Nieuw veld 3 to be or not to be
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 23 seizoen 2019-2020 11 april 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Nieuw veld 3, to be or not to be!
 
Voor de corona-crisis toesloeg waren we er wel uit: veld 3 vervangen door een waterveld. Nog wel even de centen regelen, maar dan 'doorpakken'. Dat was het plan. Iets eerder dan in de meerjarenplanning was opgenomen, maar dat moest dan maar. En toen; CORONA! Oeps! Wat nu?

11 mei wordt het vervangingsbesluit voor veld 3 voorgelegd in een Buitengewone Algemene Leden Vergadering. 'Buitengewoon' omdat het een extra ledenvergadering is -dat moet statutair vanwege de investering die er mee is gemoeid- en nog eens extra buitengewoon omdat het waarschijnlijk online gaat gebeuren.
Hoe dat in zijn werk gaat laten we binnenkort nog weten, maar bij deze dus: 11 mei, 20.30 uur, BALV (al dan niet online) over het vervangingsbesluit van veld 3.

Verder weinig nieuws:
Sowieso tot 28 april geen hockey. Verder afwachten wat onze minister president op 21 april gaat roepen over de corona-maatregelen.

Blijf intussen SpaboLife bezoeken, of SpaboLife via instagram.
Kun je nieuws vinden, filmpjes zien (en zelf ook laten zien) en tips vinden om thuis fit te blijven.
Je kunt dan misschien niet naar Spabo, Spabo komt wel naar jou!

Wil jij leuke, grappige, gekke, stoere, slimme of gewoon mooie hockeyfilmpjes delen met clubgenoten, mail ze naar spabolife@spandersbosch.org of app ze naar 06 5158 4958 voor SpaboLife instagram.

 
Peter vertrekt na 15 jaar dienst
 
28 april, dan komt de verhuiswagen de spullen van Peter en Tineke Bouwmans ophalen. Corona of niet; dan verlaat onze accommodatiebeheerder, clubhuisbemanner, voorraadbeheerder, veldschoonmaker, sproeier-insteller, kortom onze manus van alles de dienstwoning achter ons clubhuis. 15 jaar trouwe dienst zit er dan op. Net over de grens, in Duitsland, gaat hij voortaan met hond en vrouw lekker thuis klussen en genieten. Het is hem gegund na jaren van inspringen, improviseren, buffelen tijdens evenementen en opdraven op de raarste tijden. Wat te denken van vijftien jaar Super C, met letterlijk diensten bij nacht en ontij. Of sproeiers of lampen die er altijd op de meest onhandige momenten mee ophielden: 'Peeeeeter!'
Het gaat jullie goed daar net over de grens in Duitsland. En een echt afscheid dan? Dat doen we nog wel een keer als corona is geslecht.

 
Bestel jij online? Koop voor je club
 
Bestel jij deze dagen ook vrijwel alles online? Denk dan aan Kopen voor je Club. Kost je niets, maar levert de club wel wat euro's op. Die kan de club prima gebruiken in deze tijden. Klik hier en ga bovenin het menu naar alle webwinkels, dan gaat alles vanzelf.
Bij welke winkels je allemaal kunt Kopen voor je Club? Decathlon, Booking.com, Bever Sport, Intertoys, Jumbo (golf), HEMA, Happy Socks, Xenos, Ici Paris, teveel om op te noemen dus.
Nieuwe veldverlichting
We hebben nieuwe veldverlichting. Op alle velden is afgelopen week de oude verlichting vervangen door LED-verlichting. De nieuwe verlichting geeft meer licht, is een stuk zuiniger qua energieverbruik en de lampen gaan aanzienlijk langer mee. Bovendien is de verlichting door de trainers zelf makkelijk aan en uit te doen.
Verveel jij je thuis al?
Vlieg jij al tegen de muren op? De tuin af? Schilderklusjes thuis gedaan? En zou je wel even een andere omgeving willen proeven? Op de club zijn nog klusjes te doen. Daarbij kun je ruim afstand houden van anderen en zorgen wij voor een corona-proof schema.
Lijkt dat je wat? Mail (of bel) naar de clubmanager (06 5158 4958) of clubmanager@spandersbosch.nl
Wij zorgen voor de materialen.
Geen kamp in meivakantie
Het meikamp op 29, 30 april en 1 mei gaat niet door. Heb je ingeschreven dan wordt het inschrijfgeld teruggestort.
Park blijft dicht
Ons hockeypark is tenminste tot 28 april gesloten voor gebruik.
Jan volgt Peter op
De opvolger van Peter heet Jan Lodeweegs. Jan wordt momenteel al ingewerkt. Jan gaat in de dienstwoning achter het clubhuis wonen, heeft drie kinderen en werkt voor ons en voor tuinbedrijf Rondom Tuinen. Jan is straks verantwoordelijk voor het onderhoud van onze accommodatie. Hij bemoeit zich niet met het clubhuis.
Agenda
13 april Familietoernooi
17 april NK schoolhockey
29/30 apr/1 mei hockeykamp
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl