* C&D-feesten in aantocht * Clubhuis vordert
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 6 seizoen 2018-2019 5 oktober
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Clinic, hindernisbaan en specials
 
Zondag wordt een dag vol actie: voor Boschkabouters, C/D's, E8-, E6 en F-jeugd. Voor iedereen is er wat te doen op de eerste Super Familie Zondag: een hinderniseiland, een clinic, een minitoernooitje.

Dames en Heren 1 spelen thuis. Dat kleden we aan met lekker, verrassend eten en drinken. Er zijn pullen, braad- en knakworsten en er is heerlijke warm gerookte zalm, aangeboden door Dakrenovatie Holland.

Voor alle events kun je je aanmelden; Boschkaboutertoernooitje van 12.00 uur tot 13.00 uur. Clinic 'scoren' voor F-, E6, E8 en C/D-jeugd van 13.30 tot 14.30 uur. Shoot out toernooitje start om 15.15 uur.

Meedoen is gratis.
Aanmelden via events@spandersbosch.nl
Als je die dag zelf spontaan binnen wil lopen? Stick mee en komen!

 
D-feest; een beestenboel
 

Lieve D-tjes!!
Het D-feest komt er weer aan met dit jaar als thema: beestenboel. Het D-feest is zaterdag 17 november 2018, van 20.00 uur tot 23.00 uur. Entree: 6,50 euro, inclusief drankjes. De kaartverkoop is die avond aan de deur. ALLEEN PIN!!
Wij hebben er mega veel zin in, jullie ook? Hopelijk zien wij jou dan in je allermooiste dieren outfit! Xxx van ’t JEC

PS. Wij zoeken 2 ouders die de avond op het D-feest toezicht willen houden. Mail naar jecspabo@gmail.com
 
Clubhuis beetje bij beetje fraaier
 
De verbouwing van het clubhuis vordert. Momenteel wordt vooral beneden hard gewerkt. Afgelopen dagen moesten nieuw gestorte vloeren drogen, nu wordt er druk getegeld, worden deuren afgehangen en afgetimmerd. Rond de herfstvakantie is beneden hopelijk af. De nieuwe ruimte boven wordt nu geïsoleerd en gestuct. De afwerking boven kan nog even duren. Het clubhuis moet daarvoor buiten gebruik zijn. Kan zijn dat die afwerking naar de wintermaanden wordt getild. Tot die tijd kunnen we het clubhuis wel gewoon gebruiken.
 
Herfstkamp; inschrijven kan nog
 
Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 oktober is het Spabo Herfstkamp, voor Boschkabouters, F-jes, 6E, 8E D-, C- & B-spelers.

Maandag 22 en dinsdag 23 oktober van 08.30 tot 16.30 voor D-jeugd, 8- en 6-tallen, F’jes en Boschkabouters. Geen Funkeys.

Woensdag 24 oktober
Clinics alleen voor B-C en D-jeugd. D-jeugd: 09.00-12.30 uur.
C & B : 13.30-17.00 uur.
Betalen en inschrijven via Ideal.
Log in via de site met de persoonlijke inlogcode (van je kind); klik dan in de blauwe balk in het midden op club, dan opent een venster en zie je links evenementen, daar klik je op en dan kun je je aanmelden.
De inschrijving sluit 18 oktober. Vragen/info: pang@spandersbosch.nl

 
Een lekker nieuw shirt
 
Het loopt lekker met de verkoop van de nieuwe Spapo-shirts. Inmiddels heeft ieder lid zijn op naam gestelde kortingsvoucher van € 10,- gehad en al heel wat leden hebben die bij Hockey Republic gebruikt.
Dames 1, Heren 1 en de lijnteams spelen dit seizoen al in de nieuwe shirts. We hopen dat de breedteteams ook zo snel mogelijk over gaan. Vanaf augustus 2019 moet iedereen het nieuwe shirt dragen.
Het shirt is alleen te koop bij Hockey Republic, één van onze hoofdsponsors.
Lasagna op Spabomenu
Er staat vandaag (5 oktober) lasagna op het Spabomenu. De keuken serveert vanaf 17.00 uur.
13 oktober oefenen met HMHC
13 oktober spelen vrijwel alle junioren, E8, E6 en F-teams tegen een team van stadgenoot Hilversum. De lijnteams en teams die 13 oktober moeten 'inhalen' doen niet mee. Klik hier voor het schema met tijden en locaties.
Speeltuinplannen
Als je denkt waar zijn de schommels? Die waren niet best meer. Opgeruimd dus. Een speeltuincommissie maakt plannen voor het pimpen van de speeltuin. De eerste schetsen zijn er. Om het te realiseren gaan ze binnenkort de boer op (lees fundraisen). Dat zal niet ongemerkt blijven.
19 oktober geen training
Vrijdag 19 oktober, de vrijdag voor de Herfstvakantie, zijn er geen trainingen.
14 oktober oefenochtend Boschkabouters
Zondagochtend 14 oktober gaan de Boschkabouters oefenen. Dat is ter voorbereiding op de Boschkaboutercompetitie, die 28 oktober begint.
C-feest in november
Het C-feest is zaterdag 24 november. Er is gekozen voor zaterdagavond in plaats van een vrijdagavond voor een competitiedag. Het thema wordt nog bekend gemaakt.
Gevonden voorwerpen
Zolang de verbouwing duurt liggen gevonden voorwerpen in een doos bij het klapdeurtje bij de bar.
Agenda
6 okt slot voorcompetitie jeugd
7 okt
Super Familie Zondag (D1&H1) thuis
9 okt
spelregelavond
12 okt
jongste jeugd-event
13 okt uitwisseling Spabo-HMHC
16 okt
spelregelexamen
19 okt
geen training ivm, start Herfstvakantie
20-28 okt
Herfstvakantie (GEEN jeugdtrainingen)
22-23-24 okt
Spabo Herfstkamp

Klik hier voor de volledige jaarkalender
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl