12 januari Spabodag
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 17 seizoen 2018-2019 11 januari 2019
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Het feest kan beginnen!
 
De lampen zijn opgehangen, de laatste likjes verf uitgesmeerd, de bordjes weer op alle deuren gezet, de bar opgepoetst en het nieuwe meubilair op zijn plaats gezet; kortom het clubhuis is KLAAR.
Dat gaan we zaterdag (morgen dus) vieren met een ouderkindtoernooi, een feestelijke opening, een superloterij en een lekker diner. Hopelijk met heel veel leden.
Een fantastische start dus van 2019. Wij vinden het hartstikke leuk als jullie daar met heel veel Spabo'ers bij zijn.

En wil je nog meedoen met het ouderkindtoernooi: meld je dan voor vandaag 18.00 uur aan via events@spandersbosch.nl

Loten voor de loterij zijn vanmiddag al te koop tijdens de midwintertraining voor de jongste jeugd.

Hopelijk tot zaterdag (morgen)

 
Vijftien zaalteams in titelrace
 
Vijftien van onze zaalteams zijn serieus in de race voor een zaalkampioenschap. Fraaie score. De teams die echt meedoen bovenin hun competitie zijn JA2, MA3, JB12, JB2, JB3, MB12, MB4, MB7, JC1, JC12, MC4, MC5, MC6, MD1 en MD3. Allemaal super veel succes.

Natuurlijk wensen we alle zaalteams heel veel plezier en succes. Er zijn ook nog teams die weinig hebben gespeeld en ook nog kunnen aanhaken bij de top.
 
Inschrijven voor Super C kan al
 
Coaches van alle C-teams opgelet; de inschrijving voor ons eigen vermaarde Super C-toernooi is geopend. Wacht niet te lang met inschrijven als je mee wilt doen, want het is bekend dat het toernooi in mum van tijd is volgeboekt. Het tweedaagse toernooi is dit jaar op 6&7 juli. Klik hier om in te schrijven.
 
Prijzenregen bij speeltuinloterij
 
De speeltuincommissie heeft afgelopen weken een karrevracht aan prijzen binnengehaald voor de speeltuinloterij die zaterdag (morgen dus) plaatsvindt.

Vanmiddag bij de MidWinterTraining zijn de loten al te koop voor € 5,- per lot. Iedere prijs is de moeite waard.

Er zijn vrijkaarten voor *speelpark Oud-Valkeveen *toegangskaarten met consumpties voor het nieuwe Hilversumse Trampolinepark Flight Deck 53 *fantastische wijnpakketten van Joost Wijn! *knipbeurten en verwen-massages van Color Lab *bootcamp-abonnementen van FIT Unlimited *Gooisch Champagnebier van de Gooische Bierbrouwerij *High Tea-arrangementen van Your Coffee *bonnen voor salades naar keuze van VERS *bloemen van Hessing *Saxofoonles van Bart Kok van Globe *een unieke hockeytaart van Zoet aan de Werf *een gebits bleeksessie *vrijkaarten voor Midget Golf Lage Vuursche *super hippe cadeau's van kookwinkel Balthazar *ijsbonnen van Kings IJscafe *bioscoopkaarten van Vue Bioscoop *een waardebon van slagerij De Kroes *een cadeaubon van De Huiskamer *waardebonnen en springtouwen van het Speelpakhuis *een gezichtsbehandeling bij schoonheidspraktijk Het Gooi *vrijkaarten voor museum Beeld & Geluid *een Spabo verrassings clubpakket *entreekaarten voor sportcentrum en zwembad De Zandzee *een cadeaupakket van Dille&Kamille *hockeysticks en hockeytassen van Hockey Republic *een Shellac nagelbehandeling van Senza Beauty *cadeau's van de stichting Philadelphia *sushi voor 2 personen van Sochi's Sushi *toegangskaarten voor Jumpsquare Baarn (ook voor fitte teamuitjes) *vrijkaartjes voor de kindervoorstelling Rapunzel in het Singer Theater op 10 maart *een waterdichte zeiltas met een kortingsbon van 100 euro voor een zomerzeilcursus bij zeilschool de Vuurtoren *een waterdichte zeiltas met een bon voor de huur van een polyvalk van zeilschool de Vuurtoren voor een hele dag voor 15 euro *een teamclinic van een internationaal FIH-coach *waardebonnen voor pizza's van Domino's *entreekaarten voor Flevonice, de langste ijsbaan van Nederland *twee toegangskaarten voor het Filmtheater Hilversum *een manicure en pedicure behandeling en kortingsbon van Sparkelized Kinderspa en kinderfeestjes.

En als klapper een teamclinic door de aanvoerder van mannenhoofdklasser en Gold Cup-winnaar Pinoké.

De trekking start zaterdag rond 17.30 uur. Om te kunnen winnen moet in ieder geval je lootje aanwezig zijn.
12 januari Spabodag
Het programma voor zaterdag, 12 januari:
14.30 uur ouder/kind koppeltoernooi
± 17.00 uur Nieuwjaarsborrel&opening clubhuis
± 17.45 uur Nieuwjaarsdiner&speeltuinverloting
Plek bij veteranen
19 januari is er een (heren)veteranentoernooi op de club. Er is nog plaats voor enkele mannen om mee te doen. Schroom niet en meld je bij Dirk Oerlemans (dirk.oerlemans@kpnmail.nl) als je mee wilt doen. Het wordt een super gezellige middag.
Lichte prijsstijging door BTW
Vanwege de verhoging van de BTW per 1 januari zijn de prijzen in het clubhuis ook iets omhoog gegaan.
Start MidWinterCompetitie
Morgen begint de MidWinterCompetitie. Wij doen mee met alle F-teampjes en een paar 6- en 8-tal teams. Jongste jeugd die zaalhockeyt speelt geen MWC.
Kijk altijd op de site van je tegenstander voordat je ergens heen gaat. Deze periode is er altijd een kans op afgelasting.
Spabo jaarkalender
Klik hier voor de Spandersbosch-jaarkalender. Daarop staan alle belangrijke data tot en met de zomer.
2 maart Spabo-Laren
2 maart is er voor de breedte-teams (alle 2e-teams en lager) een uitwisseling met Laren. Zet die dag -de zaterdag voor de competitiehervatting- vast in je agenda. Het programma volgt nog.
Er wordt nog gekeken of ook de jongste jeugd kan inhaken.
@ alle coaches; noteer die dag vast in je agenda.
Buiten trainen mag altijd
Buiten (door)trainen mag altijd. Geef via clubmanager@spandersbosch.nl door wanneer je wilt trainen. Dan sta je niet met meerdere teams tegelijk bij een veld en weet ook de terreinbeheerder dat er teams op het terrein zijn.
Volvo goed voor € 1000,-
Schaf jij in 2019 een nieuwe Volvo aan, of ben je dat van plan? Laat het even aan de sponsorcommissie weten of meld de leverancier dat jij of je kind lid is van 't Spandersbosch. Het levert de club € 1000,- op van Volvo en het kost jou niets. De actie geldt ook voor lease-auto's.
Agenda
11 jan 1e Midwintertraining F-jeugd (en E6&E8-teams die niet zaalhockeyen)
12 jan Nieuwjaarsevent
13 jan Nieuwjaarsontbijt Zaterdagtrim
19 jan Veteranentoernooi
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl