Herstel pannaveld dankzij 'opa Lambert' * 20 seniorenteams in 2020
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 3 seizoen 2019-2020 13 september 2019
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Op naar 20 seniorenteams in 2020
 
Zondag spelen dames en heren 1 thuis. En dames 2, 3, 4, dames Jong 1, dames Jong 2, heren L en heren B.
9 seniorenteams. Vorige week zondag sloegen ook al 6 teams thuis af.

15 seniorenteams dus. Da's best oké, maar eigenlijk nog net niet oké genoeg.

Wat zou het mooi zijn als dat er 20 zouden worden.
Iedere zondag 10 seniorenteams thuis; vol terras met 20 teams (tenslotte heb je ook tegenstanders), eind van de middag muziek aan, (winter)BBQ'tje er bij en iedere week een feestje bouwen.
Een utopie? Of gewoon haalbaar? We lopen wel eens de inschrijffomulieren langs van de nieuwe jeugdleden. Hoeveel ouders er dan wel niet blijken te hebben gehockeyed!! Tientallen.
Op de info-avond voor de nieuwe ouders, in juli, hadden we ook weer een veld vol ouders. Stuk of 80, veelal razend enthousiast; oud-hockeyers maar ook eerstelingen. Iedereen genoot.

Als we die (jullie dus) toch eens allemaal (weer) aan het hockeyen zouden krijgen. Niet alleen goed voor de club, ook voor henzelf (jullie dus); weer lekker fit worden en gewoon super leuk. Je gaat 'tig' jaren met je kind rondlopen op de club, waarom dan ook niet (weer) lekker gaan hockeyen op 'je' club?

Intussen zijn we al 7 tegen 7 teams aan het vullen, voor een vrijdagavondcompetitie. Gaat ergens eind november van start. Een vrouwen en een mannenteam. Ook super leuk. Mooie instapkans.
Trimmen, op maandag en woensdagavond. Voor mannen en vrouwen. Ook een instapkans.

Eind 2020 20 seniorenteams; heren D, dames C en D, jong heren 1 en HVL3.
Lijkt mij geen utopie, maar best haalbaar. En beregezellig.


 
12 oktober tegen Gooische
 
12 oktober hebben vrijwel alle junioren een wedstrijd tegen een team van Gooische. Ze spelen dan of thuis of op Gooische.
De teams die competitie moeten spelen, doen niet mee aan de uitwisseling, alle andere teams wel. De eerste juniorenteams hebben hun eigen programma.
Waar en wanneer je speelt wordt binnenkort bekend gemaakt op de site en in een mail aan de coaches. Ook komen de wedstrijden in de app te staan.
 
Reorganisatie keeperskluizen
 
De containers met de keeperskluizen worden gereorganiseerd.
Graag willen wij een overzicht hebben wie er een kluisje heeft in één van de twee containers achter het clubhuis.
Er is een tekort aan kluizen die eigenlijk bedoeld zijn om de vaste keepers een opslag voor hun tas te bieden. Er worden nu, zonder overleg teveel tassen neergezet en er is geen overzicht wie welke kluis heeft. Dat gaan we veranderen.
Iedereen die nu een kluis in gebruik heeft, wordt verzocht te mailen met anouknicole1969@gmail.com. Anouk laat je dan weten wat je moet doen.

Na 1 oktober worden de kluisjes van wie de 'eigenaar' bij Anouk niet bekend is geleegd. Die spullen worden dan (tijdelijk) in het keepershok bewaard totdat de eigenaar zich meldt.
Dus… vul zo snel mogelijk in welke kluis van jou is!
Ben je vaste keeper en heb je geen kluisje maar wil je er wel eentje, mail dan ook naar anouknicole1969@gmail.com of stuur een appje naar 06-20873384 dan kijken we samen even of we plaats kunnen maken voor je tas.

Door leveringsproblemen worden de nieuwe keepersmaterialen die eind vorig seizoen zijn besteld pas eind oktober in NL verwacht. Zodra de spullen binnen zijn worden keepers persoonlijk bericht en komt er een berichtje op de site.

 
Trim eens mee komend seizoen
 
Je kunt zonder enige verplichting een maand lekker meedoen met de trimavonden en zo ervaren of trimhockey iets voor je is.
Wandel gewoon eens een woensdagavond om 20.30 uur in de sportkleding naar veld 4. Stick hebben wij wel. En je zit nergens aan vast.
Middenstipspel en zalm bij Dames en Heren 1
We beleven zondag de eerste aflevering van het middenstipspel. Voor de wedstrijd van heren 1 mogen vijf toeschouwers een bal richting middenstip gooien of rollen. Wie het dichtst bij de middenstip eindigt wint een fles wijn. Die wordt aangeboden door Dakrenovatie Holland, dat voor zondag ook drie warm gerookte zalmen beschikbaar stelt voor alle teams en bezoekers.
Zaalinschrijving tot 22.9
Eerder deze week hebben alle junioren en E8- en E6-tallen een mail gehad dat ze zich kunnen aanmelden voor zaalhockey. Dat doe je via de site. Wil jij zaalhockeyen lees dan de mail goed door en meld je uiterlijk zondag 22 september aan.
Lambert herstelt pannaveld
Dankzij een gift van 'Opa Lambert' wordt het pannaveldje opgeknapt. Door het intensieve gebruik zijn enkele panelen en de doelnetten gesneuveld. Dat wordt hersteld.

PS; als je kinderen met sticks tegen de boarding ziet slaan of in de netten ziet haken, mag je daar wat van zeggen. Zou je thuis ook doen!
Alle antwoorden in Spandersbosch jaarkalender
Trainen we vrijdag voor de Herfstvakantie? En Goede Vrijdag? Spelen we paaszaterdag? Wanneer is de club-BBQ? Wat schaft de Spabohap? Al die vragen worden beantwoord in de Spandersbosch-jaarkalender.
Spelregelcafé op Spabo
26 september organiseert de KNHB bij ons op de club een spelregelcafé. Vind je het leuk om wat dieper in te gaan op de regels en op het fluiten? Klik dan hier om je in te schrijven.
Plaats voor E6/E8 en Boschkabouters (meisjes)
Er zijn nog een paar plekjes vrij voor meisjes; bij de E8-tallen, bij de E6-tallen en bij Boschkabouters.
Je bent E8 als je bent geboren tussen 1 okt 2009 en 30 sep 2010 en E6 als je bent geboren tussen 1 okt 2010 en 30 sep 2011. Je bent Boschkabouter als je bent geboren tussen 1 okt 2012 en 30 sep 2013.
Voor info: info@spandersbosch.nl
Agenda
15 sep, Dames 1 en Heren 1 thuis
18 sep, coachavond meisjes D
20 sep, Spabohap Bami, sate en garni
21 sep, 3 vs 3 Boschkabouters, miniveld

't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl