubhuis, stel je bezoek dan even uit.
*Speciaal om de drukte op de club te spreiden hebben wij natuurlijk ons foodcourt, met tent en trailer. Druk bij het clubhuis? Ga lekker naar het foodcourt.

Ieder team levert één scheids
Ieder team levert zaterdag voor de wedstrijden met HMHC één scheidsrechter, zowel als je uit speelt als wanneer je thuis speelt.
Clubhuis weer open
Het clubhuis is weer gewoon regulier geopend, dus op alle avonden.
De woensdagmiddag wordt nog immer bemand door onze Lambert, bijna 91 jaar jong.
Eerste Spabohap 21-22
Vrijdag (3 sep.) hebben we de eerste Spabohap van dit seizoen. Die is vrij voor alle leden. We starten om 16.00 uur en de keuken is sowieso open tot 19.45.
Vrijdag beginnen we met hotdogs met chips en ijs voor alle jongste jeugd (€ 1,50) en een built your own burger voor alle anderen die willen blijven eten (€ 5,50). Uiteraard kun je daar frites bij bestellen.
Volgende week schaft de pot weer iets anders.
Boxje voor de foodtrailer
We hebben inmiddels een foodtrailerteam. Dat team is op zoek naar een leuk (blue)tooth-boxje om de sfeer in en rond de foodtrailer op te vrolijken. Heb jij er toevallig nog één over dan houden ze zich aanbevolen.
Je kunt contact opnemen met clubmanager@spandersbosch.nl of gewoon even bellen naar de clubmanager: 06 5158 4958.
Teamlunch? Mail Jaap
Wil jij voor je team een lunch regelen? Neem dan contact op met Jaap de Ruiter via jrderuiter@kpnmail.nl
Dit geldt voor zaterdag én zondag. Jaap wil de reservering graag dinsdags voor 12 uur binnen hebben.
Hulptrainer jongste jeugd gezocht
Ben jij A-B of C-junior en wil je komend seizoen meehelpen om training te geven aan de Funkeys, Boschkabouters, F-jes, 6 of 8-tallen, dan kun je je via bijgaand formulier aanmelden. Klik hier als je je wilt aanmelden en vul het formulier in.
Coachavonden 6&8-tallen
Donderdag 9 september zijn de eerste coachavonden voor de jongste jeugd.
De J6E-coaches worden om 19.30 verwacht, de J8E-coaches om 20.30.
Maandag 13 september zijn de coachavonden voor de M6E (19.30) en voor de M8E (20.30).
De uitnodiging aan de coaches volgt nog. Zij krijgen voor zaterdag -voor de uitwisseling met HMHC- ook al een hand-out gemaild met handige tips.
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl