Heerlijk, we mogen weer * Ouders nodig voor toezicht
 
't Spandersbosch
Nieuwsbrief 26 seizoen 2019-2020 15 mei 2020
Voorzitter | Evenementen | Org | Verslagen | Senioren | Junioren | Jeugd | Wedstrijden | Trainingen
Dikke pluim voor alle vrijwilligers
 
We doen het niet vaak -en zeker niet vaak genoeg- maar bij deze bedanken we alle vrijwilligers die ons afgelopen weken hebben geholpen het hockey weer zo snel op te starten.
Ineens hadden we COVID-verantwoordelijken nodig, wegwijzers, fietsenstallingaanwijzers, zelfbenoemde verkeersregelaars, en die stonden er, iedere dag van de trainingsweek, van half vier tot negen uur.

Dankzij jullie hebben alle jongens en meiden alweer lekker kunnen hockeyen, een familieclub ten top.

Super bedankt namens alle jeugdleden en het COVID-operationeel team

Cindy Kniep, Roel Steenbeek, Hien The en Rene van Hattum
 
Veld 3 wordt waterveld
 
We krijgen komende zomer een nieuw veld 3. Het versleten semi-kunstgras (foto boven) wordt vervangen door een fonkelnieuw waterveld. Dat werd maandag tijdens een historische online ledenvergadering unaniem beslist door de ingelogde leden.
Veld 3 (uit 2004) is op. Het is op de ene plek glad, op de andere plek weer stroef en de vezels zijn versleten. Opkalefateren is weggegooid geld. Dat was in een notendop het betoog voor de vervanging, waarvoor het bestuur dus van iedereen de handen op elkaar kreeg.
Het veld moet in het nieuwe seizoen al speelklaar zijn.

Ander mooi nieuws is dat iedereen nu weer aan het hockeyen is; jong, superjong en oud. De laatste groep die aan de slag gaat is de trimafdeling. Die start maandag weer. Dan is echt iedereen weer bezig.

 
Je mag niet zomaar het park op
 
Er mag nog steeds alleen getraind worden volgens het trainingsschema van de club. Eigen initiatieven en spontane team- of groepstrainingen zijn nog steeds niet toegestaan.
 
Juniorenschema blijft tot Pinksteren hetzelfde
 
Het juniorenschema voor de trainingen is komende maandag, dinsdag en woensdag (18, 19 en 20 mei) hetzelfde als afgelopen maandag, dinsdag en woensdag. De week daarna, de week voor Pinksteren, hanteren we ook nog steeds het schema van deze afgelopen week.

Kijk wel op de site en in de app wanneer en waar jouw training is.

Let op: de trainingen stoppen 7,5 minuut eerder dan in het schema en je komt pas op de club om het moment dat je training officieel begint.


 
Steun onze trouwe partners
 
Al jaren steunt een flink aantal partners onze club via sponsoring in natura of euro's. Het zou mooi zijn om van onze kant eens wat terug te doen, met als prettige bijkomstigheid dat je er toch weer iets leuks of lekkers voor terug krijgt. Dus denk eens aan bestellen en afhalen bij Pannenkoekenboerderij De Wildenburg, of bij cateringbedrijf Cooke'd, bij Chef aan de Werf, bij Japans Restaurant Tokyo, bij Sochi Sushi of bij Joost Wijn. Zij hebben allemaal een fantastische afhaalservice. Of bestel een leuk cadeau bij Dille en Kamille of het Speelpakhuis.
 
Bestel jij online? Koop voor je club
 
Bestel jij deze dagen ook vrijwel alles online? Denk dan aan Kopen voor je Club. Kost je niets, maar levert de club wel wat euro's op. Die kan de club prima gebruiken in deze tijden. Klik hier en ga bovenin het menu naar alle webwinkels, dan gaat alles vanzelf.
Bij welke winkels je allemaal kunt Kopen voor je Club? Decathlon, Booking.com, Bever Sport, Intertoys, Jumbo (golf), HEMA, Happy Socks, Xenos, Ici Paris, teveel om op te noemen dus.
Geen training met Hemelvaart
Er zijn Hemelvaartsdag en de vrijdag daarna (21 en 22 mei) geen trainingen.
Die zaterdag (23 mei) zijn er ook geen trainingen voor de Boschkabouters en de Funkeys.

Er zijn zaterdag 23 mei wel trainingspotjes voor de D-junioren en de E6-tallen.
Juniorenenquete
Alle junioren en 8-tallen hebben afgelopen weken een enquete-formulier gemaild gekregen. Dat moet je invullen voor 24 mei. Lukt het je niet om het te openen, probeer het dan eens op een andere pc of laptop. Lukt het je dan nog steeds niet, neem dan contact op met je lijnco.
Sponsorcommissie vernieuwd
Sinds 1 mei is er een nieuwe sponsorcommissie.
Chris Braam, Erik Bouwmeester en Martijn Wijnen zijn terug getreden. Chris, Erik en Martijn super bedankt voor jullie inzet in de afgelopen jaren en we zien jullie graag terug bij de activiteiten op de club.

Dion Zoontjens (vader van Indy MB1 en Luce (oud-lid)), Harry Rikkerink (vader van Romi (M6E1) en Evi (MBK6), Rens Kolkman (vader van Hidde J8E1) en Saskia Kersemaekers (moeder van Amber en Rosalie (beiden MF) zijn de nieuwe leden van de sponsorcommissie.
Van harte welkom en natuurlijk veel succes :-)
Carola Doornbos en Paul Klijsen, die al enige tijd deel uit maken van de sponsorcommissie, completeren de commissie.

Wil jij meer weten van de commissie of de club sponsoren mail naar sponsorcommissie@spandersbosch.nl
Kijk op de app of op de site
Kijk voor je gaat trainen altijd even in de app of op de site op welk veld je traint en welke ingang je op de club moet nemen. We zetten iedere dag een schema op de site met de veldindeling en welke teams welke ingang moeten nemen.
SpaboLife blijft bestaan
Het instagram account SpaboLife blijft actief, ook nu onze hockey-quarantaine voorbij is. Heb je leuk hockeynieuws dat je wilt delen met je clubgenoten, app het naar 06 5158 4958, de clubmanager dus.
Bardienst is nu COVID-dienst
De bardiensten zoals we die altijd aan jeugdteams toewijzen zijn vervangen door COVID-diensten. Teams worden aangewezen om 1 uur en 45 minuten drie ouders te leveren voor zo'n dienst. Die shift is rond de trainingstijd van het team van je kind. De teammanagers krijgen bericht wanneer hun team aan de beurt is.
Agenda
16 mei Funkey en Boschkaboutertraining
16 mei trainingspotjes F-jeugd en 8-tallen
18 mei herstart trimmers
23 mei trainingspotjes 6-tal en D-jeugd
't Spandersbosch | Sportpark Crailoo 8 | 1222 AA Hilversum | 035 - 5445701
info@spandersbosch.nl | www.spandersbosch.nl