Mooie enquete-cijfers * 29 februari uitwisseling Laren
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 14 seizoen 2019-2020, 23 januari 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Mooie enquete-cijfers voor Spabo
 
356 ingevulde enquetes, respons van 25%, honderden antwoorden, opmerkingen en suggesties en meer dan 100 mensen die willen meewerken om de ambities en doelstellingen van onze club de komende jaren te verwezenlijken.
Deze mooie cijfers kwamen vorige week op tafel bij de eerste opvolgsessie van het bestuur én de KNHB naar aanleiding van de in december gehouden enquete. 
Dat meer dan 100 ouders/leden aangaven mee te willen werken aan de richting, doelstellingen en strategie voor onze club was zelfs voor de KNHB een opmerkelijk hoog aantal. Het geeft aan dat de club bij velen van jullie leeft.
De 356 m/v die reageerde was ook mooi verdeeld over jeugd en senioren, man en vrouw (49 om 51%), nieuwe en oude leden. 
En...…meer dan 90 procent van diegenen die hebben gereageerd geeft aan het naar zijn zin te hebben op Spabo. Daar zijn wij als bestuur natuurlijk zeer blij mee!
Desondanks hebben we ook zeer veel bruikbare tips, verbeterpunten en aanbevelingen ontvangen, waarmee we natuurlijk aan de slag gaan. Als bestuur hebben we daar dus reeds, onder begeleiding van de KNHB, over gesproken. Komende tijd gaan we vijf ambities benoemen voor de komende jaren.
Samen met een aantal van jullie willen we die ambities gaan omzetten in concrete doelstellingen en acties. Hiervoor gaan we leden uitnodigen voor een sessie op 2 maart. In een volgende ALV zullen we dan onze ambities, doelstellingen toelichten en mandaat hiervoor vragen.

Geniet nog even lekker van de zaalcompetitie of van je winterstoprust...

Roel Testroote, voorzitter

 
De club kabbelt lekker door
 
Ook tijdens de winterstop kabbelt het lekker door op de club. De F-jeugd traint en speelt MidWinterCompetitie, de trimmers kachelen buiten door alsof er niets aan de hand is, deze vrijdagavond is er Hockey7-competitie op de club, de MC1 bereidt zich alweer voor op de landelijke veldcompetitie en Menno fitnesst iedere maandag in het clubhuis met een heleboel meiden uit de hoogste meidenteams. Genoeg activiteiten dus.
Iedereen is vrij om ook in deze periode de velden te gebruiken. Dus wil jij met je team of met je coach aan de slag; lekker doen.

De officiële start van de tweede seizoenshelft is maandag 24 februari, de maandag na de Krokusvakantie. Dan starten we alle trainingen weer op. De week tussen het slot van de zaalcompetitie (8&9 februari) en de Krokusvakantie is er nog geen veldtraining.

 
Negen zaalkampioenen in de maak
 
Het schiet alweer op met de zaalcompetitie. Nog maar drie weekeinden dan zit het er op. 'We' hebben negen teams die meedoen om het kampioenschap. Dames A en Jong Dames 1 draaien zelfs zo lekker dat ze de titel al bijna binnen hebben. Knap werk meiden! Ff doordukken.
De andere teams die meedoen om het kampioenschap zijn JD12, MA12, MC1, MC2, MC8, JC2 en JC3.
Zoals jullie inmiddels wel zullen weten hoort bij een zaalkampioenschap ook altijd een huldiging. Die doen we in één van de eerste veldweekeinden na de winterstop. Dat wordt dus ergens half maart, maar dat horen jullie nog. Nu eerst even binnenhalen die buit.

 
Maak kennis met de Business Club
 
Interesse in onze Business Club?
13 februari is de eerste BC-meeting van 2020. Op de club.
Haak een keer aan om te zien of dit netwerk iets voor jou is. Bij deze ben je van harte uitgenodigd, ontvangst vanaf 18 uur in onze fraaie Salon in het clubhuis.
Heb je interesse in een kennismaking op 13 februari? Mail dan naar sponsorcommissie@spandersbosch.nl Gastspreker die avond is Tijs van Lieshout, sinds 1 oktober de nieuwe commandant van de Amsterdamse brandweer. Zijn opdracht van burgemeester Femke Halsema: ‘met een andere dynamiek de modernisering voortzetten.'
Tijs gaat onze BC meenemen in zijn aanpak.
Hopelijk tot de 13e februari.
29 februari alle junioren en jongste jeugd tegen Laren
29 februari hebben bijna alle junioren en alle F-jes, E6&E8-tallen een oefenwedstrijd tegen Laren. De eerste juniorenteams en de teams die die dag een competitiewedstrijd moeten inhalen doen niet mee aan de uitwisseling. Zodra het exacte programma bekend is, komen de wedstrijden in de app en op de site. Dat is naar verwachting volgende week.
Laatste scheidsrechterskaarten
Er ligt nog een laatste serie scheidsrechterskaarten in het clubhuis. Die kunnen na de winterstop worden afgehaald.
Heb jij in november je spelregelexamen gehaald, dan krijg je geen fysieke scheidsrechterskaart meer. De KNHB geeft ze niet meer uit vanwege de kosten en het feit dat ze niet echt nodig waren. Bij de KNHB systeem sta je met je bondsnummer als scheidsrechter geregistreerd.
Mocht je een wedstrijd fluiten dan is het voldoende om je bondsnummer op het digitale wedstrijdformulier in te vullen. Je bondsnummer vind je in je Spabo profiel.
Aanmelden nieuwe leden
Aanmelden van nieuwe leden voor het nieuwe seizoen kan weer. Sinds twee weken staat het aanmeldingsformulier op de site open. Uiteraard kun je aanmelden voor alle categoriën, van Funkey t/m de A-junioren.

Geef het ook door aan ouders van klasgenoten van je kinderen, die graag hun kind op 't Spandersbosch willen hebben, of aan je buren, die graag hun kind op de club willen hebben en voor wie tot nu toe misschien geen plaats was.

Ook als er afgelopen seizoen(en) geen plaats was, kun je je altijd aanmelden. Ieder seizoen komen er door verhuizingen of opzeggingen plaatsen vrij in vrijwel iedere categorie.
Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.
Oude veldverlichting binnenkort vervangen
Binnenkort wordt begonnen met het vervangen van al onze oude veldverlichting door duurzame LED-verlichting. Naar verwachting halen we het net niet om klaar te zijn voor de winterstop, maar we hopen dat alles voor eind maart gereed is.
Alles in Spandersbosch jaarkalender
Alle clubactiviteiten vind je in de Spandersbosch-jaarkalender.
Agenda
24 jan, MWC-training F-jeugd
24 jan, Hockey7
31 jan, MWC-training F-jeugd

't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl