Praat mee op de ALV * Zaalseizoen start vandaag
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 11 seizoen 2019-2020 25 november
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Zo stopperig is de winterstop niet
 
Voor de senioren zit de veldcompetitie er op. De jongste jeugd en de junioren mogen nog één zaterdagje -en de Boschkabouters één zondagje- het veld op. Daarna: winterstop.
Maar zo stopperig is die winter ook weer niet. Vandaag beginnen zo'n 60 teams van de club aan hun zaalseizoen, verdeeld over vijf trainingszalen. Daarnaast beginnen twee 7-tallen (mannen en vrouwen) komende vrijdag aan hun Seven-a-side competitie, gaan de F-jes direct na de kerstvakantie verder in de Midwintercompetitie en staat er voor 11 januari een geweldig ouderkindtoernooi met een weergaloze Apres Ski-party voor de hele club op het programma. Kortom, zo stil wordt het komende periode helemaal niet.

En misschien gebeurt er nog wel meer. Als je dat nou eens uit de eerste hand wil horen; kom dan vanavond (25 nov) om 20.30 uur naar de Algemene Ledenvergadering; hoor je precies waar we mee bezig zijn en wellicht ook nog wat hele mooie plannen. Kun je daar zelfs over meepraten en stemmen.

Het gaat om je eigen plezier.

 
Spabo nog leuker? Vul enquête in
 
Sinds vorige week kunnen jullie door het invullen van de enquête die via de mail naar alle leden (of hun ouders) is gemaild, meepraten over de nabije toekomst van onze/jullie club. Inmiddels zijn er al dik 250 enquêtes ingevuld.
Mooie start! Maar uiteraard hopen we op nog veel meer reacties, zodat we een zo uitgebreid mogelijk beeld krijgen om de strategie en ambities van onze club voor de komende jaren te bepalen.

Vind jij het belangrijk om mee te praten over je eigen plezier op de club komende jaren en het plezier van de kinderen tijdens de jaren die ze op de club gaan doorbrengen, neem dan even tien minuten de tijd om de enquête in te vullen.

Het doel van de enquête; een strategie en visie bepalen voor 't Spandersbosch voor de komende jaren. Daarvoor worden veel zaken ondervraagd. Wie zijn we nu? Waar staan we nu voor? Zijn we met z'n allen tevreden? Blij? Of juist niet? Of de ene groep wel en de andere niet? Zijn er eigenlijk wel verschillende groepen leden? En wie of wat willen we zijn over bijvoorbeeld vijf jaar?Vul 'm nu direct even in!
 
Word jij onze Instagram-master?
 
Ben jij een Social Media Master? Gek op Insta, Facebook en Snap Chat, én ben je ook nog gek op Spabo? Dan hebben wij een leuk klusje voor je! Onze Spabo-accounts beheren.
Zin in? Mail ReneRodenburg@spandersbosch.nl

 
Laat je verwennen door Dames 1
 
Draag jij Dames 1 een warm hart toe? Kom dan 13 december met ze dineren; je kleedt je leuk aan, doet € 30,- p.p. in de pot en krijgt een super gezellige avond, alvast een vleugje kerst, live muziek én een veiling. En natuurlijk lekker eten.
Drinken tik je die avond zelf af.
Aanmelden voor dit unieke avondje - aanvang 17.30/18.00 uur, eindtijd onbekend - doe je via spandersboschdames1@gmail.com

 
30 november oer-Hollands D-diner
 
D-feest D-feest D-feest D-feest D-feest!

Aanstaande zaterdag(avond) van 8 tot 11. Thema 'Holland'. Klompen, overalls, Nederlands-elftal shirtjes, doe aan!
Kaartjes aan de deur, € 6,50 inclusief drankjes. ALLEEN PINNEN!!

PS. Wij zoeken nog één ouder die toezicht wil houden tijdens het feest van 20 u tot 23 u. Die is nodig om het feest te laten doorgaan. Kom jij helpen? Mail naar jecspabo@gmail.com.
 
Nieuwe Volvo is kassa voor Spabo
 
Naast de bonus van €1.000 bij een nieuwe Volvo, ontvangt de club tegenwoordig ook €500 bij aanschaf of lease van een Volvo Selekt Occasion bij Buitenweg. Bovendien krijg je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick. Het enige dat je hoeft te doen bij aanschaf is melden dat een van de gezinsleden lid is van 't Spandersbosch.
Zaterdag bitjes happen
Zaterdag 30 november kun je op de club weer een professionele gebitsbeschermer laten aanmeten tegen gereduceerd tarief. Jeugd € 38,50, volwassenen € 48,50.
SPTL is van 10.00-14.00 uur in het clubhuis, vrije inloop. Als je van te voren aanmeldt ben je snel aan de beurt.
Aanmelden via https://sptl.nl/hapdagen/

Werkwijze hap dag: aanmelden > melden administratie tafel > type en kleur(en) kiezen > afrekenen > happen > bitje ontvangt u in de brievenbus (±3 weken)

Klik hier voor de flyer bekijken met alle informatie en type gebitsbeschermers.
Zaalteams Laar&Berg nog even op buitenzaalveld
Teams die deze week in Laar en Berg zouden zaahockeyen hebben maandag, dinsdag, woensdag en donderdag training op het balkenveldje dat we op ons eigen veld 3 hebben neergelegd. De sporthal van Laar en Berg is momenteel in gebruik voor de toetsweek. Vanaf vrijdag kunnen we er terecht.
5 december geen zaaltraining
Er zijn donderdag 5 december geen zaaltrainingen voor de junioren en de jongste jeugd.
Zaaltrainingen starten 25 nov
De zaaltrainingen starten vandaag (25 nov). Onze app heeft een systeemfout en geeft aan dat er in de Kerstvakantie ook zaaltraining is, dat is niet zo. De laatste zaaltraining van dit jaar is vrijdag 20 december, de eerste van 2020 is maandag 6 januari.
Trainingsschema wijkt af
Deze week starten de zaaltrainingen en vervallen voor de meeste teams de veldtrainingen. Coaches die met hun team het veld op willen omdat er zaterdag (30 november) nog een veldwedstrijd is kunnen op de standaard veldtrainingstijd zelf trainen. De velden zijn beschikbaar, maar de trainers staan in de zaal.

Senioren en veteranenteams kunnen deze week doortrainen, tenzij hun trainer anders met ze heeft afgesproken. Komende week is officieel de laatste week van het trimseizoen. Na deze week kan er nog wel worden getrimd, maar is er geen begeleiding meer. Die is er pas weer vanaf eind februari.
Alles in Spandersbosch jaarkalender
Alle clubactiviteiten vind je in de Spandersbosch-jaarkalender.
Agenda
25 nov, start zaaltrainingen
25 nov, ALV
27 nov, zaalhockeyspelregelavond voor gevorderden
28 nov, zaalcoachavond breedteteams
30 nov, D-feest
30 nov, slotronde jongste jeugd en junioren
1 dec, slotronde Boschkaboutercompetitie
1 dec, start zaalcompetitie

't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl