Onderzoek naar eigen hal * laatste zaaltrainingen
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 15 seizoen 2019-2020, 31 januari 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Bijna voorbij die mooie winter :-)
 
't is alweer bijna voorbij die mooie winter. :-) En de winterstop dus ook.
Er zijn al teams klaar in de zaal en ook al teams kampioen (Dames A/B-combinatie gefeliciteerd met alweer een kampioenschap!).
Inmiddels maken we ons alweer langzaam op voor het veldseizoen. Mondjesmaat gaan er alweer teams naar buiten.
De grote herstart op het veld is gepland op 29 februari. Dan gaan alle junioren en E8-E6 en F-jes oefenen tegen teams van Laren. Maar inmiddels gaan Heren en Dames 1 ook alweer buiten aan de slag met oefenwedstrijden.
Heb jij met je team zin om alweer naar buiten te gaan? Dat mag natuurlijk altijd.
Officieel gaan we 24 februari weer van start met alle veldtrainingen. Dus hoor je van je coach geen tegenbericht dan is je eerste veldtraining weer in de week van 24 februari, direct na de Krokusvakantie.
Veel plezier nog in de zaal en in de Krokusvakantie.
 
Onderzoek naar eigen zaal
 
We gaan een haalbaarheidsonderzoek doen naar een eigen hal voor de zaalcompetitie. Wil jij in de commissie die dat onderzoek gaat doen, meld je dan via clubmanager@spandersbosch.nl.
Het haalbaarheidsonderzoek richt zich op diverse zaken. Kunnen/mogen we een tijdelijke hal kwijt op onze locatie? Wat voor hal zou het moeten worden? Hoeveel zaalvelden zouden we nodig hebben en....is het financieel haalbaar/interessant?
Om ons heen zijn al heel wat tijdelijke zalen verrezen, dus het wiel helemaal opnieuw uitvinden is niet nodig. Wel heeft iedere club en iedere locatie weer zijn specifieke eisen.
Interesse in deze klus? Mail clubmanager@spandersbosch.nl

 
Word jij lijnco voor de D-meisjes?
 
We zoeken een nieuwe lijncoördinator voor de meisjes D-lijn. De lijncoördinator is de oren en de ogen binnen zijn of haar lijn, communiceert met de coaches van zijn of haar lijn en met het technisch kader. De lijnco maakt deel uit van de jeugdcommissie, die de belangen van alle junioren behartigt.
Lijkt zo'n rol je leuk, neem dan contact op met Karen Wibbens, kwib@live.nl, voorzitter van de jeugdcommissie.
 
8 maart huldiging zaalkampioenen
 
Nog een dikke week wachten dan weten we hoeveel zaalkampioenen we hebben. Wat we al wel weten is dat we ze 8 maart huldigen op de club. Drankje met iets lekkers er bij, medaille en toespraakje. Altijd weer een feestje voor iedere kampioen.
Dus; word jij kampioen, 8 maart om 14.15 uur word je verwacht voor je huldiging.

 
Maak kennis met de Business Club
 
Interesse in onze Business Club?
13 februari is de eerste BC-meeting van 2020. Op de club.
Haak een keer aan om te zien of dit netwerk iets voor jou is. Bij deze ben je van harte uitgenodigd, ontvangst vanaf 18 uur in onze fraaie Salon in het clubhuis.
Heb je interesse in een kennismaking op 13 februari? Mail dan naar sponsorcommissie@spandersbosch.nl Gastspreker die avond is Tijs van Lieshout, sinds 1 oktober de nieuwe commandant van de Amsterdamse brandweer. Zijn opdracht van burgemeester Femke Halsema: ‘met een andere dynamiek de modernisering voortzetten.'
Tijs gaat onze BC meenemen in zijn aanpak.
Hopelijk tot de 13e februari.
Seizoenstart 20-21
Voor de vakantieplanning alvast de data van de start van het seizoen '20-'21.
De eerste juniorenteams starten 10 augustus met trainen. Alle andere teams beginnen 17 augustus. Dat is de week dat de scholen weer beginnen.
De Boschkabouters en de Funkeys hebben 24 augustus de eerste training.
Op 12, 13 en 14 augustus -de laatste week van onze zomervakantie- is er weer een prepkamp (voorbereidingskamp) voor de F-jes, E6&E8-tallen en de C en D-junioren.
De data voor het Back to Hockeytoernooi voor de C1 en D1's en het GJK worden binnenkort bekend.
29 februari alle junioren en jongste jeugd tegen Laren
29 februari hebben alle junioren en alle F-jes, E6&E8-tallen een oefenwedstrijd tegen Laren. De eerste juniorenteams en de teams die die dag een competitiewedstrijd moeten inhalen doen niet mee aan de uitwisseling. Alle wedstrijden, met tijden en locatie staan al in de app en op site.
Volgende week laatste zaaltrainingen
Vrijdag 7 februari (aanstaande vrijdag dus) zijn de laatste zaaltrainingen. 8&9 februari zijn de laatste competitiewedstrijden in de zaal, daarmee houdt ons zaalseizoen direct op. In de week naar de Krokusvakantie (10 t/m 14 feb.) zijn er dus geen zaal- en veldtrainingen. Op maandag 24 februari starten alle veldtrainingen weer op.
Aanmelden nieuwe leden
Aanmelden van nieuwe leden kan weer. Sinds enkele weken staat het aanmeldingsformulier op de site open. Je kunt aanmelden voor alle categoriën, van Funkey t/m de A-junioren.

Ook als er afgelopen seizoen(en) geen plaats was, kun je je altijd aanmelden.
Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan.
Alles in Spandersbosch jaarkalender
Alle clubactiviteiten vind je in de Spandersbosch-jaarkalender.
Agenda
1 feb; MidWinterCompetitie
7 feb; laatste zaaltrainingen
7 feb; laatste MWC-training
9 feb; slotdag zaalcompetitie

't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl