Enquête voor iedereen * Instagrammer gezocht
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 10 seizoen 2019-2020 14 november
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Bepaal je eigen plezier op Spabo
 
Morgen glijdt er een belangrijke clubmail in jullie inboxen; een enquête waarin wij alle leden naar hun mening vragen over een heleboel clubzaken. Ieder lid krijgt een eigen link gemaild, jong of oud.

Het doel van de enquête; een strategie en visie bepalen voor 't Spandersbosch voor de komende jaren. Daarvoor worden veel zaken ondervraagd. Wie zijn we nu? Waar staan we nu voor? Zijn we met z'n allen tevreden? Blij? Of juist niet? Of de ene groep wel en de andere niet? Zijn er eigenlijk wel verschillende groepen leden? En wie of wat willen we zijn over bijvoorbeeld vijf jaar?

Daarvoor willen we de mening van alle leden weten. Dit hele traject doen we samen met de KNHB, die ook nadrukkelijk bezig is met haar toekomst en die van de aangesloten clubs.

Een hoge respons op de enquête zou prachtig zijn. Geeft ook direct aan dat de club jullie aan het hart gaat. En dat zou niet meer dan logisch zijn. Reken maar eens uit hoeveel tijd je op de club doorbrengt, nu en in de komende jaren: kinderen naar de club brengen, wat trainingen kijken, even het clubhuis in, wedstrijdje kijken (x 2, 3 of 4 kids), dus weer even het clubhuis in, Spabohap, ach, en trimhockey is toch eigenlijk ook wel leuk, en ga zo nog maar even door.
Dan kun je er beter voor zorgen dat je het naar je zin hebt op de club. En dat kun je doen door mee te praten. 

Dus vul straks die enquête in. En kom 25 november ook eens naar de ledenvergadering. Kun je meebeslissen over je eigen plezier op Spabo in de komende jaren. 
 
Word jij onze Instagram-master?
 
Ben jij een Social Media Master? Gek op Insta, Facebook en Snap Chat, én ben je ook nog gek op Spabo? Dan hebben wij een leuk klusje voor je! Onze Spabo-accounts beheren.
Zin in? Mail ReneRodenburg@spandersbosch.nl

 
Laat je verwennen door Dames 1
 
Draag jij Dames 1 een warm hart toe? Kom dan 13 december met ze dineren; je kleedt je leuk aan, doet € 30,- p.p. in de pot en krijgt een super gezellige avond, alvast een vleugje kerst, live muziek én een veiling. En natuurlijk lekker eten.
Drinken tik je die avond zelf af.
Aanmelden voor dit unieke avondje - aanvang 17.30/18.00 uur, eindtijd onbekend - doe je via spandersboschdames1@gmail.com

 
Extra tips Kopen voor je club
 
Vrijdag 22 november begint de Social Media 10-daagse van Kopen voor je Club. Elke dag plaatsen we een bericht op de Spandersbosch Facebookpagina en op Instagram. Met deze berichten krijg je allerlei inspiratie en tips om in deze ultieme cadeautijd te kopen voor je club. Volg Facebook en Instagram en vul de spaarpot van onze club! Tijdens deze 10-daagse krijgen we als club een extra hoge bonus voor jouw aankopen.

Kopen voor je Club = 100% Gratis
Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online en spaar je gratis tot 8 procent van het aankoopbedrag voor de club. Geen registratie, geen inlog, geen ingewikkelde code of wat dan ook. Superleuk, nog makkelijker en slechts één muisklik extra. Shop ze!
 
30 november oer-Hollands D-diner
 
Heb jij het D-feest in je agenda gezet?

Zaterdagavond 30 november van 8 tot 11. Het thema is 'Holland'. Klompen, overalls, Nederlands-elftal shirtjes, doe aan!
Kaartjes aan de deur, € 6,50 inclusief drankjes. ALLEEN PINNEN!!

PS. Wij zoeken nog één ouder die toezicht wil houden tijdens het feest van 20 u tot 23 u. Die is nodig om het feest te laten doorgaan. Kom jij helpen? Mail naar jecspabo@gmail.com.
 
Nieuwe Volvo is kassa voor Spabo
 
Naast de bonus van €1.000 bij een nieuwe Volvo, ontvangt de club tegenwoordig ook €500 bij aanschaf of lease van een Volvo Selekt Occasion bij Buitenweg. Bovendien krijg je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick. Het enige dat je hoeft te doen bij aanschaf is melden dat een van de gezinsleden lid is van 't Spandersbosch.
11 januari Ouderkindtoernooi en nieuwjaarshap
Het is inmiddels traditie; begin januari het ouder kind toernooi én het nieuwe (hockey)jaar inluiden met een lekker glas en een goed gevuld, winters bord.

Zaterdag 11 januari 2020 is het weer zo ver!

’s Middags van 15.00 tot ongeveer 16.30 uur lekker hockeyen met je Funkey, Boschkabouter, F-je, 6- en of 8-tallers en als die mee willen doen ook nog hun grote(re) broertjes of zusjes. Daarna een lekker glas en samen eten op de club. Allemaal onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe leuker Spabo’.

Vanaf volgende week kun je je opgeven. Maar zet in de middag van 11 januari alvast een kruis in de familie-agenda. En snor vast wat wintersportspullen op; want het thema is Lekker Wintersport!!
5 december geen zaaltraining
Er zijn donderdag 5 december geen zaaltrainingen voor de junioren en de jongste jeugd.
Spabohap Lasagne
Deze vrijdag (15 nov) is de Lasagne terug op het Spabomenu. De keuken serveert van 17.15 tot 19.15 uur.
Zaaltrainingen starten 25 nov
De zaaltrainingen starten 25 november. In de app lijkt het alsof de zaaltrainingen al zijn begonnen. Dat is een systeemfout. De app geeft ook aan dat er in de Kerstvakantie zaaltraining is, dat is niet zo. De laatste zaaltraining van dit jaar is vrijdag 20 december, de eerste van 2020 is maandag 6 januari.
Mooi kado; nieuw Spaboshirt
Heb jij nog geen nieuw Spabo-shirt? Dan is dit dé uitgelezen periode om het te kopen Heb je je Hockey Republic kortingsvoucher nog; die is nog steeds geldig.
Trainingsschema vanaf 25 november afwijkend
De week van 25 november is een afwijkende trainingsweek. Die week starten de zaaltrainingen en vervallen voor de meeste teams de veldtrainingen. Coaches die met hun team het veld op willen omdat er zaterdag 30 november nog wel een veldwedstrijd is, kunnen op de standaard veldtrainingstijd gewoon trainen. De velden zijn gewoon beschikbaar, maar onze vaste trainers staan dan in de zaal.

Senioren en veteranenteams kunnen die week wel gewoon doortrainen volgens het reguliere buitenprogramma, tenzij hun trainer anders met ze afspreekt.
Uitleg zaalspelregels
21 november, vanaf 20.00 uur is er op de club zaalhockeyspelregel-uitleg voor mensen die nog nooit in de zaal hebben gefloten. Zaalhockey fluiten is een compleet andere discipline dan veldhockey.
Alles in Spandersbosch jaarkalender
Alle clubactiviteiten vind je in de Spandersbosch-jaarkalender.
Agenda
15 nov, Spabohap Lasagne
22 nov, Purmerend-Dames 1 (Silver Cup)
25 nov, start zaaltrainingen
27 nov, zaalhockeyspelregelavond voor gevorderden
28 nov, zaalcoachavond breedteteams
30 nov, D-feest
30 nov, slotronde jongste jeugd en junioren
1 dec, slotronde Boschkaboutercompetitie
1 dec, start zaalcompetitie

't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl