Sint & de speeltuin & dan de zaal in
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 13 2018-2019 23 november
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Knallen met Sint & de speeltuin
 
De laatste veldtrainingen voor dit jaar zitten er op. Met wat geluk gaat komend weekeinde het hele wedstrijdprogramma door en dan maandag met de hele bups, of tenminste bijna de hele bups, de zaal in. Lekker warm en lekker veel adrenaline bij spelers en kijkers die dicht op het veld zitten; allemaal typisch voor zaalhockey.
Wel zondag nog even knallen met sint en voor de speeltuin.
Hij komt, hij komt. Zondagmiddag dus! En ze kopen, ze kopen. Dat slaat op jullie. Inmiddels zijn er 101 stukjes van € 25,- voor de nieuwe speeltuin verkocht. We hopen dat er na dit weekeinde tenminste 200 stukjes zijn afgekruist. Tenslotte is dit het moment om Sinterklaas te spelen, ook voor de speeltuin. De speeltuincommissie is zondag in het clubhuis.

En dan nog iets: het is dit weekeinde black weekend. Superkortingen overal. Daarvan profiteer je ook als je online shopt via Kopen voor je Club. Dat levert de club weer wat op.
 
Maandag kun je meepraten
 
Wil jij meepraten over de club? Dan is maandag (26 november) je kans. Dan is de najaars ALV, de ledenvergadering dus.

*Heb je iets op je lever?
*Heb je goeie ideeën?
*Wil je weten waar we mee bezig zijn?

Dan moet je maandag komen, ook als ouder ben je van harte welkom. Het is tenslotte de club van ons allemaal. Aanvang 20.30 uur.
 
Opfrisavond zaalhockeyregels
 
Om de kennis over de zaalhockeyregels op te frissen is er dinsdag 27 november van 20.00 tot 21.30 uur een spelregelavond voor alle scheidsrechters. Onder leiding van Eric Heerschop worden de verschillen in regels tussen veld- en zaalhockey doorgenomen. Daarnaast komen praktische tips voor het fluiten in de zaal aan bod. Als je wilt komen, mail naar arbitrage@spandersbosch.nl.
 
Zaalhockey maandag van start
 
Het zaalhockeyseizoen begint maandag officieel. Dan starten de trainingen. Volgend weekeinde zijn de eerste wedstrijden.
Heb je als coach vragen over de zaalhockeycompetitie dan kun je bij Anouk Planting terecht. Anouk is onze nieuwe zaalcommissaris. Haar mailadres: anouk.planting@gmail.com.

Anouk gaat niet over de scheidsrechters in de zaal. Alle teams, met een paar uitzonderingen, worden geacht zelf scheidsrechters te leveren. Dat hoeft alleen als zij zaaldienst hebben. Bij vragen over het fluiten assisteert de arbitragecommissie: arbitrage@spandersbosch.nl.

Donderdag 29 november is er een avond voor de zaalhockeycoaches van de junioren.
 
Waarvoor sparen we met de acties
 
Zoals jullie inmiddels wel zullen weten, lopen er diverse acties voor de club. Waarvoor zijn die eigenlijk:

* Aankleding van het verbouwde clubhuis
* Een nieuwe speeltuin
* Vervanging toplaag veld 3
* Inkopen van nog meer hockeykennis

Trainingstijden in de zaal niet altijd even handig
Helaas zijn de zaaltrainingstijden niet voor iedereen even handig. Maar het kan niet anders. We staan als hockeyclub achter in de rij huurders. Volleybal-, badminton-, basketbal- en zaalvoetbalclubs huren de zalen het hele jaar, wij slechts 10 weken. Dan krijg je niet de beste plekken. Logisch. We roeien derhalve met de riemen die we hebben.
12 januari; ballen en borrelen
Kruis maar aan: 12 januari ballen -met de kids- en borrelen. Die middag is de traditionele jaaropening; het ouderkindtoernooi, gevolgd door een drankje en eten dat door de club wordt aangeboden. Hopelijk kunnen we die middag het vernieuwde clubhuis officieel openen. Maar dat gaan de komende weken leren.
Boschkabouters langer buiten
Voor bijna iedereen zitten de veldwedstrijden er na dit weekeinde op; alleen niet voor de Boschkabouters. Zij spelen 2 december hun laatste veldwedstrijd. Er is vrijdag 30 november echter geen training.
Kortingen Hockey Repubic
Hockey Republic geeft Spandersbosschers 33% korting op funkousen. Voor trainingssokken geldt 3 halen 2 betalen. De akties zijn geldig in het filiaal in Bussum van Hockey Republic. Daar kun je ook gelijk een nieuwe (zaal)stick uitproberen.
Klik hier om alle aanbiedingen te zien die Hockey Republic momenteel heeft.
Agenda
25 nov Sinterklaas op de club
26 nov Algemene Ledenvergadering
26 nov start zaaltrainingen
27 nov opfrisavond zaalspelregels
29 nov zaalcoachavond junioren
1 dec start zaalcompetitie
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl