12 januari Spabodag
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 16 seizoen 2018-2019 2 januari 2019
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
2019! Een clubhuis Spabo 2.0
 
Nog steeds geen sneeuw!
Dus als je buiten wilt spelen; de club ligt er hartstikke mooi bij. Het balkenveldje ligt op je te wachten, het miniveld met de vriendelijke verlichting ligt er strak bij en nog een weekje dan is het clubhuis ook weer gebruiksklaar. Er wordt momenteel met man en macht geklust, gepoetst en geboend om 12 januari 'officieel' open te kunnen gaan met ons clubhuis 2.0.

Het hockeyjaar 2019 is dus gewoon weer begonnen. Tuurlijk, we zitten nog volop in 'de zaal', maar wie veel en lekker wil ballen hoeft zich niet te beperken tot de zaal.

De clubagenda loopt ook alweer vol. 11 januari de eerste midwintertrainingen -voor de jongste jeugd-, 12 januari een dagje Spabo met het koppeltoernooi, de opening van het clubhuis én het traditionele nieuwjaarsdiner waarbij alle leden welkom zijn. Maar voor je het weet staan we allemaal weer buiten op het veld.

Ben je benieuwd wat we in 2019 allemaal gaan doen met de Spabo-gemeenschap; kom dan in ieder geval 12 januari naar de club en hef glas én bestek op een heerlijk nieuw hockeyjaar en een fantastisch vernieuwd clubhuis.

We zien jullie graag 12 januari.

Het bestuur
 
Ouder kindtoernooi; super leuk
 
Via events@spandersbosch.nl kun je je aanmelden voor het koppeltoernooi op 12 januari.
We beginnen om 14.30 uur.
Je schrijft je samen met je kind in. Wij stellen leuke teams samen. Met een heel team aanmelden kan ook! Voorwaarde is 4 ouders en 4 kinderen per team. Credo van het Koppeltoernooi is FUN; dus lekker hockeyen en laten hockeyen; ieder op zijn/haar niveau.
Na het toernooi kun je blijven borrelen en eten op de club.
 
Loterij en verkoop voor speeltuin
 
12 januari gaan we nog even knallen voor de nieuwe speeltuin. Je kunt dan weer stukjes speeltuin kopen voor € 25,- en er is een loterij.

Wat er te winnen valt bij de loterij?

*Teamclinic door de aanvoerder van (heren)hoofdklasser Pinoké *Goois Champagnebier *Cadeaubonnen Kings IJscafe *Cadeaubonnen slagerij De Kroes *Verwen- en massage-behandelingen Color Lab *Knipbeurten Color Lab *Bootcamp-abonnementen (10 lessen) van FitUnlimited *Unieke hockeytaart van Zoet aan de Werf *Gebitsbleeksessies *High Tea-cadeaubonnen voor 2 personen Your Coffee*En nog veel meer.

De lootjes zijn € 5,- en 12 januari de hele middag te koop.

Natuurlijk mag je 12 januari ook een stukje speeltuin kopen namens opa, oma of oom en tante. Tenslotte komen die ook wel eens met de kleine naar de club. Bovendien hebben we meer dan 300 Funkeys, Boschkabouters, F-jes en E6-tallers op de club, die allemaal een leuke speeltuin willen. Dus die laatste 180 van de 300 stukjes moeten er als broodjes uitvliegen.
 
De Businessclub; iets voor jou!
 
Je netwerk uitbreiden?
Sparren met andere Spabo-ondernemers?
Een zakenpartner scoren via Spandersbosch?

24 januari kun je vrijblijvend kennis maken met de Businessclub van 't Spandersbosch. De avond wordt opgeluisterd door een inspirerende spreker, lekker eten en drinken.

De businessclub is het zakelijke deel van ’t Spandersbosch en bestaat uit individuele leden en sponsoren van onze prachtige vereniging. Het is een ideaal platform om professionele kennis en ervaringen uit te wisselen én de club een warm hart toe te dragen. Er zijn drie bijeenkomsten per seizoen waar we zakelijke relaties laten opbloeien, prettig samenzijn en altijd een aantrekkelijk programma bieden.

Daarnaast zoeken we de verbinding met andere Business Clubs uit ’t Gooi en treffen we elkaar jaarlijks aan het begin van het nieuwe seizoen tijdens het hockeytoernooi 'Battle of the Business Clubs’.
Opbrengsten vloeien terug in de clubkas en dragen mede bij aan bijvoorbeeld het vernieuwde clubhuis, velden en verdere versterking van het hockey op ‘t Spandersbosch.

Donderdag 24 januari vanaf 18:00 uur ben je van harte welkom in ons nieuwe clubhuis! De avond wordt rond 21:30 uur afgesloten.

Interesse? Mail naar sponsorcommissie@spandersbosch.nl
12 januari Spabodag
Het programma voor 12 januari:
14.30 uur ouder/kind koppeltoernooi
± 17.00 uur Nieuwjaarsborrel&opening clubhuis
18.00 uur Nieuwjaarsdiner&speeltuinverloting
Geen training in kerstvakantie
Deze week zijn er nog geen trainingen. De eerste (zaal)trainingsdag in het nieuwe jaar is maandag 7 januari.
Vrijdag 11 januari starten de midwintertrainingen voor de F-jes en voor de 6&8-tal kinderen die niet zaalhockeyen. Zijn trainen tijdens de MWC alleen op vrijdag.

De speeltijden voor de teams die MidWinterCompetitie spelen zijn bekend en staan op de site.
Spabo jaarkalender
Klik hier voor de Spandersbosch-jaarkalender. Daarop staan alle belangrijke data tot en met de zomer.
2 maart Spabo-Laren
Op 2 maart staat er voor de breedte-teams (alle 2-teams en lager) een uitwisseling met Laren op het programma. Zet die dag -de zaterdag voor de competitiehervatting- vast in je agenda. Het precieze programma volgt nog.
Er wordt nog gekeken of ook de jongste jeugd kan inhaken.
@ alle coaches; noteer die dag vast in je agenda.
Buiten trainen mag altijd
Buiten (door)trainen mag altijd. Geef via clubmanager@spandersbosch.nl door wanneer je wilt trainen. Dan sta je niet met meerdere teams tegelijk bij een veld en weet ook de terreinbeheerder dat er teams op het terrein zijn.
De coach of trainer kan dan ook uitleg krijgen over gebruik van het licht.
Volvo goed voor € 1000,-
Schaf jij in 2019 een nieuwe Volvo aan, of ben je dat van plan? Laat het even aan de sponsorcommissie weten of meld de leverancier dat jij of je kind lid is van 't Spandersbosch. Het levert de club € 1000,- op van Volvo en het kost jou niets. De actie geldt ook voor lease-auto's.
Agenda
2 jan Top D-zaaltoernooi (Lieberg)
3 jan Top C-zaaltoernooi (Lieberg)
4 jan Top B-zaaltoernooi (Lieberg)
5/6 jan hervatting zaalcompetitie
11 jan 1e Midwintertraining F-jeugd (en E6&E8-teams die niet zaalhockeyen)
12 jan Nieuwjaars-event
13 jan Nieuwjaarsontbijt Zaterdagtrim
19 jan Veteranentoernooi
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl