Nieuw waterveld * Overal LED-lampen * Balkenveld voor iedereen
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 12 seizoen 2019-2020 29 november
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Kerngezond en nieuw waterveld
 
Financieel kerngezond, ledental stabiel rond de 1500 en de doelstellingen van ons 'driejarenplan 2016' gerealiseerd; het clubhuis gerenoveerd, de organisatie en financiën verder geprofessionaliseerd en het miniveld is er ook. Qua grootte zijn we de 13e club van Midden-Nederland, qua prestaties, gemeten naar alle jeugdteams, de 12e. Ook volgens plan, zelfs één plekje hoger.
De Algemene Ledenvergadering bood maandagavond een prettige en onbezorgde blik op onze club. De komende maanden werken we - samen met jullie - verder aan de ambitie voor de volgende jaren. Heb je de enquête, die we jullie twee weken geleden hebben gestuurd nog niet ingevuld? Doe dat dan nu even.
En er was meer in de najaars ALV; de plannen voor vervanging van veld 3 zijn naar voren gehaald. Het streven is veld 3 al komende zomer te vervangen door een waterveld. Bovendien gaan we verduurzamen door komende maanden de verlichting op alle velden te vervangen door LED-verlichting. Dat gebeurt wellicht al in de winterstop.

Tot slot was er een bloemetje voor Peter Bouwmans, onze accommodatiebeheerder, die zijn laatste ALV bijwoonde. Hij vertrekt in mei 2020 na 15 jaar trouwe dienst bij onze club.
 
Spabo nog leuker? Vul enquête in
 
Hebben jullie de enquête al ingevuld die jullie via de mail hebben gekregen en waardoor je kunt meepraten over de nabije toekomst van de club. Inmiddels zijn er al dik 250 enquêtes ingevuld.
Uiteraard hopen we op nog veel meer reacties, zodat we een zo uitgebreid mogelijk beeld krijgen om de strategie en ambities van onze club voor de komende jaren te bepalen.Zoek de link nog even op in je inbox en vul 'm in!
 
Word jij onze Instagram-master?
 
Ben jij een Social Media Master? Gek op Insta, Facebook en Snap Chat, én ben je ook nog gek op Spabo? Dan hebben wij een leuk klusje voor je! Onze Spabo-accounts beheren.
Zin in? Mail ReneRodenburg@spandersbosch.nl

 
Laat je verwennen door Dames 1
 
Draag jij Dames 1 een warm hart toe? Kom dan 13 december met ze dineren; je kleedt je leuk aan, doet € 30,- p.p. in de pot en krijgt een super gezellige avond, alvast een vleugje kerst, live muziek én een veiling. En natuurlijk lekker eten.
Drinken tik je die avond zelf af.
Aanmelden voor dit unieke avondje - aanvang 17.30/18.00 uur, eindtijd onbekend - doe je via spandersboschdames1@gmail.com

 
30 november oer-Hollands D-diner
 
D-feest D-feest D-feest D-feest D-feest

Morgenavond van 8 tot 11 is het D-feest. Thema 'Holland'. Klompen, overalls, Nederlands-elftal shirtjes, doe aan!

Kaartjes aan de deur, € 6,50 inclusief drankjes. ALLEEN PINNEN!!
 
Nieuwe Volvo is kassa voor Spabo
 
Naast de bonus van €1.000 bij een nieuwe Volvo, ontvangt de club tegenwoordig ook €500 bij aanschaf of lease van een Volvo Selekt Occasion bij Buitenweg. Bovendien krijg je een gepersonaliseerde EPPO hockeystick. Het enige dat je hoeft te doen bij aanschaf is melden dat een van de gezinsleden lid is van 't Spandersbosch.
Vragen over zaalcompetitie: mail lijnco of zaalcommissaris
Dringende vragen betreffende de zaalcompetitie waarop je als coach/manager of teambegeleider snel antwoord nodig hebt omdat je al moet spelen bijvoorbeeld; mail je lijnco of onze zaalcommissaris (wszaalspandersbosch@gmail.com)

Veel plezier in de zaal.
Morgen bitjes happen
Morgen, zaterdag 30 november kun je op de club een professioneel bitje laten aanmeten tegen gereduceerd tarief. Jeugd € 38,50, volwassenen € 48,50.
SPTL is van 10.00-14.00 uur in het clubhuis, vrije inloop. Als je van te voren aanmeldt ben je snel aan de beurt.
Aanmelden via https://sptl.nl/hapdagen/

Werkwijze hap dag: aanmelden > melden administratie tafel > type en kleur(en) kiezen > afrekenen > happen > bitje ontvangt u in de brievenbus (±3 weken)

Klik hier voor de flyer bekijken met alle informatie en type gebitsbeschermers.
Fysio wel bereikbaar, geen inloopspreekuur
Er is tijdens de winterstop, die dit weekeinde begint, geen inloopspreekuur van onze fysiotherapeut Tom van Voorst. Je kunt Tom wel bellen voor een afspraak: 0630112976 of mailen via t.vanvoorst@fysioholland.nl voor een vrijblijvende afspraak/check in Bussum.
Het inloopspreekuur start weer op 25 februari 2020.
5 december geen zaaltraining
Er zijn donderdag 5 december geen zaaltrainingen voor de junioren en de jongste jeugd.
Veldtrainingen voorbij, balkenveld vrij
Na vanmiddag zijn de veldtrainingen voorbij. Natuurlijk mag je buiten trainen zoveel je wilt, de velden zijn beschikbaar. Op veld 3 ligt vanaf maandag weer een balkenveldje ter grootte van een zaalveld. Daar mag iedereen gebruik van maken. Als er toevallig nog een ander team is, los het samen op; ieder de helft bijvoorbeeld. Niemand heeft alleenrecht.
Voor gebruik van het op het balkenveldje mail naar clubmanager@spandersbosch.nl
Alles in Spandersbosch jaarkalender
Alle clubactiviteiten vind je in de Spandersbosch-jaarkalender.
Agenda
29 nov, Weesp H1-Spandersbosch H1 Silver Cup, 20.30 uur
30 nov, D-feest
30 nov, slotronde jongste jeugd en junioren
1 dec, slotronde Boschkaboutercompetitie
1 dec, start zaalcompetitie
13 dec, Dames 1 Diner

't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl