Zaalteams bekend * Clubbrede enquête * Zaalhockeybeursje * Dineer met Dames 1
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 9 seizoen 2019-2020 8 november
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Zaalteams en trainingen bekend
 
Ook zo benieuwd naar de zaalteams?
Ze staan online, net als de trainingen.
En.....het is weer gelukt om iedereen die de zaal in wil in een team te plaatsen.

Dikke, vette pluim voor al onze lijncoördinatoren, zowel van de junioren als de jongste jeugd.
We hockeyen straks (vanaf 25 november) weer van Laar&Berg tot de Hilversumse Meent en in nog wat zalen die daar tussenin liggen. Nog een dikke week dan rolt ook de zaalcompetitie-indeling van de KNHB binnen (rond 17 november). Kunnen de thuisagenda's weer helemaal worden bijgewerkt.

Intussen is onze unieke Boschkaboutercompetitie weer begonnen, afgelopen zondag. Die gaat door tot en met 1 december. Hoop guppen op onze velden, heerlijk gezicht. 
Het weekeinde van 30 november en 1 december kon voor veel van jullie nog wel eens druk worden; zaterdag de laatste veldronde en zondag de eerste zaalronde. Aan de bak.

Zet verder 25 november in je agenda; kun je meepraten en denken over de club nu en in de toekomst. Er komen interessante zaken aan bod komende Algemene Ledenvergadering. Als ouder van een jeugdlid ben je ook welkom. Van harte zelfs.

 
Enquête onder alle leden
 
Eind volgende week floept bij alle leden een belangrijke clubmail in de inbox; een enquête waarin wij alle leden naar hun mening vragen over een heleboel clubzaken. 

Het doel; een strategie en visie bepalen voor 't Spandersbosch voor de komende jaren.

Daarvoor wil het bestuur over een heleboel clubzaken de mening van alle leden weten: van de waardering voor trainingen tot en met de houding ten opzichte van duurzaamheid. Van de ambitie voor tophockey tot en met de vraag naar -bijvoorbeeld- meer feesten en partijen.

Deze strategiesessie doet de club samen met de KNHB.
 
Dineren met Dames 1
 
Dames 1 nodigt iedereen uit om 13 december met ze te dineren; je kleedt je leuk aan, doet € 30,- p.p. in de pot en krijgt daarvoor een super gezellig samenzijn, alvast een vleugje kerst, live muziek én een veiling. En natuurlijk lekker eten.
Drinken tik je die avond zelf af.
Aanmelden voor dit unieke avondje - aanvang 17.30/18.00 uur, eindtijd onbekend - doe je via spandersboschdames1@gmail.com

 
Koop online voor je club
 
Sinterklaas, Kerst, wintersport; het komt er allemaal weer aan. Tijd dus om weer te denken aan Kopen voor je Club. In een jaar tijd hebben we samen zo'n € 1500,- gespaard door via de digitale voordeur van Kopen voor je Club naar onze favoriete sites en winkels te gaan. Op die manier shoppen betekent kassa voor de club. En het kost jou niets.

Online reis boeken?
Een laptop, koelkast, nieuwe mountainbike, parfum of een nieuw paar (sport-)schoenen; via 'kopen voor je club' koop je bij tal van winkels 1.000.000 artikelen online én spaar je per aankoop tot 8% voor de club.
Klik hier, ga de digitale voordeur door en stap binnen bij 'tig' grote winkels met een vrijwel onbeperkt aanbod.
Shop ze!
 
30 november oer-Hollands D-diner
 
Het D-feest komt er aan! Het is op zaterdag 30 november 2019, van 20.00 tot 23.00 uur. Het thema is 'Holland'. Dus klompen, overalls, Nederlands-elftal shirtjes, alles is welkom!
Kaartjes worden aan de deur verkocht, voor € 6,50 inclusief drankjes. LET OP: ALLEEN PIN! We gaan er een onvergetelijk leuk feest van maken! Wij hebben er erg veel zin in, hopelijk jij ook! Xxx ’t JEC

PS. Wij zijn op zoek naar 2 ouders die toezicht zouden willen houden tijdens het feest, dus van 20 u tot 23 u. Dit is van groot belang, want anders kan het feest helaas niet doorgaan. Lijkt u dit leuk? Mail dan naar jecspabo@gmail.com.
 
Stoomcursus spelregels in trek
 
De spelregel stoomcursussen voor ouders (op één avond les en examen) zijn in trek.

Voor 19 november hebben zich al 36 ouders aangemeld.

SUPER!!!

Je kunt je voor de stoomcursus van 19 november nog aanmelden bij Marie-Lou Hoencamp via mlhoencamp@gmail.com.

Ze wil je naam, voorletters, geboortedatum, mobiele nummer en een emailadres hebben dat kan worden gebruikt voor de inlog van e-learning. Daarmee kun je thuis al wat studeren. Daarnaast nog de naam en het team van je kind(eren).

Oh ja; als je de spelregels snapt, wordt kijken nog leuker....

 
Nieuwe Volvo is kassa voor Spabo
 
Naast de bonus van €1.000 bij een nieuwe Volvo, ontvangt de club tegenwoordig ook €500 bij aanschaf of lease van een Volvo Selekt Occasion bij Buitenweg. Bovendien krijg je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick. Het enige dat je hoeft te doen bij aanschaf is melden dat een van de gezinsleden lid is van 't Spandersbosch.
Spabohap Pasta Bolognese&Carbonara
De Spabohap van deze vrijdag (8 nov) is Pasta Bolognese en Pasta Carbonara. De keuken serveert van 17.15 tot 19.30 uur.
Woensdag 13 november weer zaalhockeybeursje
Woensdag 13 november kun je van 16.00 tot 18.00 uur opnieuw zaalhockeyspullen die jij niet meer gebruikt, maar die nog wel goed zijn naar de club brengen. En kun je komen kijken of er misschien spullen zijn of worden gebracht die jij weer kunt gebruiken. Ook zorgen wij er voor dat we wat leuke aanbiedingen (schoenen, sticks en zaalhandschoenen) van onze clubpartner Hockey Republic hebben liggen.
Het punthoofd van Peter
Een opmerkelijk feit. Onze accommodatiebeheerder -Peter dus- loopt met een punthoofd rond. Wel eens gezien? Heeft-ie gekregen van al die rotzooi die hij iedere maandagochtend in de dug-outs en rond de velden moet opruimen. Week in week uit. Hij vraagt hij zich af of mensen thuis ook hun spaflesjes op de grond gooien en bekertjes, flessendoppen en verpakkingen gewoon in de hoek van de keuken flikkeren. Hij vermoedt van niet. Daar krijgt hij dus een punthoofd van.
Trainingsschema vanaf 25 november afwijkend
De week van 25 november wordt een afwijkende trainingsweek. Die week starten de zaaltrainingen en vervallen voor de meeste teams de veldtrainingen. Coaches die met hun team het veld op willen omdat er zaterdag 30 november nog wel een veldwedstrijd is, mogen dat zelf regelen op de standaard veldtrainingstijd. De velden zijn wel gewoon beschikbaar, maar onze vaste trainers zijn dan in de zaal nodig.
Volgende week volgt meer uitleg voor alle teams.

Senioren en veteranenteams kunnen die week wel gewoon doortrainen volgens het reguliere buitenprogramma, tenzij hun trainer in de zaal staat of anders met ze afspreekt.
Uitleg zaalspelregels
21 november, vanaf 20.00 uur is er op de club zaalhockeyspelregel-uitleg voor mensen die nog nooit in de zaal hebben gefloten. Wel een must om bij te zijn. Zaalhockey fluiten is een andere discipline dan veldhockey.
Clubhuisjob voor A's en B's
Ben jij A- of B-junior en lijkt een baantje in het clubhuis op vrijdagmiddagen of zaterdagen je leuk; mail naar barcommissie@spandersbosch.nl.
We bieden een leuke beloning.
Arbitragecommissie wil jou!
Nog over nagedacht!!
Helpende hand bij de scheidsrechterscommissie. Kost je wat energie en enthousiasme: mail arbitrage@spandersbosch.nl
De beloning: zo'n 1500 tevreden Spabo'ers….
Alles in Spandersbosch jaarkalender
Alle clubactiviteiten vind je in de Spandersbosch-jaarkalender.
Agenda
8 nov, Spabohap Pasta Bolognese en Carbonara
12 nov, spelregelavond 2e jaars C
22 nov, Purmerend-Dames 1 (Silver Cup)
25 nov, start zaaltrainingen
27 nov, zaalhockeyspelregelavond voor gevorderden
28 nov, zaalcoachavond breedteteams
30 nov, D-feest
30 nov, slotronde jongste jeugd en junioren
1 dec, slotronde Boschkaboutercompetitie
1 dec, start zaalcompetitie

't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl