Tijdelijk licht miniveld * 12.01.2019 knal-event
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 14 2018-2019 7 december
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Doorklussen voor aftrap 2019
 
Er wordt met man en macht doorgeklust in het clubhuis. Het doel?
12 januari een sportieve, feestelijke en heerlijke aftrap van 2019. Dat doen we met een koppeltoernooi voor ouders en kinderen, een proost op 2019 en het nieuwe clubhuis en een heerlijke maaltijd met zoveel mogelijk Spabo'ers. Kun of wil je maar bij één of twee van de programma-onderdelen zijn; ook super gezellig.

Oh ja, 12 januari gaan we ook nog even knallen voor de speeltuin; het laatste stukje verbouwing rond het clubhuis. Inmiddels zijn er 117 stukjes van € 25,- voor de nieuwe speeltuin verkocht (zie foto). Super!
Maar natuurlijk mag je 12 januari ook best een stukje namens opa, oma of oom en tante kopen. Tenslotte komen die ook wel eens met de kleine naar de club. Bovendien hebben we meer dan 300 Funkeys, Boschkabouters, F-jes en E6-tallers op de club, die allemaal een leuke speeltuin willen. Dus die laatste 180 van de 300 stukjes moeten er als broodjes uitvliegen.

Je kunt je al aanmelden voor het koppeltoernooi op 12 januari.
We beginnen om 14.30 uur. Je schrijft je samen met je kind in. Wij stellen leuke en gemengde teams samen. Wil je je liever met een heel team aanmelden: dat kan ook! Voorwaarde is dat het team uit 4 ouders en 4 kinderen bestaat. Credo van het Koppeltoernooi is FUN; dus lekker hockeyen en laten hockeyen; ieder op zijn/haar niveau.
Aanmelden voor het koppeltoernooi doe je via events@spandersbosch.nl

En dan nog iets: denk bij je kerst-aankopen nog even aan Kopen voor je Club. Dat levert de club weer wat op. We naderen de eerste duizend euro's op onze spaarkaart.
 
Balkenveldje voor iedereen
 
Op veld 3 is een klein balkenveldje neergelegd. Daar mag iedereen trainen. Wil je met je team trainen, reserveer het veldje dan via clubmanager@spandersbosch.nl. Zo voorkom je dat je met meerdere teams tegelijk bij het veldje staat.
In de agenda op de site staat wanneer het veld bezet is.
 
Madelon en Hien in zonnetje
 
Tijdens de druk bezochte ledenvergadering zijn Madelon Milhado en Hien The in het zonnetje gezet. Madelon werd na 14 jaar uitgezwaaid als secretaris. Ze was steun en toeverlaat van meerdere voorzitters en werd benoemd tot erelid. Ze kreeg de bijbehorende onderscheiding opgespeld door haar opvolgster Esther du Marchie Sarvaas.
Hien The werd benoemd tot lid van Verdienste. Hien was naast trainer ook bijna een decennium Technisch Directeur van onze club.
 
Gedraag je in de zaal als gast
 
Afgelopen weekend is de zaalcompetitie begonnen. De KNHB deed naar aanleiding van dat eerste weekeinde de volgende mail de deur uit naar alle clubs in Midden-Nederland.

Helaas hebben we, met name in tijdelijke zalen te maken gehad met gladde vloeren waardoor er een aantal wedstrijden gestaakt/afgelast zijn. Hierover hebben wij alle accommodaties die het betreft een mail doen toekomen over hoe dit de rest van het seizoen te doen voorkomen.

Ook hebben wij klachten gekregen over gedrag (met name brutaal en arrogant) naar beheerders van accommodaties. Daarnaast was er sprake van geluidsoverlast, spelers die in gangen hockeyen, met hun hockeystick ergens op slaan en hele teams die zich in de kleedkamers bevinden van de andere sexen. Helaas zorgt dit ervoor dat andere sporters last ondervinden van hockeyteams.

Het spreekt voor zich dat dit niet wordt geaccepteerd. Als KNHB verwachten wij van iedereen die op welke wijze dan ook bij de hockeysport betrokken is ( spelers, coaches/aanvoerders, trainers, teammanagers, scheidsrechters, publiek enz) dat hij zich aan de regels houdt zoals deze gesteld worden door de KNHB en de verschillende accommodaties waar wij te gast zijn.
Tijdelijk licht op miniveld
Ons nieuwe minihockeyveld kan in deze periode ook worden gebruikt voor zaalhockeytraining of andere extra trainingen. Er ligt een vaste boarding en we hebben tijdelijke verlichting (zie boven). Als je het veld wilt gebruiken voor extra training, neem contact op met René van Hattum via clubmanager@spandersbosch.nl. Je krijgt dan ook uitleg over de verlichting.
Clubhuis even niet in gebruik
Het clubhuis is leeggehaald voor de verdere afbouw. Het is dus tijdelijk niet mogelijk om activiteiten in het clubhuis te plannen. Dat zal zo zijn tot en met de kerstvakantie. Zodra het clubhuis weer bruikbaar is laten we dat weten.
Buiten trainen mag altijd
Buiten (door)trainen mag altijd. Geef via clubmanager@spandersbosch.nl wel even door wanneer je wilt trainen. Dan sta je niet met meerdere teams tegelijk bij een veld en weet ook de terreinbeheerder dat er teams op het terrein zijn.
De coach of trainer kan dan ook uitleg krijgen over het gebruik van het licht.
Onhandige tijden in de zaal
Helaas zijn de zaaltrainingstijden niet altijd even handig. Dat kan niet anders. We staan achter in de rij huurders. Volleybal-, badminton-, basketbal- en zaalvoetbalclubs huren het hele jaar, wij slechts tien weken. Dan krijg je slechts de restplekken.
Kortingen Hockey Repubic
Hockey Republic geeft Spandersbosschers 33% korting op funkousen. Voor trainingssokken geldt 3 halen 2 betalen. De akties zijn geldig in het filiaal in Bussum van Hockey Republic. Daar kun je ook gelijk een nieuwe (zaal)stick uitproberen.
Klik hier om alle aanbiedingen te zien die Hockey Republic momenteel heeft.
Agenda
8/9 dec zaalcompetitie
14/15 dec zaalcompetitie
21 dec laatste zaaltraining voor Kerstvakantie
22 dec start Kerstvakantie
2 jan Top D-zaaltoernooi (Lieberg)
3 jan Top C-zaaltoernooi (Lieberg)
4 jan Top B-zaaltoernooi (Lieberg)
5/6 jan hervatting zaalcompetitie
11 jan 1e Midwintertraining F-jeugd (en E6&E8-teams die niet zaalhockeyen)
12 jan Nieuwjaars-event
13 jan Nieuwjaarsontbijt Zaterdagtrim
19 jan Veteranentoernooi
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl