Boschkabouters in training * Scheids in het zonnetje
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 4 seizoen 2019-2020 4 oktober
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Zet de scheids eens in het zonnetje
 
Wees een creatief voor de scheids.
Komende week (vanaf morgen tot volgende week zondag) is het officieel de Week van de Scheidsrechter.
Dat betekent dat de mannen, vrouwen, jongens en meisjes die jullie fluiten twee weekeinden in het zonnetje gezet mogen worden.
Vanaf morgen dus al; taartje, kopje koffie na de wedstijd of warme chocomel, gezonde smoothie, zelf gebakken cake, muffin, gevulde koek? Er is genoeg te bedenken om je scheids een keertje extra te bedanken. En niet alleen bij ons op de club, maar ook bij een uitwedstrijd. Zouden wij als club best gaaf vinden, als dat gebeurt.

Waarom je het eigenlijk zou moeten doen?

- We hebben elk seizoen zo’n 1500 scheidsrechters nodig voor 750 thuiswedstrijden (op het veld en in de zaal) van onze jeugd,

- dat van 1400 ouders (van onze 700 junioren) er maar 400 hun kaart hebben en dat er vorig seizoen slechts zo’n 150 daadwerkelijk hebben gefloten,

- dat van 300 jeugdspelers met een kaart er ongeveer 175 hebben gefloten,

- en dat er dus zowel bij ouders als jeugd toch heel veel mensen niet fluiten.


Daarom is het leuk om diegenen die wel fluiten eens extra te bedanken.

Alvast hartelijk bedankt.

Marie-Lou, Johan en Harco
Arbitragecommissie
 
Spelregelstoomcursus voor ouders
 
Op 9 oktober en 19 november zijn er op de club speciaal voor ouders spelregel stoomcursussen; op één avond les en examen, van 19.00 tot 22.00 uur.
Om mee te doen kun je je aanmelden bij Marie-Lou Hoencamp via mlhoencamp@gmail.com.
Ze wil je naam, voorletters, geboortedatum, mobiele nummer en een emailadres hebben dat kan worden gebruikt voor de inlog van e-learning. Daarmee kun je thuis al wat studeren. Daarnaast nog de naam en het team van je kind(eren).


 
Herfstkamp op 21, 22, 23 oktober
 
In de Herfstvakantie is ons traditionele Spandersbosch Herfstkamp.

Maandag 21 en dinsdag 22 oktober van 08.30 tot 16.30 is er kamp voor D-jeugd, 8- en 6-tallen, F’jes en Boschkabouters (Geen Funkeys)
Kosten: € 55,- incl. shirt en lunch. €49,50 excl. shirt.

Woensdag 23 oktober van 09.00 tot 13.00 clinics alleen voor D- en C-jeugd.
Kosten: € 40,- incl. shirt en lunch. € 34,50 excl. shirt.

Betalen en inschrijven via Ideal.
Log in via de site met de persoonlijke inlogcode (van je kind); klik dan in de blauwe balk in het midden op club, dan opent een venster en zie je links evenementen, daar klik je op en dan kun je je aanmelden. Bij opmerkingen plaats je de shirtmaat, evt. eet-, dieet- en/of medicijn-voorschrift en het 06-nr waar je te bereiken bent.
 
Businessclub; wellicht iets voor jou
 
Het gaat goed met onze Business Club. Er zijn nieuwe leden met boeiende verhalen en ideeën. De laatste meeting was een enorm succes en de volgende bijeenkomst staat alweer voor de deur.
Dinsdag 8 Oktober is sponsor Koeleman gastheer van de Businessclub en doet onder andere Hans Geels van Dille & Kamille zijn verhaal.
Ook interesse in dit zakelijk interessante, gezellige en unieke Spandersbosch-netwerk en wil jij deze avond vrijblijvend bijwonen? Mail dan naar sponsorcommissie@spandersbosch.nl
 
Volvo kopen? Denk aan clubbonus!
 
Naast de bonus van €1.000 bij een nieuwe Volvo, ontvangt de club nu ook €500 bij aanschaf of lease van een Volvo Selekt Occasion bij Buitenweg. Bovendien ontvang je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick. Het enige dat je hoeft te doen bij aanschaf is melden dat een van de gezinsleden lid is van 't Spandersbosch.

Uitnodiging Masterclass Elektrificatie

Binnenkort wordt de eerste volledig elektrische Volvo onthuld. Bovendien zijn alle nieuwe modellen nu leverbaar als Twin Engine, de innovatieve hybride technologie van Volvo. Wil je daar meer over weten, bezoek dan de Masterclass Elektrificatie op donderdag 17 oktober in De Tinfabriek in Naarden.

Een expert beantwoordt alle vragen over hybride en elektrisch rijden, laden, fiscaliteit en welke optie het beste voor je is. Team Buitenweg verwelkomt je graag vanaf 18:30 uur in de showroom in De Tinfabriek met een hapje en een drankje.
Klik hier voor meer info.

Het is inmiddels een jaar geleden dat de duurzame en monumentale Tinfabriek haar deuren opende. Buitenweg viert dit met extra veel voordeel op geselecteerde nieuwe en gebruikte Volvo’s. Profiteer tot eind oktober van feestelijke korting tot maar liefst €3.000.
Steun jongens A1 op weg naar landelijke top
Jongens A1 kan morgen (5 okt) een volle tribune gebruiken. Bij thuiswinst op MOP, aanvang 14.00 uur, plaatsen onze mannen zich voor de landelijke competitie. Het zou voor het eerst sinds mensenheugenis zijn dat een jongensteam van 't Spandersbosch gaat meespelen in de competitie om de landstitel.
Boschkabouters in training
Onze Boschkabouters zijn al druk in training voor 'hun' seizoen. Op zaterdagochtend (zie foto boven) spelen ze op het miniveld 3 tegen 3 om vast te wennen.
Zondag 3 november start de Boschkaboutercompetitie echt.
Overigens zijn er nog een paar plaatsjes voor Boschkaboutermeisjes, zeg maar meisjes uit groep 3.
Shoarma met frites
Buiten is het herfst, binnen serveren we vanmiddag (4 okt) shoarma met frites. De keuken serveert vanaf kwart over vijf.
Uiteraard zijn er ook pizza's.
Idee├źn, suggesties, vragen? Het bestuur zit klaar
Leuke ideeën? Vragen? Suggesties om de club nog leuker/beter te maken? Morgen (5 okt) van 12.00 tot 13.00 uur staat de deur van de bestuurskamer weer voor iedereen open. Dat is de deur naast de hoofdingang onder de overkapping.
Urban 3 vs 3 op 19 oktober
19 oktober is er een Urban 3 tegen 3-toernooi voor C&D-junioren en 8&6-tallen op de club. Met drie zelfgekozen vrienden speel je tegen leeftijdsgenoten een 3 tegen 3-toernooi op een klein veld.
Het toernooi is van 11.00 tot 15.30 uur.
Meedoen kost € 20,- p.p. inclusief lunch en tussendoortjes.
Inschrijven (met z'n drieën) via www.urbanfieldhockey.nl
11 oktober weer event 8-6-tallen en F-jes
Volgende week vrijdag (11 oktober) is er weer een Jongste Jeugd Event. Die vrijdag trainen ALLE E8-, E6 & F-tallen. Voor een aantal kinderen is dat die week dus een 3e hockey-moment!
Die middag is de Spabohap Coq au Vin! Voor de kinderen is er knakworst met frites. Dus je kunt na afloop van je ‘event’ gezellig met je team eten.
12 oktober Spabo-Gooische
Het wedstrijdschema voor de uitwisseling met Gooische op 12 oktober staat volledig op onze site en in je app. Klik hier voor het complete schema met tijden, uit- en thuiswedstrijden.
Grasparkeerplaats door de week dicht
De grasparkeerplaats is tegenwoordig door de week dicht. Hij is voortaan geopend van vrijdag 15.30 uur tot en met zondag om 19.00 uur.
Zet je fiets in de stalling
Er worden steeds meer fietsen bij de stenen trap naar het clubhuis gestald. Daar mogen ze niet staan, ook niet door de week tijdens de trainingen. Zet je fiets in de fietsenstalling.
Alles in Spandersbosch jaarkalender
Alle clubactiviteiten vind je in de Spandersbosch-jaarkalender.
Agenda
4 okt, Spabohap Shoarma/frites
4 okt, HVL2-Almere HVL2
5 okt, open bestuurskamer
8 okt, coachavond F, E6&E8-tallen
9 okt, spelregelavond/examen ouders
11 okt, JJ-event
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl