Heerlijk, we mogen weer * Ouders nodig voor toezicht
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 25 seizoen 2019-2020 9 mei 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Iedereen weer aan de slag
 
Langzaam wordt alles weer een beetje normaal op de club, niet helemaal, maar wel bijna.

Vanochtend zijn ook de Funkey's en Boschkabouters weer begonnen (foto boven).
En vanaf dinsdag kunnen hopelijk ook de senioren weer hockeyen. We wachten nog op goedkeuring van de gemeente, maar gaan er vanuit dat die maandag komt.
Komende week gaan alle junioren tenminste tweemaal in de week trainen. Ook kijken we of we onderlinge partijtjes kunnen optuigen op zaterdagochtenden voor alle D's, F-jes, 6&8-tallen die dat willen. Zodra (en als) we de organisatie daarvoor rond krijgen, laten we dat de betrokken groepen weten.

Natuurlijk zijn er nog steeds beperkingen; clubhuis, terras en speeltuin zijn dicht, ouders mogen nog steeds niet kijken langs het veld en er mag maar een beperkt aantal junioren en senioren tegelijk op een veld. En de 1,5 meter regel voor iedereen ouder dan 12 jaar blijft overeind.

Laten we er mooie weken van gaan maken en gebruik je gezond verstand om het COVID-veilig te houden op de club. Niet alleen voor jezelf, ook voor anderen.

Hieronder vinden jullie uitgebreidere info per groep.

Heb je toch nog vragen, mail dan naar clubmanager@spandersbosch.nl
 
Je mag niet zomaar het park op
 
Er mag alleen getraind worden volgens het trainingsschema van de club. Eigen initiatieven en spontane team- of groepstrainingen zijn niet toegestaan, hoe goed bedoeld ook.
Schending van het afgesproken protocol brengt gezondheidsrisico's met zich mee en kan er toe leiden dat we niet meer mogen trainen.
 
Groen licht senioren en trimmers
 
Vanaf dinsdag mogen de senioren hopelijk ook weer hockeyen. Ons protocol voor 18+ ligt bij de gemeente en we hopen maandag al antwoord te krijgen. Alle senioren krijgen komende dagen het seniorenprotocol en aanvullende info toegestuurd.
Bij een 'ja' van de gemeente mogen de trimmers maandag 18 mei weer beginnen. Voor het opstarten van die groep zijn aanvullende maatregelen nodig om volgens het protocol aan de slag te kunnen gaan.

 
Junioren 'back to normal'
 
De junioren gaan vanaf maandag allemaal tenminste tweemaal trainen, in  de meeste gevallen volgens het schema van voor de 'crisis'.

Kijk wel op de site en in de app wanneer en waar jouw training is, want er zijn wel verschuivingen geweest.

Op basis van spelplezier en ontwikkeling kan besloten worden om met individuele teams, die drie keer in de week trainden, twee in plaats van drie keer te trainen.

Let op: de trainingen stoppen 7,5 minuut eerder dan in het schema en je komt pas op de club om het moment dat je training officieel begint.


 
Steun onze trouwe partners
 
Al jaren steunt een flink aantal partners onze club via sponsoring in natura of euro's. Het zou mooi zijn om van onze kant eens wat terug te doen, met als prettige bijkomstigheid dat je er toch weer iets leuks of lekkers voor terug krijgt. Dus denk eens aan bestellen en afhalen bij Pannenkoekenboerderij De Wildenburg, of bij cateringbedrijf Cooke'd, bij Chef aan de Werf, bij Japans Restaurant Tokyo, of bij Sochi Sushi. Zij hebben allemaal een fantastische afhaalservice. Of bestel een leuk cadeau bij Dille en Kamille of het Speelpakhuis.
 
Jongste jeugd; vrijdag en zaterdag
 
De F-jes, 6 & 8-tallen trainen komende weken alleen op vrijdag. Dat heeft te maken met de beschikbare trainerscapaciteit én veiligheid.
De Funkey's en Boschkabouters blijven vooralsnog op zaterdagochtend ingepland. We beraden ons er nog op om die ook naar de vrijdagmiddag terug te plaatsen.
 
Bestel jij online? Koop voor je club
 
Bestel jij deze dagen ook vrijwel alles online? Denk dan aan Kopen voor je Club. Kost je niets, maar levert de club wel wat euro's op. Die kan de club prima gebruiken in deze tijden. Klik hier en ga bovenin het menu naar alle webwinkels, dan gaat alles vanzelf.
Bij welke winkels je allemaal kunt Kopen voor je Club? Decathlon, Booking.com, Bever Sport, Intertoys, Jumbo (golf), HEMA, Happy Socks, Xenos, Ici Paris, teveel om op te noemen dus.
Bardienst wordt COVID-dienst
De bardiensten zoals we die regulier door het seizoen aan jeugdteams toewijzen, worden vanaf komende maandag (11 mei) vervangen door COVID-diensten. Teams worden aangewezen om 1 uur en 45 minuten drie ouders te leveren voor zo'n dienst. Die shift is rond de trainingstijd van het team van je kind. De teammanagers krijgen bericht wanneer hun team aan de beurt is.

Het komt neer op één COVID-dienst per team tot 1 juni. Daarna kijken we hoe we verder gaan.

Zonder COVID-diensten kunnen we niet trainen. De COVID-vrijwilligers houden toezicht op het naleven van de 1,5 m regel, het voorkomen van groepsvorming en het volgens protocol betreden en verlaten van het complex. Zij worden voor de dienst geinformeerd over wat er van hen wordt verwacht.

Maandag (11 mei) online ALV
Maandag (11 mei) wordt het vervangingsbesluit voor veld 3 voorgelegd in een Buitengewone Algemene Leden Vergadering. Die ledenvergadering is online. Alle leden en/of hun ouders hebben daarvoor inmiddels een uitnodiging gehad. Om de vergadering bij te wonen, moet je je via de link aanmelden die je in de uitnodigingsmail hebt gehad.
Wat mag wel en wat mag niet
Op de site staan de regels waaraan ouders en kinderen die gaan trainen zich dienen te houden voor, tijdens en na de trainingen.
Klik hier om naar die regels te gaan.
Klik hier voor het hele COVID_19_protocol dat voor de club is opgesteld.
Trainen màg maar hoeft niet
Als jij om wat voor reden dan ook niet kunt, wilt of mag trainen of je voelt je ondanks het door ons opgetuigde COVID_19_protocol niet veilig genoeg op de club, dan hoef je niet te trainen. Je beslissing heeft geen invloed op beoordelingen of teamindeling voor volgend seizoen.
Clubhuisvoorraad in uitverkoop
De voorraad die we nog in het clubhuis hebben is in de uitverkoop. Bijgaand alle aanbiedingen. Interesse? Neem contact op met Rene Rodenburg via ReneRodenburg@spandersbosch.nl
24 pakjes Fristi € 15,00
20 flesjes Chocomel 300 ml € 15,00
24 flesjes Appelsap 200ml € 15,00
24 flesjes Sisi € 10,00
24 flesjes Sprite € 10,00
24 flesjes Cola Zero € 10,001,5 lt Coca Cola € 1,25
lt pak Fristi € 1,00
lt pak Yoghidrink framboos € 1,00 Fles mosterd 750ml € 2,00
Fles fritessaus 750 ml € 2,00
Fles curry/ketchup 750ml € 2,00
Bus slagroom 700ml € 4,00
50 plakken kaas (vacuum) € 6,00
150 zakjes currysaus € 7,50
200 zakjes mayonaise € 7,50
400 zakjes mosterd € 10,00
2,5 lt satesaus € 3,00
20 pakjes Sultana € 7,50
24 pakken Liga € 7,50
24 zakjes chips nat/papr € 7,50
Agenda
11 mei Bijzondere Algemene Ledenvergadering (online)
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl