Vrijdag speeltuinactie
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 12 2018-2019 15 november
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Een en al actie op de club
 
Vorige week op deze plek aandacht voor het waarom van alle acties op de club. Omdat het gewoon nodig is, was de eenvoudige conclusie. We willen een leuke én sportief gezonde club. Dat kost geld. Simpel.

En het gaat goed. We doen landelijk bovenin mee in de opbrengst via Kopen voor je Club, het online bestellen waarbij steeds procenten van het bedrag van je aankoop naar de club gaan. Wil je nog een keer weten hoe dat werkt, klik hier.

Vrijdag (16.11) gaan we verder met de acties voor de nieuwe speeltuin. De huidige speeltuin is (in helder Hollands) oude meuk. Tijd voor een pimpbeurt. Daarvoor kun je morgen heerlijke wijnen proeven en bestellen. Van 16.00 tot 20.00 uur. De chefkok van Que du Bonheur heeft er Belgisch stoofvlees met frites bij bedacht, voor € 6,50 p.p. De kids kunnen voor € 2,50 aanschuiven voor onbeperkt pannenkoeken eten. Een deel van de opbrengst van de wijnverkoop gaat naar de aanleg van de nieuwe speeltuin.

Ook kun je morgenmiddag een stukje van de speeltuin adopteren, € 25,00 per stukje. Je naam komt op een bord dat later in de speeltuin wordt geplaatst.

Intussen is er ook verder genoeg actie op de club.
*Dames en Heren 1 spelen zondag voor het laatst dit jaar thuis.
*Dames 1 krijgt weer een aanval op de koppositie te verduren.
*116-voudig international Kitty van Male gaf deze week een clinic aan Dames 4 (zie foto boven). Waarom? Omdat haar tweelingzus Jolien daar in speelt en omdat D4 nog meedoet om de titel.
*Volgende week heeft JC2 een clinic van Pieter Sutorius, hoofdklasse-speler van Pinoké.
*De zaalteams zijn bekend gemaakt op de site en in de app.
*Zaalselectietrainingen zijn in volle de gang.
*Het zaaltrainingsschema is gepubliceerd.
*Zondag viert opa Lambert, onze oudste en hondstrouwe barvrijwilliger en supporter van Dames en Heren1, zijn 88-ste verjaardag. Zijn mooiste cadeau? Tweemaal winst graag dames en heren!!!!

En de vorst nadert. Ook dat nog. Kortom, genoeg actie. Hopelijk tot morgen.....wijn proeven voor een leuk doel....

PS; er is voor morgen 'vermaak' voor de kinderen geregeld, zodat ouders rustig kunnen eten en proeven.
 
Trainingskleding verplicht bij kou
 
De vorst nadert. Houd daarom, voor je zaterdag- of zondagochtend vroeg naar de club gaat de site en de app in de gaten. Als de velden onbespeelbaar zijn door (nacht)vorst melden we dat zo vroeg mogelijk. Dat geldt ook voor uitwedstrijden.
Helaas kan het nog altijd voorkomen dat je een keer voor niets rijdt omdat de melding te laat komt.

We willen dat iedereen met goeie trainingskleding naar de club komt. In deze periode is dat NIET in korte broek of rokje, maar met minimaal een trainingspak aan. We vragen ouders er op te letten dat er onder de 10 graden een trainingspak wordt gedragen naar de training.
Uiteraard zijn (donkerblauwe) leggings en thermoshirts toegestaan.
 
Online kopen levert al € 500,- op
 
Ben jij een online-shopper?
Spaar dan mee voor 't Spandersbosch.
Online een reis boeken? Een laptop, koelkast, nieuwe mountainbike, parfum of een nieuw paar (sport-)schoenen? Via www.kopenvoorjeclub.nl/hcspabo koop je bij tal van winkels 1.000.000 artikelen online én spaar je per aankoop tot 8% voor de club.


Zo hebben we afgelopen weken samen al € 500,- bij elkaar gespaard.

Kopen voor je Club kost niets, is mogelijk bij tal van grote winkelketens en is mega-makkelijk!

 
Opfrisavond zaalhockeyregels
 
Om de kennis over de zaalhockeyregels op te frissen organiseert de Arbitragecommissie dinsdag 27 november van 20.00 tot 21.30 uur een spelregelavond voor alle scheidsrechters. Onder leiding van Eric Heerschop gaan we door de verschillen in regels tussen veld- en zaalhockey. Daarnaast komen praktische tips voor het fluiten in de zaal aan bod. Als je wilt komen, mail naar arbitrage@spandersbosch.nl.
 
Sint staat te trappelen
 
25 november komt Sinterklaas op de club. Alle Funkeys, Boschkabouters en F-jes kunnen meedoen met de pietenspelletjes en Sinterklaas ontmoeten.
Broertjes en/of zusjes zijn welkom. Alle kinderen worden tussen 13.45 uur en 14.15 uur verwacht.
Voor de hockeyende kids: hockeystick en bitje mee!
Om 14.30 uur komt de Sint aan en start het programma!

Graag aanmelden voor komend weekeinde via sint@spandersbosch.nl met vermelding van: naam, team en eventueel de naam van broertjes/zusjes.
 
Waarvoor sparen we met de acties
 

* Aankleding van het verbouwde clubhuis
* Een nieuwe speeltuin
* Vervanging toplaag veld 3
* Inkopen van nog meer hockeykennis

Belgische stoof met frites
Om de speeltuinactie te ondersteunen kan er vrijdagavond (16.11) lekker winters worden gegeten op de club. De chef van Que du Bonheur heeft Belgisch stoofvlees gemaakt. Frites er bij en smullen maar. Intussen kan er wijn worden geproefd (én besteld).
Hele clubhuis open
Het hele clubhuis is weer open en in gebruik. Ook de nieuwe ruimte boven wordt al gebruikt. Die wordt in de winterstop ingericht. Inmiddels is de hele benedenverdieping bruikbaar: dat betekent 6 toiletruimtes, 4 kleedkamers, één scheidsrechters/fysioruimte, een voorbesprekingsruimte, een secretariaat/bestuurskamer en materiaalruimte keepers.
De officiële opening van het fraai vernieuwde clubhuis is in het nieuwe jaar als ALLES echt klaar is. Hopelijk is dat met de nieuwjaarsborrel op 12 januari.
Dames 1 voor Silver Cup naar Abcoude
Helaas geen bekerspektakel volgende vrijdag op Spabo. Dames 1 gaat 23 november voor de vierde ronde van de Silver Cup naar Abcoude dames 1. Die wedstrijd begint om 20.30 uur. We hopen op winst en daarna een thuiswedstrijd.
Heren 1 speelt pas in maart voor de Silver Cup.

Koppeltoernooi en nieuwjaarsborrel
Zet vast in je agenda; 12 januari, nieuwjaars koppeltoernooi voor alle ouders en kinderen, met aansluitend de nieuwjaarsborrel en het door de club aangeboden nieuwjaarsdiner.
C-feest niet door
Het C-feest dat op 24 november zou plaatsvinden is uitgesteld. Op dezelfde datum is in Bussum een evenement voor dezelfde leeftijdscategorie.
Dinsdag 20 november zaalriempjes ophalen
Keepers die nog geen zaalriempjes hebben (die hebben plastic gespen in plaats van metalen gespen) kunnen 20 november tussen 18.00 en 21.00 uur op de club zaalriempjes halen. Hellen van Bazel is dan op de club. Zij kan dan ook naar andere problemen met keepersmateriaal kijken.
Hellen zoekt een opvolgster. Zij stopt na dit seizoen met het verzorgen van de keepersmaterialen. Lijkt dat jou een leuke job, mail naar clubmanager@spandersbosch.nl
Super kortingen Hockey Repubic
Hockey Republic geeft momenteel alle Spandersboschers 33% korting op funkousen. Ze hebben ook nog setjes trainingssokken. Daarvoor geldt 3 halen 2 betalen.
Deze akties zijn geldig in het filiaal in Bussum van Hockey Republic. Daar kun je ook op je gemak je nieuwe outfit passen en gelijk een nieuwe (zaal)stick uitproberen.
Klik hier om alle aanbiedingen te zien die Hockey Republic momenteel heeft.
Agenda
16 nov wijnproeverij (speeltuinactie)
17 nov D-feest
20 nov zaalriemjes ophalen
23 nov Dames 1 Silver Cup
25 nov Sinterklaas op de club
26 nov Algemene Ledenvergadering
26 nov start zaaltrainingen
27 nov opfrisavond zaalspelregels
29 nov zaalcoachavond junioren
1 dec start zaalcompetitie
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl