Heerlijk, we mogen weer * Ouders nodig voor toezicht
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 24 seizoen 2019-2020 28 april 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Het (kunst)gras weer op; heerlijk
 
We mogen weer hockeyen. Yes, joepie, lekker!
Maar er zijn wel aardig wat regels waar we ons aan moeten houden. Nog geen hockey boven de 18 jaar bijvoorbeeld. En jonger dan 18 jaar, dan hockeyen we met beperkingen. En ons clubhuis blijft ook nog dicht. :-( En je fiets stal, die je bij je 'eigen' veld (uitleg foto boven). Allemaal een beetje anders dan anders......maar we spelen tenminste weer.....

Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk weer lekker te laten trainen, maar worden daarin door een aantal zaken geremd. Daarover hebben jullie afgelopen weekeinde allemaal een mailtje gehad.

Sommigen mogen deze week al beginnen, anderen volgende week en anderen vanaf de 11e mei.
Door alle beperkingen die ons zijn opgelegd, kan dat (helaas) niet anders. Zodra je weer mag, krijg je direct bericht.

Maar......het allerbelangrijkste....we mogen het kunstgras weer op. Heerlijk.
 
Je mag niet zomaar het park op
 
Dat we weer mogen beginnen betekent niet dat ons complex weer helemaal open is. Sowieso moeten we ons tot nader bericht houden aan het protocol zoals dat door de gemeente is goedgekeurd.
Dat betekent dat er alleen getraind mag worden volgens het schema dat de club opstelt. Eigen initiatieven en spontane team- of groepstrainingen zijn niet toegestaan, hoe goed bedoeld ook.
Volwassenen mogen -helaas- ook nog niet aan de slag. De handhaving van alle afspraken ligt bij BOA's van de gemeente én bij de club.
Schending van het afgesproken protocol kan niet alleen gezondheidsrisico's met zich meebrengen maar er ook toe leiden dat we niet meer mogen trainen.

 
11 mei beslissing over veld 3
 
11 mei wordt het vervangingsbesluit voor veld 3 voorgelegd in een Buitengewone Algemene Leden Vergadering. 'Buitengewoon' omdat het een extra ledenvergadering is -dat moet statutair vanwege de investering die er mee is gemoeid- en nog eens extra buitengewoon omdat het waarschijnlijk online gaat gebeuren.
Hoe dat in zijn werk gaat laten we binnenkort nog weten, maar bij deze dus: 11 mei, 20.30 uur, BALV (al dan niet online) over het vervangingsbesluit van veld 3.
 
Peter en Tineke vertrokken
 
Vanmorgen zijn Peter en Tineke Bouwmans verhuisd. Corona of niet; onze accommodatiebeheerder, clubhuisbemanner, voorraadbeheerder, veldschoonmaker, sproeier-insteller, kortom onze manus van alles is vertrokken na 15 jaar trouwe dienst.
Hij is met vrouw en hond in Duitsland neergestreken, net over de grens.
Een echt afscheid doen we nog wel een keer als corona is geslecht.
Inmiddels heeft zijn opvolger Jan Lodeweegs het stokje (en de woning) overgenomen.

 
Bestel jij online? Koop voor je club
 
Bestel jij deze dagen ook vrijwel alles online? Denk dan aan Kopen voor je Club. Kost je niets, maar levert de club wel wat euro's op. Die kan de club prima gebruiken in deze tijden. Klik hier en ga bovenin het menu naar alle webwinkels, dan gaat alles vanzelf.
Bij welke winkels je allemaal kunt Kopen voor je Club? Decathlon, Booking.com, Bever Sport, Intertoys, Jumbo (golf), HEMA, Happy Socks, Xenos, Ici Paris, teveel om op te noemen dus.
Ouders nodig om trainingen te garanderen
Er zijn vrijwilligers nodig om het doorgaan van de trainingen komende periode te garanderen. Volgens ons COVID_19_protocol dient bij alledrie de ingangen van ons complex iemand te staan die de in- en uitgaande jeugd erop wijst dat er 1,5 meter afstand van elkaar dient te worden gehouden en waar de fietsen moeten worden gestald. Daarvoor hebben we iedere dag mensen nodig van 16.00 tot pakweg 20.00 uur en op woensdag vanaf 13.15 uur.
Zonder hulp komt het doorgaan van de trainingen in het gedrang. Kun je een paar uur helpen meld je dan aan via hockeyorganisatie@spandersbosch.nl
Wat mag wel en wat mag niet
Op de Spandersbosch-site staan de teams die woensdag 28 april, donderdag 29 april en vrijdag 1 mei weer mogen gaan trainen. Op de site staan ook de regels waaraan ouders en kinderen die weer gaan trainen zich dienen te houden voor, tijdens en na de trainingen.
Klik hier om naar die regels te gaan. Lees ze door, ook als je deze week nog niet mag beginnen. De regels gelden sowieso tot 19 mei.
Klik hier voor het hele COVID_19_protocol dat voor de club is opgesteld.
Trainen màg maar hoeft niet
Niemand is verplicht om te komen trainen. Als jij om wat voor reden dan ook niet kunt, wilt of mag trainen of je voelt je ondanks het door ons opgetuigde COVID_19_protocol niet veilig genoeg op de club, dan hoef je niet te komen trainen. Je beslissing heeft geen invloed op beoordelingen of teamindeling voor volgend seizoen.

We gaan nog deze week inventariseren welke jeugdleden wel kunnen of willen trainen en wie dat, om welke reden dan ook, niet willen.
Geen vriendjes of vriendinnen
Er mogen geen vriend(inn)en of broertjes of zusjes meetrainen die niet bij jouw in het team zitten. Dat mag niet volgens de afspraken die we hebben gemaakt met de gemeente.
Vragen van vriendjes zouden logisch zijn omdat wij één van de eerste clubs zijn die weer gaan trainen, maar het kan dus niet.
Ondanks je liefste glimlach gaan we 'nee' zeggen tegen dergelijke verzoeken.
Clubhuisvoorraad in uitverkoop
De voorraad die we nog in het clubhuis hebben is in de uitverkoop. Bijgaand alle aanbiedingen. Interesse? Neem contact op met Rene Rodenburg via ReneRodenburg@spandersbosch.nl
24 pakjes Fristi € 15,00
20 flesjes Chocomel 300 ml € 15,00
24 flesjes Appelsap 200ml € 15,00
24 flesjes Sisi € 10,00
24 flesjes Sprite € 10,00
24 flesjes Cola Zero € 10,001,5 lt Coca Cola € 1,25
lt pak Fristi € 1,00
lt pak Yoghidrink framboos € 1,00 Fles mosterd 750ml € 2,00
Fles fritessaus 750 ml € 2,00
Fles curry/ketchup 750ml € 2,00
Bus slagroom 700ml € 4,00
50 plakken kaas (vacuum) € 6,00
150 zakjes currysaus € 7,50
200 zakjes mayonaise € 7,50
400 zakjes mosterd € 10,00
2,5 lt satesaus € 3,00
20 pakjes Sultana € 7,50
24 pakken Liga € 7,50
24 zakjes chips nat/papr € 7,50
Agenda
Geen clubactiviteiten
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl